تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 70 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 696

نام تاپيک: برنامه‌ی هفت

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

راستی این هفته بازم میخوان عرب نیا رو بیارند؟؟

بابا گندش در میاد که

شورش رو دارن در میارن

امیدوارم دیگه نیاد عرب نیا
    سلام ...

چطور مگه؟! شما از كجا متوجه شدين اينو؟

آخه قرار بود 3 تا برنامه باشه كه همه رو اومد و زماني هم كه خواست دادن بهش ... حرفاشم كه زدش. فكر نميكنم ديگه موضوع خاصي باشه براي ادامه دادن بحثش

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

سلام ...

چطور مگه؟! شما از كجا متوجه شدين اينو؟

آخه قرار بود 3 تا برنامه باشه كه همه رو اومد و زماني هم كه خواست دادن بهش ... حرفاشم كه زدش. فكر نميكنم ديگه موضوع خاصي باشه براي ادامه دادن بحثش
    نمیدونم خدایی
    جان من نخندی ها ولی فکر کنم خواب دیده بودم اخه هر چی فکر میکنم یادم نمیاد از کجا شنیدم و دیدم
    فکر کنم تو خواب دیده بودم این هفته عرب نیا میادش

3. این کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

انگار قراره پورسرخ و امین تارخ مهمونشون باشن از پورسرخ که اصلا خوشم نمیاد ولی تارخ برام عزیزه...

امین تارخ و پوریا پورسرخ در برنامه زنده "هفت" درباره بازیگری و نشریات سینمایی صحبت می‌کنند.

به گزارش مهر، برنامه این هفته "هفت" اختصاص به بررسی مطبوعات و نشریاتی دارد که درباره بازیگری مطالبی می‌نویسند، وضعیت بازیگری و بازیگران سینمای ایران هم در گفتگوی این دو بازیگر که از دو نسل مختلف هستند تحلیل می‌شود. در بخش دیگری از این برنامه، اکران بهار 90 مرور خواهد شد.

برنامه "هفت" جمعه سوم تیرماه ساعت 23 روی آنتن شبکه سه می‌رود. فریدون جیرانی مجری و مسعود فراستی منتقد این برنامه هستند.

5. 6 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

انگار قراره پورسرخ و امین تارخ مهمونشون باشن از پورسرخ که اصلا خوشم نمیاد ولی تارخ برام عزیزه...

امین تارخ و پوریا پورسرخ در برنامه زنده "هفت" درباره بازیگری و نشریات سینمایی صحبت می‌کنند.

به گزارش مهر، برنامه این هفته "هفت" اختصاص به بررسی مطبوعات و نشریاتی دارد که درباره بازیگری مطالبی می‌نویسند، وضعیت بازیگری و بازیگران سینمای ایران هم در گفتگوی این دو بازیگر که از دو نسل مختلف هستند تحلیل می‌شود. در بخش دیگری از این برنامه، اکران بهار 90 مرور خواهد شد.

برنامه "هفت" جمعه سوم تیرماه ساعت 23 روی آنتن شبکه سه می‌رود. فریدون جیرانی مجری و مسعود فراستی منتقد این برنامه هستند.
    من از جفتشون خوشم میاد...
    به نظرم برنامه ی جالب انگیزی میشه....مخصوصا تارخ خیلی قشنگ حرف میزنه....
    پورسرخ بازیگر خوبیه اما چندتا کار بد بازی کرد که یکم کارش رو خراب کرد....

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

در بخش دیگری از این برنامه، اکران بهار 90 مرور خواهد شد.
    امشبم باز مثل هفته پيش ميان درباره فيلم هاي بهار حرف بزنن ولي كلش ميشه جدايي نادر از سيمين

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

عجب دعوایی شد بین فراستی و اون یارو ده نمکی!

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

عجب دعوایی شد بین فراستی و اون یارو ده نمکی!
    جدا؟من ندیدم چی شد؟ سر چی دعواشون شد؟

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

بحثشون خیلی با حال بود ده نمکی پشت خط بود و فراستی قبلش گفت من از معدود کسانی بودم که از اخراجی های 1و2 حمایت کردم ولی اخراجی های سه به بیننده توهین میکنه و این حرفها
    ده نمکی هم پرید به فراستی و لابلای صحبتاش یه سخن از شریعتی آورد که این سخن رو فراستی توهین به مردم دونست و گفت اگر شریعتی این حرف رو زده بیخود کرده که زده
    ده نمکی هم گفت شما چه حقی داری به شریعتی توهین میکنی و این حرفها
    ولی در کل حق با فراستی بود ده نمکی (آقای چماق بدست) مثل همیشه سفسفه بافی میکرد

فراسی به ده نمکی میگفت ببین رئیس خیلی حال کردم

11. 6 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

يادداشت نيما حسني‌نسب درباره برنامه «هفت» كه هر هفته دارد جذاب‌تر و جدي‌تر مي‌شود

وقتي مسعود ده‌نمكي مزد علاقه و توجه مسعود فراستي به دو اخراجي‌هاي قبلي را داد!

سينماي ما- نيما حسني‌نسب: برنامه هفت جمعه‌شب نشان داد روند رو به رشد اين برنامه سينمايي - كه از روزهاي جشنواره گذشته استارت خورد - در سال جديد هم كماكان ادامه دارد. با اين‌كه هنوز بزرگ‌ترين ايراد برنامه در زمان‌بندي آيتم‌ها و مديريت وقت به قوت خود باقي‌ست، اما از نظر سطح كيفي و جذابيت در فضاي سينما و رسانه دارد جاي خود را بين علاقمندان و اهالي سينما باز مي‌كند. برنامه شب گذشته از دو نظر قابل بحث بود؛ يكي حرف‌هاي امين تارخ و پوريا پورسرخ درباره بازيگري كه ادامه بحث‌هاي هفته‌هاي گذشته بود. هر دو – بيش‌تر تارخ – حرف‌هاي به دردخوري درباره ورود به بازيگري و معضلات سينماي ايران در اين زمينه زدند كه البته ربط چنداني به تيتر و موضوع ميزگرد نداشت. اول قرار بود بحث بر سر نسبت ميان بازيگران با رسانه‌ها و مطبوعات و آسيب‌شناسي اين موضوع كليدي و مهم باشد كه بعد از دو سه جمله موضوع بحث عوض شد. خوشبختانه جيراني كه فهميد مهمانان اين هفته شايد براي اين تيتر مناسب نبوده‌اند، اجازه داد بحث تغيير مسير بدهد و شكل تازه‌اي بگيرد و موضوع رابطه ستاره‌ها و رسانه‌ها كماكان به عنوان يك مقوله مهم و قابل طرح و بحث به قوت خودش باقي ماند – احتمالاً براي برنامه‌هاي بعدي.

اما موضوع مهم‌تر در بحث رودرروي مسعود فراستي و رضا درستكار پيش آمد؛ تا امروز هيچ‌وقت در اين برنامه از شيوه نقدي كه فراستي در پيش گرفته و ريشه‌ها و نمونه‌هايش حرفي زده نشده بود و آسيب‌شناسي آن جايي براي طرح نيافته بود. باز هم هوشياري و حواس‌جمعي جيراني – كه تازه دارد ريزه‌كاري‌هاي مجري/مدير بودن در يك برنامه زنده را تجربه مي‌كند – كمك كرد تا مقدمه درستكار به بحثي نسبتاً مفصل و جذاب بكشد كه هنوز جاي ادامه دارد.

به عنوان كسي كه پيش از اين درباره عقب‌نشيني و كمبود جسارت در نقدهاي فراستي موقع مواجهه با فيلم‌هاي يك جريان نوشتم، موظفم شيوه برخورد اين بارش با فيلم «اخراجي‌ها 3» و كارگردان آن را تحسين كنم. موضوع سر اين فيلم و فيلمسازش نيست، بلكه حرف اين بوده و هست كه شجاعت و تند و تيزي نقد نبايد نسبي باشد. فراستي حرف‌هاي مهمي را كه در جلسه رودررو با مسعود ده‌نمكي نزده بود، اين‌بار گفت و حتي موقع حضور نابجاي كارگردان روي خط تلفن برنامه هم سر مواضعش ايستاد و در دام حاشيه‌هاي ده‌نمكي - كه يكي از تخصص‌هاي اين روزنامه‌نگار/كارگردان است - نيفتاد و مرعوب اسامي بزرگ مذهبي يا چهره‌هاي محبوب مردمي كه ده‌نمكي مي‌خواست براي پيشبرد بحثش ازشان خرج كند نشد. شگرد ده‌نمكي در بزرگ‌كردن و جلوه‌دادن يك جمله از فراستي درباره دكتر شريعتي هم به نظرم چندان اخلاقي نبود، چون فراستي به صراحت درباره شريعتي حرفي نزد و فقط گفت اگر ايشان جمله‌اي گفته كه ضد مردم است، اشتباه كرده (نقل به مضمون) جيراني تذكر به‌جايي براي سعه‌صدر و تحمل و مدارا به ده‌نمكي داد كه بعيد است كارگر افتد و فراستي هم حتي با پيش كشيدن علاقه و دفاعش از دو اخراجي‌هاي قبلي مي‌خواست چيزهايي را به ه‌نمكي يادآوري كند كه آن‌هم فايده‌اي نكرد.

با اين همه، مهم‌ترين بخش برنامه ديشب، شرايط مسعود فراستي بود كه به عنوان يكي از معدود مدافعان دو قسمت قبلي اخراجي‌ها با وضعيت عجيب و تازه‌اي مواجه شد؛ شكي نيست كه اظهارنظرهاي فراستي درباره دو قسمت قبلي «اخراجي‌ها» بيش‌ترين بازتاب‌هاي منفي را برايش به همراه داشته و پاشنه اشيل هميشگي او در مواجهه با فيلم‌ها و نام‌هاي ديگر شده است.كارگردان اين دو فيلم كه از دفاع و طرفداري‌هاي فراستي از دو فيلم قبلي بي‌شك بهره‌ها برده، در مقابل ايرادگيري و نقد منفي قسمت سوم فيلمش از زبان فراستي چنان برآشفت و به منتقد حمله كرد كه به ياد ندارم ذره‌اي از آن را حتي در محافل خصوصي از بزرگان اين سينما كه هميشه مورد نقدهاي تند فراستي بوده‌اند ديده يا شنيده باشم. ظريفي به شوخي (يا جدي؟) وسط پخش برنامه اس‌ام‌اس زد كه ده‌نمكي در برنامه ديشب مزد علاقه و توجه فراستي به دو اخراجي‌هاي قبلي را داد... و حالا فراستي هم انگار در ذهن ده‌نمكي در فهرست اخراجي‌ها قرار گرفته است!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 4 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

ده نمکی تلفنی داشت از اخراجی ها 3 دفاع میکرد و مثال هایی از دکتر شریعتی و امام حسین میزد که مردم رو نباید فریب داد و ...

فراستی هم میگفت تو از زبون شخصیت مثبت فیلم به تماشاگران توهین کردی و ...

اونم میگفت نه مردم اصلا توهین رو نفهمیدن و فقط فیلم رو نگاه میکردن!

کلا درگیری شده بود ، فراستی هم بهش میگفت رئیس جان !!

جیرانی هم از فراستی دفاع میکرد
    البته آخرش یه حرفایی هم به نفع ده نمکی زد ( اگه نمیزد برنامش تخته میشد !! )

...

15. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •