بله صحت داره ولی ان8
--- ----- نداره بلکه از طریق اینترنت شبکه ها رو آنلاین پخش می کنه
بله صحت داره ولی ان8
--- ----- نداره بلکه از طریق اینترنت شبکه ها رو آنلاین پخش می کنه
یعنی زیر گوشی حک شده ساخت کجاس؟
طبق عکس بله... چون دیگه در باتری به صورت قدیمی نداره که بخواد زیرش لیبل بخوره!
شاد باشی![]()
دو تا سوال : صفحه گوشی ضد اثر انگشت هست یا نه؟
چقدر میشه امیدوار بود که برای سیمبین 3 نرم افزار و بازیهای زیاد و متنوعی تولید بشه؟
دوست عزیز معذرت میخوا منم عکسهای توپی از ان 8 تو هاردم دارم که تا حالا تو این فروم ندیدینش ولی نمی دونم چطوری میتونم آپ لودش کنم تو پستم. تو هاردمه چطوری میتونم؟
من که همچین چیزی(ضد اثر انگشت) تو مشخصات ان8 نخوندم و تو کلیپ هاش ندیدم
نمیدونم چقدر میشه امیدوار بود
ولی سیمبین^3 چون هم اپن سورسه و هم برنامه هاش براحتی از می گو
پورت میشن
میشه گفت که پتانسیل بالایی داره باید منتظر ماند و دید فعلا که شرکت ها هر روز دارن براش بازی معرفی میکنن
حالا این روند تا کی ادامه داره؟ من نظری ندارم!
شما عکس هاتو تو یه آپلود سنتر آپلود کن
بعدا لینک آپلود فایل رو تو قسمت (قرار دادن عکس)
کپی کن بعد از این کار می تونی عکس هاتو با دیگران تو فروم به اشتراک بزاری
سلام
شما اول به وسیله نرم افزار پینت یا فوتوشاپ و یا .... عکس رو ریسایز کنید و اگرم که خودش سایزش مناسبه که هیچی.
بعد تویه یک جایی مثل این سایتا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپلود میکنید.
بعد لینکیرو که بهتون میده تویه این قسمت که پایین با فلش مشخص کردم کپی میکنید و تمام.
![]()
زیاد.......خیلی زیاد........من تقریبا دیگه دارم تمام وقتم رو تویه نت میذارم تویه این جور مسائل در مورد بازی ها...........دیگه قلق کار دستم اومده.........البته یه چیزی رو بگم که روی غول بازی سازی موبایل هیچ حسابی باز نکنین........Gameloft...........چون اصلا با نوکیا حال نمیکنه و نمی کرد! یه جورایی!.........از همین الان هم داره برنامه ریزی میکنه که تمام وقت بشه در اختیار iPhone 4G.........رقیب N8 هم همین 4G هست فقط........ولی آینده برنامه و بازی برای N8 همونطور که علی جان گفتند به خاطر اپن سورس بودن این گوشی خیلی خوبه.......دو سه نمونه بازی که معرفی شدند و همینجا هم بحث کردیم...........با توجه به مولتی تاچ بودن این گوشی و پایان رسمی کار N-Gage 2 من احتمال زیادی میدم که این بازی ها برای N8 پورت بشن (مثل Dance Fabulous) و روی Ovi که داره رقابتش رو با App Store نزدیک تر میکنه قرار بده.....چقدر میشه امیدوار بود که برای سیمبین 3 نرم افزار و بازیهای زیاد و متنوعی تولید بشه؟
مجید جان مولتی تاچ در بازی ها انحصارا در دست اپله
و اپل انحصار طالب مثل سگ داره از این مزیت استفاده میکنه
امیدوارم که شکایت نوکیا بجایی برسه چون بیشترین کاربرد مولتی تاچ در بازیه تا موارد دیگه
خب ان8
25 آگوست در انگاستان ریلیز میشه با همون قیمت اصلی 370 یورو
البته انگلستان چون عضو یورو نیست £315 پوند در میاد
ایشالا ریلیز تو ایران هم 4 شهریوره
![]()
بچه ها یه کم راجع به باطری ان 8 هم نظر بدید .به نظرتون 1200 کم نیست؟فیلمبرداری اچ دی /صفحه نمایش/و...../؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)