مگه قيمتش 200 دلار و 300 دلار نيست؟
پس چرا اينقدر گرون؟
مگه قيمتش 200 دلار و 300 دلار نيست؟
پس چرا اينقدر گرون؟
نه دوست عزیز اون با یه قرداده
که ماهینانه پولی برای استفاده از خدمات واقساط خود گوشی باید بپردازی
ولی قیمت های اعلام شده قیمت آنلاک هستش
خیلی دوسش دارم ولی برا من یه کم گرونه اگه تا 500 بود میگرفتمش..![]()
توقف توليد آيفون جديد به دليل كمبود نمايشگر
توليد آيفون 4 به دليل كمبود نمايشگر براي ساخت اين گوشي متوقف شده و اپل را براي تامين صفحههاي لمسي كافي براي برآورد تقاضا براي اين تلفن هوشمند به زحمت انداخته است.
به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بلومبرگ به نقل از يك تحليلگر گزارش داد كه اپل توليد ماهانه آيفون جديد را به دليل مشكل تامين نمايشگر اين تلفن، به نصف كاهش داده است.
اين شركت در ابتدا قصد داشت در ماه چهار ميليون دستگاه آيفون جديد توليد كند. سافت بانك كه اپراتور فروشنده انحصاري آيفون در ژاپن است، قبول پيشسفارش براي اين دستگاه را به دليل نگراني درباره فزوني يافتن تقاضا در برابر موجودي، متوقف كرده است.
اپل مشكلات مشابه را نيز براي تامين نمايشگر رايانه لوحي آيپد به هنگام عرضه اين دستگاه در بازار آمريكا در ماه آوريل تجربه كرد و متعاقب آن فروش اين دستگاه در بازارهاي خارجي را به تعويق انداخت.
هنگام رونمايي آيفون 4 نمايشگر اين گوشي كه در آن فنآوري بهنام Retina Display بهكار گرفته شده، يكي از ويژگيهاي مورد تحسين آن بود.
____
آیفون4 به بازار نمیرسد؟
یک تحلیلگر مسایل آی.تی اعلام کرد از آنجاکه نمایشگرهای رتینای آیفون4 را ال.جی تولید میکند، این احتمال میرود که بازده پایین این شرکت، تولید آیفون4 را تحتالشعاع قرار دهد و حتی به بازار نرساند.
یک تحلیلگر آی.تی اعلام کرد مسائل مربوط به نمایشگر نوظهور آیفون4، کمبودهای خدماتی بسیاری را به وجود خواهد آورد.
به گزارش سی.نت، آیفون4 شرکت اپل از نمایشگر رتینا استفاده میکند که با استفاده از فناوری IPS تولید شده است. این فناوری در آیپد نیز مورد استفاده قرار گرفته که به گفته آشوک کومار، مدیرعامل و تحلیلگر ارشد موسسه ردمن و رنشاو، توسط شرکت کرهای ال.جی تولید شدهاند.
کومار در یادداشت تحقیقاتی خود نوشت:« بازده پایین ال.سی.دیهای شرکت الجی میزان تولید آیفون4 را به شدت کاهش داده است. بررسیهای خدماتی ما نشان میدهند که محموله ماهانه گذشته ما که 4 میلیون واحد بود، به کمتر از نصف کاهش پیدا کرده است. امید است با انتقال ال.جی به ظرفیت صفحهنمایش GEN5 تا پایان تابستان امسال، این گره از کار تولیدات ما باز شود. به نظر میرسد در ماه سپتامبر / شهریور، تقاضای این محصول بیشتر از عرضه آن خواهد بود»
به گفته اپل، نمایشگر رتینا که بر پایه فناوری IPS تولید شده، یکی از خصوصیات کلیدی آیفون4 است. در مطلبی در سایت آیفون4 آمده است:«به لطف نمایشگر رتینا، ویدوئوها و عکسها تقریبا از هر زاویهای بسیار عالی به نظر میرسند. زیرا در رتینا تراکم پیکسل بسیار بالا است و چشم قادر به تشخیص تک تک پیکسلها نیست.»
محسن جان یه تاپیک خبر هم راه بنداز تاپیک جالب میشه
فكر خوبيه . اپل كم خبر نداره . روزانه حداقل يك خبر داره![]()
باید یک بخش مجزا برای اپل باشه
الان هرکدومش جداست ، ایفون یه و لپتاپ یه ور
منم ، موافقم!
دارم ، با مدیریت فروم مذاکره میکنم ، نتیجه اش رو بهتون میگم!
موفق باشید ،
امید
Last edited by Microsoft24; 21-06-2010 at 17:17.
بهترین فکر همینه!
امید جان ببینم چیکار میکنی...
یه چندتا مدیر اختصاصی هم میخواد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)