تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدوم تیم قهرمان باشگاههای اروپا میشه؟

راي دهنده
218. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اینتر میلان ایتالیا

124 56.88%
  • بایر مونیخ المان

94 43.12%
صفحه 40 از 43 اولاول ... 303637383940414243 آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 427

نام تاپيک: بایرن مونیخ 0 - اینتر 2 / قهرمانی اینتر در لیگ قهرمانان اروپا 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من هم با نصف عقاید vroom و نصف عقاید pcforlife موافقم ...

در مورد طرفدار چند تیم بودن باید بگم...
    اگه قرار باشه یه بازیکن یا مربی هر فصل از این تیم به اون تیم بره و شما هم به این دلیل که اون شخص رو دوست دارید طرفدار اون تیم بشید به نظر من هم کار اشتباهیه و هم خنده دار(خنده دار از این لحاظ که شاید این بابا سر 10 سال 10 تا تیم رفت اونوقت شما میمونید و 10 تا تیم که طرفدارشون شدید و قرار باشه یه روز ین تیم ها با هم بازی کنن...واقعا خنده دار نیست؟ ) پس بهتره یه تیم رو به عنوان تیم اصلی خودتون معرفی کنید.

ولی صرفاً چند تیم داشتن هم فکر نکنم اشتباه باشه البته همونطور که دوستان اشاره کردن با اولویت(یا به قولی موازی)...

خوب دیگه بالاخره باید یه انگیزه ای هم باشه که لیگ های معتبر رو دنبال کرد یا نه؟ چه چیزی بهتر از (به قول vroom :طرفدار جزئی بودن!یا همون دوست داشتن!)

من تو 3 لیگ:
    1- اسپانیا====>بارسا
    2- انگلیس===>لیورپول
    3- ایتالیا====>یوونتوس
    تیم های مورد علاقه ام هستن. اما تیمی رو که واقعا طرفدارش هستم و بازی هاش رو دنبال می کنم و پیگیر مسائلش هستم بارساست. و دو تیم بعدی رو به نسبت خیلی کمتر دوست دارم و تنها دلیلم برای طرفداری(که نمیشه طرفداری اسمشو گذاشت...بهتره بگیم دوست داشتن...) او دو تیم بعدی پیگیر بودن لیگ های انگلیس و ایتالیاست.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

درود بر خوزه مورینهو...
    قبلا هم گفتم.کسی حریف تفکرات ناب خوزه مورینهو نمیشه...
    امیدورام فصل بعد رئال رو به کلی افتخاری که تو این فصل از دس داد برسونه...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

البته من چندان به توهم توطئه دچار نیستم اما :
    به نظر من برخی دوستان ، فیروز کریمی وار فرافکنی کردند تا موضوع اصلی ( قهرمانی اینتر و شکست بایرن ) به
    دست فراموشی سپرده بشه و نگاهها رو معطوف به یک بحث دیگری ساختند (که البته بحث خیلی جالبی هست ؛
    چیستی و چرایی طرفداری از یک تیم یا بیش از یک تیم ؛ ) و کاملا هم در این زمینه موفق عمل کردند و میبینیم که تاپیک بطور کلی از موضوع اصلی خودش منحرف شده و کم کم مسائل داره جنبه شخصی پیدا میکنه .

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این به اصطلاح کارشناسان و مربیان هم ظاهرا ذره ای عقل ندارن که همشون قبل از اینکه سوال خبرنگار تموم بشه (بهترین بازیکن CL این فصل) فقط میگن مسی! اگه قدری فکر و تمرکز میکردن میفهمیدن بهترین بازیکن جام مسی نبود اگه بود پس چرا بارسا به فینال نرسید؟

باز دمش گرم صدر که بار دیگر درایتشو ثابت کرد و بهترین جواب رو داد ...

زدن 8 گل در 11 بازي آمار خوبیه : دلیلی نداره یک بازیکن تیمش رو ببره فینال !!! ایشون معجزه نمیتونست بکنه که یه نفره تیم رو ببره فینال !

یکمی تو ادله هاتون محکم تر پست بدین !

---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------

البته من چندان به توهم توطئه دچار نیستم اما :
    به نظر من برخی دوستان ، فیروز کریمی وار فرافکنی کردند تا موضوع اصلی ( قهرمانی اینتر و شکست بایرن ) به
    دست فراموشی سپرده بشه و نگاهها رو معطوف به یک بحث دیگری ساختند (که البته بحث خیلی جالبی هست ؛
    چیستی و چرایی طرفداری از یک تیم یا بیش از یک تیم ؛ ) و کاملا هم در این زمینه موفق عمل کردند و میبینیم که تاپیک بطور کلی از موضوع اصلی خودش منحرف شده و کم کم مسائل داره جنبه شخصی پیدا میکنه .
    وقتی تعداد پستا بره بالا و صفحه زیاد بشه باید هم تاپیک با شوخی و مزاح به بیراهه بره : هر کی که تبریک هواست بگه و نظر منطقی بده همون ساعتای اولیه داده و باقی تاپیک رو نخونی چیزی از دس نمیدی . به همین بحث منطقی !!!!!!!1 چرا طرفدار چن تیمین میرسی که دوزار هم نمی ارزه !

اینم از مزیتهای جدید اینجاست که چند ساعت نهایت یه روز بعد از یه برد تاپیک منحرف و بسته بشه !

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض نظرات رومنیگه و هوینس در باره فینال

كارل هاينز رومنيگه: اينتر شايسته پيروزي بود.

سايت گل- بايرني ها شب گذشته در ديدار فينال ليگ قهرمانان اروپا در مقابل اينتر حملات زيادي انجام دادند اما موفق نشدند دروازه تيم ايتاليايي را باز كنند و در نهايت نرآتزوري با دو گل ديه گو ميليتو 2-0 بازي را به سود خود به پايان برد.

كارل هاينز رومنيگه، مدير باشگاه بايرن در مصاحبه با خبر نگاران گفت:" اينتر فوق العاده بازي كرد و شايسته پيروزي بود. بي ترديد شكست در فينال ليگ قهرمانان نااميدكننده است به ويژه وقتي چنين فصل فوق العاده اي را پشت سر مي گذاريد. من بعد از بازي به رختكن رفتم و بازيكنان طبيعتا ناراحت بودند. اما ما با سرهايي بالا مادريد را ترك خواهيم كرد.

اكنون بايد كاري كه بعد از شكست در فينال سال 1999 انجام داديم را به مرحله اجرا بگذاريم و حداقل در دو سال آينده قهرمان چمپيونز ليگ شويم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    علي رغم شكست در فينال ليگ قهرمانان؛ الي هوينس: فصل فوق العاده اي داشتيم.

سايت گل- بايرن مونيخ شب گذشته در فينال ليگ قهرمانان اروپا نتوانست از پس اينتر ميلان بر بيايد و 2-0 مغلوب شد.

الي هوينس، رئيس باشگاه بايرن مونيخ از اين شكست بسيار نااميد شده است با اين وجود تاكيد كرد كه فصل بسيار خوبي را پشت سر گذاشته اند.

او در مصاحبه با سايت اختصاصي باشگاه گفت:" مطمئنا من نااميد و ناراحت هستم. وقي به فينال مي رسيد، انتظار داريد كه آن را ببريد. اما نبايد اجازه دهيم اين نااميدي در وجودمان باقي بماند. ما فصل فوق العاده اي داشتيم. پيش از اين گفته بودم كه در صورت شكست در اين ديدار نبايد اجازه دهيم همه دستاوردهاي ما در اين فصل زير سوال برود.

اينتر تيم باتجربه تري بود و ما نيز به اندازه كافي در استفاده از موقعيت هايمان دقت نكرديم. اينتر تيم فوق العاده اي است. آنها بارسلونا را از دور مسابقات حذف كردند. آنها سه موقعيت داشتند و دو گل زدند. ما موقعيت هاي خوبي براي زدن گل تساوي داشتيم اما استفاده نكرديم. اين تنها تفاوت دو تيم بود. گفتن اينكه مي خواهيم فصل آينده ليگ قهرمانان را فتح كنيم آسان است. راه درازي را بايد طي كرد و براي رسيدن به فينال بايد 12 بازي انجام داد. ممكن است با بدشانسي در قرعه مواجه شويد يا اينكه روز شما نباشد. من بايد يك پيشگو باشم اگر بخواهم بگويم كه فصل بعد قهرمان خواهيم شد."

کد:

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوستان و کسانی که منتظر لینک های بازی بودند!
    کاملترین منبع دانلود گل های بازی اینتر - بایرن + کل بازی + ویدئو های قبل از بازی + مراسم کامل قهرمانی و اهدای جام با کیفیت های متفاوت و از شبکه ها و هاست های مختلف! (دانلود نکنید از دستتون پریده!)
    از اینجا دانلود کنید:
    کد:
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 یادداشت ویژه

مورینیو ؛ یک لعنتی موفق

سایت گل
    - احسان محمدی

به احتمال زیاد شما هم مثل من سهامدار باشگاه بایرن مونیخ یا بارسلونا نیستید اما از شکست این دو تیم مقابل اینتر میلان ِ مورینیو خوشحال نشده اید، اگر حرص خورده اید، ناخن هایتان را جویده اید یا احساس کرده اید سلول های خاکستری مغزتان در حال دود شدن هستند، مطمئن باشید شما تنها نیستید، میلیونها طرفدار فوتبال در چهارگوشه دنیا این احساس ناخوشایند را داشته اند،احساسی که مرد پرتغالی آن را به ما بخشید، اما این حقیقت دارد که مرد مغرور فوتبال دنیا دوباره پادشاه فوتبال اروپا شد، برای او مهم نیست که تیم اش به سبک بارسا چشم نواز بازی نکند، مهم نیست در دو بازی مقابل بارسا و بایرن مونیخ تیمش برای دقایقی طولانی زیر توپ بزند و حریف بیش از 70 درصد تملک بر توپ داشته باشد، مهم این است که این دو را با رندی و به کمک گلادیاتورهای آبی و سفیدپوشش کنار گذاشت و در مادرید حتی دقیقه ای پیش از سوت پایان بازی، با جاه طلبی خاص اش به طرف ون گال رفت و به او دست داد تا یادش بیاورد که هنوز بازی تمام نشده بازنده است!

در کنفرانس مطبوعاتی پیش از فینال خبرنگار سودانی از مورینیو پرسید که حاضر است نصف عمرش را بدهد اما او بگوید در گرماگرم بازی اینتر- بارسا در نیوکمپ چه چیزی را درِ گوش گواردیولا زمزمه کرده است، البته که مورینیو جواب نداد و نصف عمر خبرنگار سودانی برای خودش باقی ماند!

رفتار مورینیو علیرغم ظاهر آراسته اش،بسیار جاه طلبانه، اعصاب خراش و غیرقابل تحمل است، اما وقتی او پورتوری گمنام را بر بام فوتبال اروپا نشاند، وقتی به چلسی ِ همیشه در سایه منچستر شخصیت قهرمانی داد، وقتی ماسیمو موراتی را بعد از حدود نیم قرن به جام قهرمانی اروپا رساند، برای هواداران این تیم ها جاه طلبی، اعصاب خراشی، غرور اغراق شده و رفتار غیرقابل تحمل مورینیو فراموش شده بود، او قهرمان است، قهرمانی که دوست داشتنش آسان نیست.

اتوره هاگل که تیم یونان را با بازی های یکسره دفاعی و کسالت بار به قهرمانی اروپا رساند گفت بعد از آن قهرمانی یونانی ها هر روز او را به صرف قهوه رایگان دعوت می کنند، مربیان موفقی چون هاگل و مورینیو شاید به فروش بیشتر قهوه یا قرص مسکن اعصاب کمک کنند اما قاتلین فوتبال و هیجان هستند. هیجانی که در روزهای ملال انگیز این زندگی به آن سخت محتاجیم.

فوتبال دنیا مرد موقر و با شخصیتی چون فرانس بکن باوئر، مدیری هوشمند چون میشل پلاتینی، مربی همیشه قهرمانی چون سرالکس فرگوسن، بازیکن خاطره انگیزی چون مارادونا را به خود دیده بود و شاید جای یک مغرور بالفطره در بایگانی خاطره ها کم بود، مردی که حتی اگر نخواهید او را ببینید و چشم هایتان را ببیندید، پشت پلک هایتان با خونسردی منتظر می ماند تا ثانیه ای پلک بزنید و انگشت شست اش و ردیف دندان های سفیدش را با خنده ای که واقعی یا دروغین بودن آن مشخص نیست نشان تان بدهد و لذت ببرد از اینکه خشم در تمام سلولهای شما خانه کند.

وقتی در میانه دهه 60 فیلم سینمایی "اجاره نشین ها" ساخته داریوش مهرجویی پخش شد، محسن مخملباف کارگردان تندروی آن روزگار که از دیدن فیلم به خشم آمده بود، در نامه ای خطاب به سید محمد بهشتی معاونت وقت سینمایی کشور نوشت:« ... واقع قضیه این است که دو ساعت پیش که فیلم را دیدم حاضر بودم به خودم نارنجک ببندم و مهرجویی را بغل کنم و با هم به آن دنیا برویم». (کتاب «تاریخ سینمای ایران»، نوشته جمال امید، جلد دوم، صفحه ۵۴۷)

بعد از دیدن شادی های تحریک کننده و معنادار ژوزه مورینیو دلم می خواست نارنجک به خودم ببندم و مورینیو را سفت بغل کنم به این شرط که فقط او به آن دنیا برود!!

کد:
    Last edited by Ezel; 23-05-2010 at 23:56.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مدیری هوشمند چون میشل پلاتینی
    همین برا جذابیت این متن کافیه!
    موفق باشه نویسنده!

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

زدن 8 گل در 11 بازي آمار خوبیه : دلیلی نداره یک بازیکن تیمش رو ببره فینال !!! ایشون معجزه نمیتونست بکنه که یه نفره تیم رو ببره فینال !

یکمی تو ادله هاتون محکم تر پست بدین ! [COLOR=Silver]
    زدن 8 گل تو 11 بازی آمار خوبیه اما کافی نیست واسه بهترین بازیکن بودن در یک تورنمنت!

البته مسی شاید تا نیمه نهایی بهترین و موثرترین بازیکن بود(4 گل به آرسنال و 2 تا به اشتوتگارت) ولی تو دو بازی رفت و برگشت با اینتر نتونست کار مثبتی واسه تیمش انجام بده ( حالا به هر دلیلی : دفاع اتوبوسی یا .... )

حالا شما میلیتو رو نگاه کن .. از پنج گلی که زده هر 5 تاش تعیین کننده بوده : گلش به چلسی در همون دقایق اول بازی - تک گل تیمش در بازی رفت با زسکا - گل سوم به بارسلونا که شانس اینتر رو برای صعود فوق العاده افزایش داد ودر نهایت همین گل میلیتو باعث صعود اینتر به فینال شد - دیگه فینال رو هم که دیدی دو گل واسه قهرمانی تیمش زد

نمیشه ذره ای در این شک کرد که میلیتو بهترین بازیکن این فصل CL بود ...

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مسخره ترین بازی وفینال دنیاارزشه دیدن نداشت.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •