تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 102 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1019

نام تاپيک: Test Drive Unlimited 2

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به نظر من حرف باد و هواست ! من الان 4 تا عکس از بازی تو لینک زیر گذاشتم که شما فقط اینو به من بگید که به نظرتون این عکسهایی که از داخل بازی گرفتم و گذاشتم گرافیکش پایینه ؟ ( با توجه به وسعت وحشتناک بازی )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه پایینه که عکس از اون بازیهایی که ادعا داری بالاتره بیار . وگرنه حرف زدن ارزشی نداره چون کمتر کسی پیدا میشه که حرف دیگران روش تاثیر داشته باشه ! همه منطق خودشون رو دارن و کسی به حرف کسی توجه نمیکنه پس با همون گذاشتن مدرک بهتره تا حرف ...

من تعجب میکنم شما که بازی رو روی PC بازی نکردی چطور از گرافیکش صحبت میکنی ! روی کنسول که اصلا گرافیکش افتضاحه چون کنسول سخت افزارش بیشتر از این نمیکشه !
    از نظر جزئیات هم که من شرط میبندم هیچ بازی تو سبکش نیست که تا این حد جزئیات داشته باشه .
    گرچه من کلا از بازی خیلی خوشم نیومد چون روند پیشروی و داستانش خیلی جذاب نبود ...
    Last edited by anti-military; 13-02-2011 at 00:26.

2. 2 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

جواب قسمت قرمز شده اینه:

به من بگو دلیل اینکه Cysis شد یک غول چی بود ؟؟؟ چون وسعت منطقه بالا بود حالا بیایم بگیم که وسعت ه بالا که هنر نیست و رندر نمیشه ؟!!!!

همین هیلو ریچ یکی از دلایل موفقیتش از دید منتقدان همین بیشتر شدن وسعت نسبت به نسخه ی قبل بود.

این چه حرفیه که میگی هر چی وسعت بالا باشه همونجا رندر نمیشه ؟!!!! منم میدونم که همونجا رندر نمیشه اما برای رندر شدنش وسط بازی در حالت عادی باعث افت فریم میشه که اجباراً برای کنسول ها باید جزییات بازی کم بشه.

اینم توجه بشه که من همین امشب نسخه ی PC رو گرفتم و باید بگم گرافیکش به شدت منو مجذوب کرد و دیگه حرفی برای گرفیک در نسخه ی PC به نظر من باقی نمیمونه.
    کرایسیس یک بحثه جداییه در ضمن اون تویه PC اومد و دست سازنده کامل باز بود و نیازی به Polish کاری نبود چون نسخه ی کنسولی ای وجود نداشت و سازنده ماشالله با اون موتورش تا جایی که میتونست گرافیک رو بی دلیل بالا برد که تا 2 سال بعد هیچ گرافیکی نتونه مثله آدم رویه تنظیماته بالا اجرا کنه اما دیدی که نسخه ی بعدی بهینه شد و ... حالا که دارن واسه کنسول میدن خلاقیت اصلی اینجاست که آیا میتوانند با سخت افزار کنسول کرایسیس در بیارند؟؟ چون واقعا بازی هایی مثله Uncharted 2 و RDR و Gow نشون دادند که کنسول هم میتونه گرافیک فوق العاده ای داشته باشه! کار! باید روش کار کرد! این حرف همیشه یادتون باشه :
    سخت افزار همیشه خیلی از نرم افزار جلوتره.
    مپه 60000000000000000000 کیلومتری همش در یک فریم رندر نمیشه! تو پایین مپی الان اون بالا بالا ها رو میبینی؟ نمیبینی دیگه! Just Cause 2 هم اون همه وسعت داشت! بازی رو پس فردا میگیرم اگه از اون کم تر بود دیگه 100% ضعیف کار شده... میدونم بازی رندر کردنه اون همه وسعت براش سخته اما قرار نیست که همش در یک فریم رندر شه! کم کم... تو داری با ماشین میری همه ی صحنه به یک باره رندر میشه؟ یا Draw Distance داره که هرچی جلوتر بری تصاویر واضح تر میشه... قبول کن که خوب روش کار نشده ( به نقل از منتقدین ، نظر دوستان و شواهد ، خودم بازی نکردم پس نظره قطعی نمیدم )
    نسخه ی PC شم میگیرم که ناراحت نشی اما در کل قبول داشته باش که بعضی دارن فن بازیه الکی میکنن... از رویه همون عکسی که اون دوستمون داده معلومه به قوله حامد به Dirt 2 که دو سال پیش هم اومد نمیرسه. ( الان باز میان میگن وسعت Dirt 2 کجا این کجا )

وسعت یک منطقه با گرافیک و وضوح آبجکت ها رابطه نداره ؟؟؟
    من نگفتم ربط نداره اما دوستان هرچی میرسه به وسعت بازی میچسبونند!! آخه RDR هم وسعت فوق العاده ای داشت با اون Draw Distance تمیز که حتی سازندش میگفت ساختن 4 تا کاکتوس به خدا سخت تر از ساختمون و جنگل و ... هست.
    بالاخره باید یک فرقی بین R* و Eden باشه؟ دوستان این رو قبول ندارن و میگن بازی خدایه مشکلات هم مربوط به وسعته بازیه!!

4. 7 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول یه خواهش از کادر مدیریت لطفا پستارو فعلا حداقل پاک نکنید ، بزارید ببینیم بحث به نتیجه میرسهه یا نه ، بعضی وقتا این بحثا لازمه !

اقا شمام که داری حرفی میزنیا !! کی گفته کرایسیس بخاطر وسعتش غول شده !!؟؟؟ شما داری این بازیرو با کرایسیس مقایسه می کنی ؟ کرایسیس وسعت داشت اما مهم تر از اون انیمیشنای عالی ، نورپردازی که بهترین بازی موجود هست ، تکنیک ذره ای عالی برای ذرات معلق هوا و فیزیک و واکنش اب ، محیط و ... که همه بهترین های موجودن ،اینا باعث شدن این بازی بهترین بشه ، کی گفته گرافیک نسبت به محیط اندازه گیری میشه !!
    نظر شما اینه که وسعت مهمه ، بر اساس معیار شما میگم ، بازی JC2 رو که بازی کردید ؟ خدا رو شکر TD وسعتش در حد اون بازی نیست ، شما همون بازی رو که حتی بازی ریسینگ هم نیست با این بازی مقایسه کنید ! وضوح تصویر ، ابجکت های بسیار با کیفیت ، اب و هوای متغیر بسیار واقعی که مناطق بارونی برفی افتابی رو در 24 ساعت دربرمیگیره و ...
    پس بر اساس وسعت باشه این بازی باید به کل کرایسیس ، انچارتد و بازی های بزرگو بخوره که ! این که یک محیط بی جزئیات با وسعت بالا بسیازی چه هنری می خواد ؟

مصطفی جان معیار ما معیار همه گیمر های دنیاست !!! شما فقط میگید همه سایتا گفتن فلان بازی شاهکاره چون محیطش وسیعه اما یه نمونه نیاوردی که برای ما اثبات بشه ادعاتون !

اول یه مثال نقض : RDR ، GTA و ... اینا همه از نظر گرافیکی بهترین های موجود هستن با محیطی بزرگ و ...
    در ضمن شما خودت میگی باید یسری چیزا رو از دست داد برای محیط وسیع ، پس خودتم قبول داری که این بازی بسیار بسیار ضعف ها داره که شما دلیلشو وسعت میدونی ما دلیلشو کار ضعیف تیم سازنده ( چون بازی های OW رو دیدیم که هیچ مشکلی نداشته باشن )

متاسفانه هنوز نمره های بازی نیومده امیدوارم مثله همون بازی PES نشه که میانگین نمرات بازی 10 نمره پایین تر از بازی های ذکر شده بودن

- به خدا تکستچر هایی که در کرایسیس به کار رفته اونقدر شاهکار نبود در این حد و به نظر من وسعت دید ه محیط در کنار تکسچر های عالی بود که همه رو متعحب کرد. من TDU رو از نظر وسعت با کرایسیس مقایسه کردم نه از جهات دیگه !
    خب بیبن الان اون مواردی که گقتی مثل فیزیک, واکنش آب و اینجور چیزا مختص سبک بازی یعنی FPS هست و TDU هم خصوصیات منحصر به فردی در زمینه Racing داره اما اینم نباید فراموش کرد که ما داریم با بازی ای مقایسه میکنیم که مسلماً هیچ گیمی به اندازه ی اون از نظر جلوه های بصری برتر نیست یعنی درواقع داریم با ایده آل ترین حالت موجود مقایسه میکنیم که مطمئناً در مقابلش کم خواهد آورد.

- خب اگر قرار بود نظر ما هم مثل سایت ها و منتقدا باشه که دیگه فرومی نباید وجود میداشت !

- من که توی پست قبلیم گفتم این بازی از نظر گرافیک ضعیف هست اما من فقط یک جانبه نگاه نمیکنم و باید به این هم فکر کنم که حقیقتاً در این وسعت عجیب مپ به صورت اپن ورد ناچارا گرافیک بازی باید در نسخه ی کنسول افت پیدا کنه.

- مطمئن باش که نمره های بازی اکثراً زیر 8 هستن یعنی بین 7 تا 8 !!!! همونطور که من در اوایل تاپیک گفتم این بازی کمتر مورد توجه منتقدان قرار میگیره اما کاربران معمولاً بیشتر از منتقدان به این بازی علاقه نشون میدند.
    Last edited by Mostafa NBA; 13-02-2011 at 00:49.

6. 3 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

- به خدا تکستچر هایی که در کرایسیس به کار رفته اونقدر شاهکار نبود در این حد و به نظر من وسعت دید ه محیط در کنار تکسچر های عالی بود که همه رو متعحب کرد. من TDU رو از نظر وسعت با کرایسیس مقایسه کردم نه از جهات دیگه !
    خب بیبن الان اون مواردی که گقتی مثل فیزیک, واکنش آب و اینجور چیزا مختص سبک بازی یعنی FPS هست و TDU هم خصوصیات منحصر به فردی در زمینه Racing داره اما اینم نباید فراموش کرد که ما داریم با بازی ای مقایسه میکنیم که مسلماً هیچ گیمی به اندازه ی اون از نظر جلوه های بصری برتر نیست یعنی درواقع داریم با ایده آل ترین حالت موجود مقایسه میکنیم که مطمئناً در مقابلش کم خواهد آورد.
    مصطفی جان...گرافیک گرافیکه دیگه مختص دیگه ای نداره..
    چرا به خدا اخه قسم میخوری...اخه برادر.. تکستر های کرایسیس اصلا قابل مقایسه نیست..
    میگیم فورزا میگید نه
    گرن توریسمو اونم میگید نه
    dirt 2 اونم میگید پایینه...
    اخه کرایسیس که دیگه وسط نکشید...

8. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض سلام...!

سلام بچه ها من از دیروز صبح شاهد پست ها بودم ولی چون حال و حوصله درست حسابی نداشتم و دیشبم دیر رسیدم خونه دیگه دیشب نتونستم بیام برسم به تاپیک که این کار رو به الان موکول کردم...

لطفا کل این صحبت ها رو بخونید گرچه باعث بشه سردرد بگیرید:

آرمین اومد یک نقد گذاشت (خودم نه ها اون آرمین دکتره ) بله من نقدش رو خوندم... نقد کامل و مو شکافانه ای نبود انصافا ولی لپ کلام رو که گفته بود حقیقت داشت حالا چه تلخ و چه شیرین

بازی به لحاظ گرافیک در مقایسه با ریسینگ های بزرگ حقیقتا حرفی برای گفتن نداره... البته من پست های بعضی ها رو که می خوندم شاهد سفسته گری هایی بودن خیلی ها متاسفانه مدعی شدن که آرش به نقد آرمین حمله کرده و بحث گرافیک رو پیش کشیدن در حالی که همه متفق القول بودن که بازی گرافیک بالایی نداره و در حد سال 2011 نیست این گرافیک ولی یه سری متاسفانه باز روی مسئله ای که مقبولیت داشت مانور دادن و بحث الکی زیادی در رابطه با یه موضوع حل شده داشتیم که دیگه از پاک کردنشون صرف نظر کردم.

بحث هایی که شده واقعا آماتور مابانه بود و روی مسائلی که مقبولیت داشتند بحث شده! خود آرمین توی نقدش نوشته بازی گیم پلی جذاب و داستان و شخصیت پردازی خوبی داشته ولی یه سری نمی دونم چرا باز اومدن و یقه بحث گرافیک رو گرفتن... یا متاسفانه بعضی ها اومدن و خواستن ضعف گرافیکی رو توجیه کنن... مساله آزار دهنده ای هست این توجیه ها وقتی یک گیمر میاد بازی رو پسند می کنه حتی 1 درصد شک نکنید که عاشق جذابیت بالای اون که ناشی از گیم پلی بالا و شخصیت پردازی (و کلا همه چی غیر از گرافیک) اون شده. حالا ما دیگه از این گیمر انتظار نداریم که به خاطر علاقه اش به بازی بیاد نقطه ضعف های گرافیکی رو توجیه کنه این واقعا جالب نیست... من بحث ها رو خوندم اگه می خواهید به اوج بیهودگی بحث پی ببرید برگردید و از پست نقد آرمین به این طرف پست ها رو مطالعه کنید یعنی بحث کننده ها یه جوری موضوع رو گم کرده بودن پست ها و انتقاد ها اصولا به هم دیگه ربط نداشتن یکی اومده گفته گرافیک ضعیفه اون یکی میاد میگه نه من اعتراض دارم چون گیم پلی بالاست اولی میگه بابا منم میگم گیم پلی پلی خوبه فقط گرافیک پائینه یکی دیگه میاد ضعف گرافیک رو توجیه می کنه! واقعا بحث از ناکجا شروع شد کافیه برگردید و پست های بعد از نقد آرمین رو بخونید!

آرمین یک گیمر هست که بازی های متعددی رو تجربه کرده و این تجربه باعث شده که به سادگی نقد مشخص و قابل قبولی بنویسه حالا من با نمراتش که داده کار ندارم. آرمین گرافیک رو ضعیف دونسته (به حق) گیم پلی و جذابیت رو قوی (به حق) حالا آقای آرش اومده یه بحث دیگه در رابطه با وسعت و نسبتی که گرافیک داره شروع کرده... با تمام احترامی که برای ایشون قائلم و شاهد فعالیت ایشون توی این مدت توی این تاپیک بودم باید عرض کنم که نه یک بازی قدرت گرافیکیش از موتور گرافیکی که ازش بهره می بره تغذیه میشه این چیزها مثل وسعت و تکسچر ها و غیره شاید ربط هایی داشته باشه ولی دیگه نه به اون شدت تکسچر ضعیفی که در سینه ماشین ها شما می بینید و در بازی انعکاس قسمت های نوک تیز به وضوح و ریالیتی بازی هایی مثل GT NFS Forza و غیره نیست دیگه چه ربطی به وسعت و ... داره؟ به هر حال من انتظار ندارم به هر شکلی از گرافیک بازی دفاع بشه و برتر از NFS HP - Forza - GT و غیره خونده بشه! ولی من انتظار این رو دارم که از سوژه های بازی دفاع بشه مثل داستان پردازی استفاده از محیطی مثل جزایر توریستی و واقعی سوژه های جالب در پی ریزی ریسینگ کنترل روان اتومبیل استفاده از دوربین های کاربر پسند و سوژه های جالب دیگه ای که ما در بازی شاهد هستیم (مثل ابراز احساسات مختلفی که می تونید با کاراکترتون به دلخواه انجام بدید)

متاسفانه نمی دونم چرا وقتی بحثی پیش میاد بعضی ها احساساتی میشن. و یه لحظه فراموش می کنن که راجع به چی داره بحث میشه... البته من این ها رو نمی گم بخوام دوستانم رو که برام عزیز و دوست داشتنی هستند رو محکوم کنم... ولی بهتر بود به جای جواب دادن ها و نقل قول کردن ها و مچ گیری کردن و آتو گرفتن از پست هم رو بذارید کنار و یه بار دیگه موضع خودتون رو مشخص کنید... اون موقع بحث ها بیخ پیدا نمی کرد یکی عکس میذاره یکی میگه آقا تو بازی نکردی و ... من انتظار چنین برخورد هایی رو ندارم وقتی نقد آرمین گذاشته شد یک سری تائید می کنن و یک سری مخالفت حالا این مخالفین باید برای مخالفتشون با مدارک و شواهد قابل قبول این کار رو بکنن نه این که بحث ها رو از مسیر اصلی خارج و چیزهای دیگه رو مطرح کنن.

من از دوستان خواهش می کنم که فعلا پست همدیگه رو نقل قول نکنید و دوستانی که به این بحث علاقه دارن محبت کنن چنانچه این بازی (TDU 2) رو انجام دادن بیان و نقدشون رو بنویسند. حداقل اینطوری ما شاهد موضع گیری هر شخص در قبال این بازی میشیم. من از این بحث ها فقط موضع گیری آرمین رو متوجه شدم که گرافیک رو رد و گیم پلی رو تائید کرد دقیقا موضعی که من خودم هم دارم.

شرمنده صحبت هام طولانی شد

10. 14 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام ...
    منم امروز بازی رو گرفتم و بعد از 15 دقیقه بازی پاکش کردم.....!
    اصلا در حد یه گیم 2011 نیست ....
    من بعد از یک سال هنوز دارم dirt 2 رو بازی میکنم و اینو ترجیح میدم....
    اما خب هر کی یه سلیقه ای داره...!!!

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

یه چند تا شات از داشته های ما ( البته پیشا پیش از کیفیت بد عکس ها عذر می خوام موبایل دیگه )

این خونمه قابل نداره بفرمایید در خدمت باشیم:
      محتوای مخفی: نمای منزل 

اینم از پارکینگ ماشین هام البته یه سری دیگه هم دارم تو یه خونه دیگه که چندان جالب نیست نزاشتم:
      محتوای مخفی: پارکینگ ماشین 

کاش واقعا دارای یه همچین خونه ای با این پارکینگ پرو پیمون بودیم.

13. 9 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بنده چند تا نکته رو بگم :

اگه به نقد سایتای کمی که فعلا بازی رو نقد کردن توجه کنیم همه از گیم پلی دلچسب بازی تعریف کردن مخصوصا eurogamer که به نسخه کنسولی بازی 7 داده و این خیلی خوب چون این مجله مجله سختگیری هستش و این امتیاز رو گرفتن از این مجله خیلی سخته... .
    ولی همین مجله هم در نقدش گفته که بازی gt5 که سال قبل عرضه شده از لحاظ گرافیک در وضعیت به مراتب بهتری از این عنوان قرار داره ....ولی در ادامه ذکر کرده که دیدن نور خورشید تو جاده وشهر واینا در این بازی لذت خاصی داره.

سایت vandal که که هر دو نسخه کنسول وpc رو بررسی کرده به گرافیک هر دو نسخه امتیاز مشابه 8.5 رو داده....پس میشه پی برد که از لحاظ گرافیک این دو نسخه تفاوت چشمگیری با هم نخواهند داشت چون امتیازشون یکسان...... .

+

بنده خودم هم هر سه بازی این سبک یعنی forza gt5 و این بازی رو از نزدیک دیدم و انجامشون دادم(این بازی رو هم رو pc بازی کردم چون واسه کنسول من نخریدمش پیش یکی از دوستان دیدم)گرافیک این بازی نسبت به اون دوتای دیگه در قعر به سر میبره واز اونا ضعیفتره...... .
    از dirt2 هم ضعیفتره...... .

+

این حرف هم که چون این بازی فضا باز هست و draw distance زیادی داره پس باید گرافیکش خیلی هم قوی نباشه درست نیس چون rdr که همین اواخر رو کنسول اومد گرافیک زیبایی داشت.........البته تاثیر داره ولی این بازی خیلی جا داش تا به اون شرایط لب به لب برسه که واسه خاطر فضا باز بودن دیگه نتونن گرافیک رو افزایش بدن چون واسه گرافیک و رندر اون هر منطقه ای که ما توش هستید واسه شما نشون داده میشه وکل منطقه که در یک ان واسه شما پردازش نمیشه که..... .

+

این بازی هم گرافیکش زیباس ولی در حد همون امتیاز 7 یا 8 اینا واسه گرافیکش(هر دو نسخه کنسول و pc) مناسبه....... .

.
    .
    Last edited by halflife g; 13-02-2011 at 21:06.

15. 11 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Tomas Angelos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال ؟
    میخواستم بدونم مثل 1 نمیشه صندلی ماشین رو تنظیم کرد؟
    یارو کم مونده رو فرمون بشینه(البته تو بعضی از ماشینا)

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام..خوب ميبينم كه فروم از حالت چيلترينگ در اومد...

مسلم جان خدا بده بركت پول اضافه داري قرض الحسنه به ما بده رفيق

جواب دوستمون توماس آنجلو خير هست...

و من امروز تمامي لايسنسهاي A رو گرفتم و واسم جاي تعجب داشت كه دوستان گفتند A1 سخته مخصوصا 2 تا آخرش !!!
    چون من در عرض حدود 40 دقيقه A1 رو گرفتم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخرين مرحلش هم همونطوري كه ميبينيد با حدود 4 ثانيه زودتر از خودش تموم كردم

واسه من تا الان سخترين مرحله يك لايسنس اون مرحله تو سري هاي A3-A4 بود كه با مرسدس CLK 6.3 Black seris بايد تو زمين خيس تو كلي راه پر پيچ و خم ميرفتي...

من پيرم در اومد تا اون و برم اما در نهايت مثل كن بلاك ( كمي اغراق ) پيچارو رد كردم و رفتم...دليلش هم اين بود چون من با ويل بازي ميكنم و واسه از دست ندادن تايم مجبورم زياد گاز بدم...تو شرايط زمين خيس و ماشين دف عقب با اون قدرت كافيه يكمي فرمون بدي اونوقته كه ماشين 2 دور ، دور خودش بندري ميزنه ! واسه همين همش با گازو فرمون بازي ميكردم

راستي امروز كلي با بازي حال كردم چون SLS خريدم و از رانندگي و پرفرمنس فوق العادش لذت بردم و از بس اين ماشين خوبه كه مسابقاتش كه A2 هست رو مثل آب خوردن همين يه ربع پيش تموم كردم اونم در حدود نيم ساعت

حالا فقط و قفط ميخوام پول جمع كنم كه ويرون بخرم اونم Grand Sport اش
    بعدش خونه و گل و گشت تو هاواييييي...

در آخر هم حرفهاي halflife g رو تاييد ميكنم و همونطوري هم كه قبلا گفتم هيـــــــــــــــچ كس منكر گرافيك ماورايي GT و FORZA و Dirt نشده و نميشه و گرافيكشون واقعا عاليه !

و TDU هم در حد خودش گرافيك كاملا قابل قولي داره كه اكثر پلير هارو راضي ميكنه

18. 3 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •