تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 71 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

اگه نباشه جاش خالی می مونه POROMA2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

[QUOTE=You Were Mine;6490269]

این بایوس برای مدل e350m1/usb3 هست نه مدل معمولیش.
    درسته اونوقت که اینوشم در جریان نیودم که مدل usb3 هنوز وارد نشده شایدم وارد شده
    یک شنبه باید با شاپ تماس بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مگه قراره شکل دیگه ای داشته باشه ؟ اگه تو ایران باشه بله همین جوریه !!!
    منظور من اینکه تو بازار ایران این برند ریموت هم اکنون موجود هست یا نه چون ریموت mce از برندهای دیگه زیاد دیدم

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بچه ها من امروز زنگ زدم اونجا، گفت این مادربورد رو دارن، اینم سایت فروششونه: sqc.ir

اون مدل USB3 هم پرسیدم گفتش نداریم و فقط همینیه که تو سایتشون هست. قیمتشم 148 تومن زده.

باورم نمیشه پیدا شد این مادربورده بالاخره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه POROMA2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

البته اطلاع ندارم این محصول وارد شده یا نه
    اما برای دوستانی که مشکل مالی ندارند

شرکت زوتاک اقدام به عرضه مادربوردي ديگر بر‌اساس استاندارد Mini ITX کرده است. این مادربورد مجهز به چيپ‌ست A75 می باشد و از پردازنده‌هاي جديد AMD پشتيباني مي‌کند. با استفاده از سوکت FM1 تعبيه شده روي اين مادربورد می‌توانید از APU‌هاي، سری A4 ،A6 ،A8 و E2 برای امر پردازش بهره بگیرید. دو اسلات حافظه تعبيه شده روي اين مادربورد می‌تواند پذیرای 8 گیگابایت حافظه DDR3 1866 باشد که با توجه به استفاده از APU‌هاي اين شرکت، اين محصول را انتخابي مناسب براي کاربرد‌هاي چند‌رسانه‌اي و بازي‌هاي استاندارد تبديل خواهد کرد. یک رابط PCI EX16 نیز برای نصب کارت‌گرافیک در نظر گرفته شده است تا در صورت نياز يک کارت‌گرافيک مناسب‌تر روي آن تعبيه کنيد. امکانات ارتباطی در کنار جثه کوچک مادربورد، قابل تقدیر است، به طوری که 6 پورت USB 3.0 در پنل پشتی و 2 پورت قابل نصب روی مادربورد، 4 پورت SATA نسخه سه و 2 پورت شبکه برای شما در نظر گرفته شده است. همچنین فناوري‌های ارتباطي کاملي مانند کارت شبکه بي‌سيم با قابليت پشتيباني از استاندارد 802.11n و Bluetooth 3.0 برای برقراری ارتباط وجود دارد. امکانات این مادربورد ما را وسوسه کرد، شما چطور؟
    Last edited by POROMA2008; 26-09-2011 at 00:13.

5. 5 کاربر از POROMA2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه چیزی بگم

مورد اول اینکه:
    توی ریویوی E350M1 خوندم که برای 3d فرم مناسب نمیده............و فکر میکنم با توجه به توان کمش حتما باید روش لینوکس نصب بشه همراه xbmc bootable اینجوری تو 5 ثانیه هم کل سیتمتون بوت میشه اونم رویه هارد معمولی نه ssd و سیستم میشه مثل یه ویدیو..............
    خب یه Hdd player هم اینکار رو می کنه؟نه؟

مورد دوم اینکه یکی از ارزشهای اصلی htpc داشتن یه کارت --- هست.................
    خب لا اقل دوستانی که می خوان از ماهواره استفاده کنند یه مادربوردی بگیرند که یه اسلات pci واسه --- داشته باشه ....مگر اینکه اکسترنال استفاده کنند که بازم cpu انبرد چاره ساز نیست

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه چیزی بگم

مورد اول اینکه:
    توی ریویوی E350M1 خوندم که برای 3d فرم مناسب نمیده............و فکر میکنم با توجه به توان کمش حتما باید روش لینوکس نصب بشه همراه xbmc bootable اینجوری تو 5 ثانیه هم کل سیتمتون بوت میشه اونم رویه هارد معمولی نه ssd و سیستم میشه مثل یه ویدیو..............
    خب یه Hdd player هم اینکار رو می کنه؟نه؟

مورد دوم اینکه یکی از ارزشهای اصلی htpc داشتن یه کارت --- هست.................
    خب لا اقل دوستانی که می خوان از ماهواره استفاده کنند یه مادربوردی بگیرند که یه اسلات pci واسه --- داشته باشه ....مگر اینکه اکسترنال استفاده کنند که بازم cpu انبرد چاره ساز نیست
    در مورد قدرتش که به اون صورت بد نیست، این AMD E350 از این Atom های اینتل هم یه کمی قوی تره، از لحاظ قدرت گرافیکی هم که اصلا قابل مقایسه نیستن! دلیلی نداره که حتما روش لینوکس نصب بشه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

در مورد قدرتش که به اون صورت بد نیست، این AMD E350 از این Atom های اینتل هم یه کمی قوی تره، از لحاظ قدرت گرافیکی هم که اصلا قابل مقایسه نیستن! دلیلی نداره که حتما روش لینوکس نصب بشه...
    اول بگم که منظورم از 3d فیلمهای 3d 1080p هست
    من به خاطر سرعتش می گم........ از رو تجربه می گم سرعت بوت شدن و شات و غیره تو htpc خیلی مهم و گرنه اعصاب نمی زاره..............تازه تو لینوکس اگه رم زیاد بگیری شاید بشه از یه --- اکسترنال و frontend mythtv تو xbmc استفاده کنی.................تازه سخت افزارشم برای پخش 3d بهینه میشه
    Last edited by lol_1029; 27-09-2011 at 02:06.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اول بگم که منظورم از 3d فیلمهای 3d 1080p هست
    من به خاطر سرعتش می گم........ از رو تجربه می گم سرعت بوت شدن و شات و غیره تو htpc خیلی مهم و گرنه اعصاب نمی زاره..............تازه تو لینوکس اگه رم زیاد بگیری شاید بشه از یه --- اکسترنال و frontend mythtv تو xbmc استفاده کنی.................تازه سخت افزارشم برای پخش 3d بهینه میشه
    خب وقتی کامپیوترو بذاریم رو Sleep فوقش یه چندثانیه طول میکشه دیگه لازم نیست اون مراحل بوت طی بشه. البته میفهمم منظور شما چیه، اینکه مثلا کامپیوترو روشن کنیم خیلی سریع بره مثلا تو محیط XBMC. اگه کامپیوتر رو Sleep باشه تقریبا همین حالت پیش میاد؛ برنامه هایی مثل XBMC هم میشه جوری تنظیم کرد که سیستم که بالا اومد یه راست اجرا بشن بدون اینکه خودمون مجبور باشیم اجراشون کنیم...

Blu-ray 3D هم درسته ساپورت نمیکنه؛ فکر نکنم برای اکثر ماها مشکلی باشه این مسئله.

10. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خب وقتی کامپیوترو بذاریم رو Sleep فوقش یه چندثانیه طول میکشه دیگه لازم نیست اون مراحل بوت طی بشه. البته میفهمم منظور شما چیه، اینکه مثلا کامپیوترو روشن کنیم خیلی سریع بره مثلا تو محیط XBMC. اگه کامپیوتر رو Sleep باشه تقریبا همین حالت پیش میاد؛ برنامه هایی مثل XBMC هم میشه جوری تنظیم کرد که سیستم که بالا اومد یه راست اجرا بشن بدون اینکه خودمون مجبور باشیم اجراشون کنیم...

Blu-ray 3D هم درسته ساپورت نمیکنه؛ فکر نکنم برای اکثر ماها مشکلی باشه این مسئله.
    مگه کسی پیدا میشه بخواد توی اچ تی پی سی xbmc رو دستی اجرا کنه برای اینکار نرم افزار هست.............
    این رو هم بگم که توی ویندوز mediaportal خیلی سرتره نسبت به xbmc
    حالت پایداری هم باید در نظر گرفت...ویندوز احتمال خرابیش خیلی بیشتره تازه یه مدت بعد سرعت اکثر ویندوزها افت پیدا میکنه باید با رجیستری مکانیک و دفرگ و غیره بیفتی به جونش...امکان استفاده از --- اکسترنال هم تو لینوکس بیشتره با توجه به cpu محدود

من توی ریویو خوندم فرم خوبی برای 3d نداره پس احتمالا 3d mkv هم به مشکل برخواهد خورد.................
    هر جور راحتیت ولی این نظر منه: خب کسی که نه --- ماهواره میخواد نه 3d با هزینه خیلی کمتر می تونه صاحب hdd player بشه........ که تو بازار پرند......................
    Last edited by lol_1029; 27-09-2011 at 21:32.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مگه کسی پیدا میشه بخواد توی اچ تی پی سی xbmc رو دستی اجرا کنه برای اینکار نرم افزار هست.............
    این رو هم بگم که توی ویندوز mediaportal خیلی سرتره نسبت به xbmc
    حالت پایداری هم باید در نظر گرفت...ویندوز احتمال خرابیش خیلی بیشتره تازه یه مدت بعد سرعت اکثر ویندوزها افت پیدا میکنه باید با رجیستری مکانیک و دفرگ و غیره بیفتی به جونش...امکان استفاده از --- اکسترنال هم تو لینوکس بیشتره با توجه به cpu محدود

من توی ریویو خوندم فرم خوبی برای 3d نداره پس احتمالا 3d mkv هم به مشکل برخواهد خورد.................
    هر جور راحتیت ولی این نظر منه: خب کسی که نه --- ماهواره میخواد نه 3d با هزینه خیلی کمتر می تونه صاحب hdd player بشه........ که تو بازار پرند......................
    بین مدیاسنترها من خودم XBMC رو ترجیح میدم نسبت به بقیه. این MediaPortal رو من یه بار ریختم ولی از ظاهرش زیاد خوشم نیومد، تو XBMC اسکین هاش بنظرم خیلی قشنگ ترن.
    راجع به استفاده از لینوکس هم بنظرم دلیلی نداره وقتی ویندوز کپی همینجوری ریخته بریم از لینوکس استفاده کنیم. یه مسئله درایورها هم هست که واسه ویندوز خیلی راحت گیر میاد و آپدیت میشن که واسه لینوکس اینجوری نیست. بعد من متوجه نشدم برای استفاده بفرض از یه --- اکسترنال، لینوکس چه مزیتی به ویندوز داره؟!

در مورد 3D و --- من خودم زیاد دلیلی نمیبینم که حتما توی یه HTPC باشه. چرا اگه باشه خیلی سیستم کاملی میشه ولی مثلا برای ِDVB باید مادربوردی که PCI داشته باشه بگیریم و احتمالا یه کیس بزرگتر! بعدش هم وقتی یه دستگاه دیگه هست که اینکارو میکنه واقعا نیازی نیست بهش تو کامپیوتر...

خلاصه به نظر من یه HTPC بخاطرهمین XBMC به همه این پلیرهای تو بازار میارزه چون هم کاراییش بیشتره هم خیلی شکیل تره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •