واقعاً همينطوره. هنگام پخش اين سرود كه خيلي هم محتوياتش چرنده من هم داشتم به همين فكر ميكردم. ولي بدونين كساني كه اينجور تصميم ها رو در صدا و سيما ميگيرن كلاً تعطيلن و اصلاً اين كارها در صدا و سيما تعچبي نداره.
واقعاً همينطوره. هنگام پخش اين سرود كه خيلي هم محتوياتش چرنده من هم داشتم به همين فكر ميكردم. ولي بدونين كساني كه اينجور تصميم ها رو در صدا و سيما ميگيرن كلاً تعطيلن و اصلاً اين كارها در صدا و سيما تعچبي نداره.
ولی کیفیت تصویر و دوربینهای استفاده شده تو قطر عالی بود
امضاتو حال کردم
میزارمش رو استاتوس فیس بوکم
سرمربي عراق: ايران از فرصتهايش بهتر استفاده كرد
سرمربي تيم ملي عراق گفت: ايران از فرصتهايش به خوبي استفاده کرد و توانست هر دو گل را به يک شکل به ثمر برساند.
![]()
وولفگانک سيدکا پس از شکست 2 بر يک مقابل ايران اظهار داشت: بازي سختي بود اما ميتوان گفت يکي از ديدارهاي هيجانانگيز جام بود. دو تيم درگيرانه بازي کردند اما با اين حال بازي خوبي به نمايش گذاشته شد.
سيدکا تأکيد کرد: بازي نزديکي انجام شد و با برگزاري آن مشخص شد قدرت تيمهاي ملي فوتبال ايران و عراق مساوي است.
وي افزود: ايران از فرصتهايش به خوبي استفاده کرده و توانست هر دو گل را به يک شکل به ثمر برساند. ايران بازي را خوب شروع کرده و خوب هم تمام کرد.
آدم اینقدر پررو !؟
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
قطبي: راههاي ضربه زدن به عراق را ميدانستيم
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: راههاي ضربه زدن به عراق را ميدانستيم.
![]()
دمت گرم.......افشین امپراطور
افشين قطبي پس از پيروزي 2 بر يک تيم ملي مقابل عراق اظهار داشت: خوشحالم که بازي را برديم. مسابقه سنگيني بود و در مجموع روز شيريني براي ايران به دست آمد.
وي ادامه داد: توانستيم قهرمان دوره قبل را شکست دهيم تا گام اول را براي صعود محکم برداريم. ما به يک پيروزي ديگر در اين گروه نياز داريم و اميدوارم بازيکنان تا رسيدن به اين هدف راه صعود تيم ملي را هموار کنند.
قطبي تأکيد کرد: زماني که يک بر صفر از عراق عقب افتاديم اطمينان داشتم که به بازي برميگرديم چرا که شخصيت بازيکنان را ميشناختم. شما ديديد که موقعيتهاي خوب گلزني به وجود آورده و خوشبختانه در همان نيمه اول گل مساوي را به ثمر رسانديم.
وي يادآور شد: 3 امتياز براي ما بسيار مهم بود و اين نشان ميدهد ميتوانيد با 3 امتياز بازي بعد از گروه چهارم جام ملتها به مرحله حذفي صعود کنيم. حتي اگر در بازي بعدي پيروز شده و صعود ما مسجل شود ميتوانيم در بازي سوم چند بازيکن کليديمان استراحت کند.
سرمربي تيم ملي در پاسخ به اين سؤال که از دو بازي آينده کدام حريف قويتر است گفت: قطعاً امارات از کره شمالي تيمي قدرتمندتر محسوب ميشود.
وي در مورد ديدار امشب مقابل عراق افزود: مقابل تيمي بازي کرديم که همسايه ايران است و حساسيت نسبت به اين تيم هميشه وجود داشته است. بازيکنان خوب بازي کردند و توانستند در پايان با حفظ شرايط نتيجه را به سود خود رقم بزنند خوشحالم اين اتفاق افتاد چرا که ما راههاي ضربه زدن به عراق را ميدانستيم.
قطبي تصريح کرد: در جام ملتهاي آسيا اشتباهات باعث رقم خوردن گلها ميشود و امروز هم با اشتباه ما عراقيها به گل رسيدند اما مهم اين است که ما نقاط ضعف را بشناسيم و آنها را برطرف کنيم.
وي ادامه داد: بازيکنان ما احساسي هستند و اگر تمرکز بيشتري روي بازيها داشته باشند ميتوانيم راحتتر بازي کرده و به پيروزي برسيم.
سرمربي تيم ملي گفت: در دو سال اخير فشار زيادي روي تيم ملي ايران بوده است اين تيم به جام جهاني صعود نکرده به همين دليل بازيکنانش تحت تأثير قرار گرفتند اما پيروزي مقابل عراق باعث شد خودشان را باور کنند.
وي تأکيد کرد: فشار زيادي روي من است اما اين استرس و فشار را دوست دارم چون باعث ميشود بهترين عملکردم را به نمايش بگذارم.
قطبي در مورد عملکرد نه چندان مطلوب محمد غلامي از بازي مقابل عراق گفت: همه بازيکنان مورد علاقه من هستند اما غلامي هم امشب تمام تلاشش را کرد او وظيفه سنگيني داشت و من از اين مهاجم راضي هستم.
قطبي در پايان گفت: شجاعي قهر نکرده و تب داشت. او به من گفته بود تب دارم و بحث قهر کردن مطرح نبود و با هماهنگي با من به رختکن رفت.
اون که صد در صد ... بر منکرش لعنت ...ولی کیفیت تصویر و دوربینهای استفاده شده تو قطر عالی بود
ولی جای تاسف داره که صدا و سیما با وجود این همه تبلیغاتی که می گیره، پول بابت خرید بازی ها نداده ... انقدر مخاطبا ارزش نداشتن!؟
این تصویر کوچک شده است. برای دیدن ابعاد واقعی آن، روی این نوار کلیک کنید. ابعاد واقعی تصویر 666x80 می باشد.
این سیستم دو تیم توی نیمه ی دوم:
مقدار گردش توپ در مناطق زمین:
و بالا خره آمار کوتاهی از بازیکنان گلزن:
![]()
منصوريان:سيدكا مشاوراني مانند عمادرضا و كرار داشت
عليرضا منصوريان گفت: با توجه به بازي خوب و فيزيکي عراق تنها راه برد اين تيم همين بود.
![]()
مربي تيم ملي فوتبال ايران پس از برد 2 بر يک مردانش برابر عراق در نخستين بازي دو تيم در گروه چهارم پانزدهمين دوره جام ملتهاي آسيا گفت: تنها راه برد عراق استفاده از همين شيوهاي بود که ما آن را در پيش گرفتيم. عراق خيلي خوب و فيزيکي بازي ميکرد. مربي آنها شناخت بسيار خوبي از تيم ملي ايران داشت.
منصوريان که خودش يکي از بازيکنان تيم ملي ايران در سال 1996 بود ادامه داد: عماد رضا چند سال در فوتبال ايران بازي کرده است و تمامي اطلاعات خود را در اختيار کادر فني عراق قرار داده بود. جاسم کرار هم چنين وضعيتي داشت و من ميديدم که در جريان بازي هم همين کار را ميکرد. حتي ديدم زماني که يکي از بازيکنان ما قصد ورود به بازي و جانشيني با بازيکن ديگر را داشت، مربي عراق به سمت کرار ميرفت و از او درباره آن بازيکن ميپرسيد.
او همچنين گفت: نبايد از اين برد بيش از اندازه مغرور شويم و نبايد فکر کنيم که با همين يک برد جام قهرماني را به دست آوردهايم. به ياد داريم که در سال 96 در بازي نخست برابر عراق شکست خورديم اما در پايان يکي از چهار تيم برتر رقابتها بوديم. بايد نهايت استفاده را از اين پيروزي ببريم.
منصوريان در ادامه صحبتهايش دربارهي پيروزي بر عراق گفت: نبايد از اين يک برد بيش از اندازه خوشحال شويم. نهايت بهرهاي که ميتوانيم از اين بازي ببريم آن است که در بازي بعد برابر کره شمالي با روحيهاي مناسبتر به ميدان برويم و با شکست اين تيم کار صعودمان را قطعي کنيم. به اين ترتيب ميتوانيم با ترکيبي دگرگون شده در آخرين بازي به ديدار امارات برويم و به بازيکنان پيش از حضور در دور بعد رقابتها استراحت بدهيم. چرا که ميدانيم براي انجام بازي دور يک چهارم نهايي تنها دو روز فرصت براي آماده شدن داريم.
بازيکن سالهاي پيش استقلال تهران درباره حريف احتمالي ايران در جمع 8 تيم پاياني هم گفت: براي ما بازي با کره جنوبي و يا استراليا چندان تفاوتي ندارد. هر دو تيم بسيار خوب هستند. با اين حال به نظر خودم استراليا را کمي کند ديدم، بويژه در خط دفاعي بازيکنان استراليا به خاطر سن و سالشان اندکي کند به نظر آمدند. کره جنوبي در بازي نخست خود بسيار شاداب بازي کرد و بازيکنانش سر حال بودند. استراليا در بازي با هند هم به اين تيم ضعيف فرصت گلزني داد. اين تنها نظر خود من است و نظر ديگر اعضاي کادر فني نيست.
منصوريان گفت: خلعتبري يکي از بهترين فوتباليستهاي ماست. او در اين بازي هم فوقالعاده بود، همين طور کريم انصاري فر. من به عنوان يک بازيکن باتجربه بايد تجربه خودم را در اختيار آنها ميگذاشتم و پيش از ورودشان به ميدان به آنها روحيه ميدادم. کريم انصاري فر بسيار پرروحيه بود و قبل از آنکه به ميدان برود به من گفت که ميخواهم بروم و گلزني کنم. اميدوارم که او در بازي بعد موفق به گلزني شود.
او در پايان درباره آسيب ديدگي شجاعي هم گفت: مسعود در جريان بازي دو، سه بار به شدت ضرب خورد و به گمانم به خاطر همان ضربهها قند خونش پايين آمده باشد. به دکتر گفتم که پيش او برود تا مبادا از حال برود. شجاعي در اين بازي نهايت تلاش خود را کرد.
کنتر که نمی ندازهقطبي در پايان گفت: شجاعي قهر نکرده و تب داشت. او به من گفته بود تب دارم و بحث قهر کردن مطرح نبود و با هماهنگي با من به رختکن رفت.قیافه شجاعی موقع تعویض کاملا نشون می داد تب! داره
![]()
كيفيتش خوب بود. دليل اينكه بالا و پائين تصاوير سياه بود اين بود كه تصاوير رو به صورت widescreen داشتن نمايش ميدادن ولي معمولاً اينجور تصاوير رو رو كانال هاي HD ميذارن نه معمولي در كانال هاي HD نسبت طول و عرض 16:9 و در كانال هاي معمولي 3:4 هستش كساني كه ميخوان پخش HD داشته باشن ديگه تو قسمت هاي سياه رنگ چيزي به عنوان زير نويس يا آرم شبكه رژه نميره ولي همونطور كه در پست قبليم گفتن كساني كه در صدا و سيما كار ميكنن تعطيلن و اين كاراشون عجيب نيست.
یعنی بازیهارو نخریدن؟
پس چجوری نشونش میدن؟
گل خوردیم ... مبارکه
چپه شدیم
ضایع شدین!بيشتر هم مي خوريم
برو بابا!ولي جدي خيلي الكي وشانسي برديم:دي
ولشون کن توبه کردناونایی که می گفتن با اختلاف میبازیم رو نمیبینم تو جمعیتآها اینه آقایون ناامید کجایید الان؟
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)