[QUOTE=You Were Mine;6490269]درسته اونوقت که اینوشم در جریان نیودم که مدل usb3 هنوز وارد نشده شایدم وارد شده
یک شنبه باید با شاپ تماس بگیرم
[QUOTE=You Were Mine;6490269]درسته اونوقت که اینوشم در جریان نیودم که مدل usb3 هنوز وارد نشده شایدم وارد شده
یک شنبه باید با شاپ تماس بگیرم
منظور من اینکه تو بازار ایران این برند ریموت هم اکنون موجود هست یا نه چون ریموت mce از برندهای دیگه زیاد دیدم
بچه ها من امروز زنگ زدم اونجا، گفت این مادربورد رو دارن، اینم سایت فروششونه: sqc.ir
اون مدل USB3 هم پرسیدم گفتش نداریم و فقط همینیه که تو سایتشون هست. قیمتشم 148 تومن زده.
باورم نمیشه پیدا شد این مادربورده بالاخره!![]()
البته اطلاع ندارم این محصول وارد شده یا نهشرکت زوتاک اقدام به عرضه مادربوردي ديگر براساس استاندارد Mini ITX کرده است. این مادربورد مجهز به چيپست A75 می باشد و از پردازندههاي جديد AMD پشتيباني ميکند. با استفاده از سوکت FM1 تعبيه شده روي اين مادربورد میتوانید از APUهاي، سری A4 ،A6 ،A8 و E2 برای امر پردازش بهره بگیرید. دو اسلات حافظه تعبيه شده روي اين مادربورد میتواند پذیرای 8 گیگابایت حافظه DDR3 1866 باشد که با توجه به استفاده از APUهاي اين شرکت، اين محصول را انتخابي مناسب براي کاربردهاي چندرسانهاي و بازيهاي استاندارد تبديل خواهد کرد. یک رابط PCI EX16 نیز برای نصب کارتگرافیک در نظر گرفته شده است تا در صورت نياز يک کارتگرافيک مناسبتر روي آن تعبيه کنيد. امکانات ارتباطی در کنار جثه کوچک مادربورد، قابل تقدیر است، به طوری که 6 پورت USB 3.0 در پنل پشتی و 2 پورت قابل نصب روی مادربورد، 4 پورت SATA نسخه سه و 2 پورت شبکه برای شما در نظر گرفته شده است. همچنین فناوريهای ارتباطي کاملي مانند کارت شبکه بيسيم با قابليت پشتيباني از استاندارد 802.11n و Bluetooth 3.0 برای برقراری ارتباط وجود دارد. امکانات این مادربورد ما را وسوسه کرد، شما چطور؟
اما برای دوستانی که مشکل مالی ندارند
Last edited by POROMA2008; 26-09-2011 at 00:13.
یه چیزی بگم
مورد اول اینکه:
توی ریویوی E350M1 خوندم که برای 3d فرم مناسب نمیده............و فکر میکنم با توجه به توان کمش حتما باید روش لینوکس نصب بشه همراه xbmc bootable اینجوری تو 5 ثانیه هم کل سیتمتون بوت میشه اونم رویه هارد معمولی نه ssd و سیستم میشه مثل یه ویدیو..............
خب یه Hdd player هم اینکار رو می کنه؟نه؟
مورد دوم اینکه یکی از ارزشهای اصلی htpc داشتن یه کارت --- هست.................
خب لا اقل دوستانی که می خوان از ماهواره استفاده کنند یه مادربوردی بگیرند که یه اسلات pci واسه --- داشته باشه ....مگر اینکه اکسترنال استفاده کنند که بازم cpu انبرد چاره ساز نیست
در مورد قدرتش که به اون صورت بد نیست، این AMD E350 از این Atom های اینتل هم یه کمی قوی تره، از لحاظ قدرت گرافیکی هم که اصلا قابل مقایسه نیستن! دلیلی نداره که حتما روش لینوکس نصب بشه...
اول بگم که منظورم از 3d فیلمهای 3d 1080p هست
من به خاطر سرعتش می گم........ از رو تجربه می گم سرعت بوت شدن و شات و غیره تو htpc خیلی مهم و گرنه اعصاب نمی زاره..............تازه تو لینوکس اگه رم زیاد بگیری شاید بشه از یه --- اکسترنال و frontend mythtv تو xbmc استفاده کنی.................تازه سخت افزارشم برای پخش 3d بهینه میشه
Last edited by lol_1029; 27-09-2011 at 02:06.
خب وقتی کامپیوترو بذاریم رو Sleep فوقش یه چندثانیه طول میکشه دیگه لازم نیست اون مراحل بوت طی بشه. البته میفهمم منظور شما چیه، اینکه مثلا کامپیوترو روشن کنیم خیلی سریع بره مثلا تو محیط XBMC. اگه کامپیوتر رو Sleep باشه تقریبا همین حالت پیش میاد؛ برنامه هایی مثل XBMC هم میشه جوری تنظیم کرد که سیستم که بالا اومد یه راست اجرا بشن بدون اینکه خودمون مجبور باشیم اجراشون کنیم...
Blu-ray 3D هم درسته ساپورت نمیکنه؛ فکر نکنم برای اکثر ماها مشکلی باشه این مسئله.
مگه کسی پیدا میشه بخواد توی اچ تی پی سی xbmc رو دستی اجرا کنه برای اینکار نرم افزار هست.............
این رو هم بگم که توی ویندوز mediaportal خیلی سرتره نسبت به xbmc
حالت پایداری هم باید در نظر گرفت...ویندوز احتمال خرابیش خیلی بیشتره تازه یه مدت بعد سرعت اکثر ویندوزها افت پیدا میکنه باید با رجیستری مکانیک و دفرگ و غیره بیفتی به جونش...امکان استفاده از --- اکسترنال هم تو لینوکس بیشتره با توجه به cpu محدود
من توی ریویو خوندم فرم خوبی برای 3d نداره پس احتمالا 3d mkv هم به مشکل برخواهد خورد.................
هر جور راحتیتولی این نظر منه: خب کسی که نه --- ماهواره میخواد نه 3d با هزینه خیلی کمتر می تونه صاحب hdd player بشه........ که تو بازار پرند......................
Last edited by lol_1029; 27-09-2011 at 21:32.
بین مدیاسنترها من خودم XBMC رو ترجیح میدم نسبت به بقیه. این MediaPortal رو من یه بار ریختم ولی از ظاهرش زیاد خوشم نیومد، تو XBMC اسکین هاش بنظرم خیلی قشنگ ترن.
راجع به استفاده از لینوکس هم بنظرم دلیلی نداره وقتی ویندوز کپی همینجوری ریخته بریم از لینوکس استفاده کنیم. یه مسئله درایورها هم هست که واسه ویندوز خیلی راحت گیر میاد و آپدیت میشن که واسه لینوکس اینجوری نیست. بعد من متوجه نشدم برای استفاده بفرض از یه --- اکسترنال، لینوکس چه مزیتی به ویندوز داره؟!
در مورد 3D و --- من خودم زیاد دلیلی نمیبینم که حتما توی یه HTPC باشه. چرا اگه باشه خیلی سیستم کاملی میشه ولی مثلا برای ِDVB باید مادربوردی که PCI داشته باشه بگیریم و احتمالا یه کیس بزرگتر! بعدش هم وقتی یه دستگاه دیگه هست که اینکارو میکنه واقعا نیازی نیست بهش تو کامپیوتر...
خلاصه به نظر من یه HTPC بخاطرهمین XBMC به همه این پلیرهای تو بازار میارزه چون هم کاراییش بیشتره هم خیلی شکیل تره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)