دوستان اونجایی که با یه جادو گر میری تو جنگل بعد یه هشت پای بزرگ میاد و هی پاهاشو به زمین میزنه ما باید
چطوری این هیولا رو بکشیم؟؟
دوستان اونجایی که با یه جادو گر میری تو جنگل بعد یه هشت پای بزرگ میاد و هی پاهاشو به زمین میزنه ما باید
okk529 : دوستان اونجایی که با یه جادو گر میری تو جنگل بعد یه هشت پای بزرگ میاد و هی پاهاشو به زمین میزنه ما باید
من که این مرحله رو خیلی وقت رد کردم دقیقا یادم نیست ولی به اصل موضوع اشاره میکنم .
با نگه داشتن دکمه ی Ctrl و انتخاب حالت YRDEN در زمان مبارزه با هشت باید در گوشه ها باید بایستی و قبل از ضرب زدن هشت پا دکمه ی Q رو فشار بدیی تا جرقه ای ایجاد بشه که با برخورد هشت پا با اون تو بتونی ضرب وارد کنی .
دوستان برای کشتن این هشت پا این yrden رو از کجا گیر بیارم ؟اصلا چی هست؟
لظفا یه ترینر خوب هم معرفی کنید که کار کنه.......
Last edited by VAHID; 07-07-2011 at 21:06.
کنترل رو نگه دارید... سمت چپ 6 تا جادو به نمایش در میان... یکیشون Yrden هست که مانند تله عمل میکنه. باید Yrden بکارین تا پاهای هیولا رو گیر بندازین.دوستان برای کشتن این هشت پا این yrden رو از کجا گیر بیارم ؟اصلا چی هست؟
با تشکر از دوستان
اونجا که با دختره تریس میریم که از بالای ابشار یه گل رز برداریم بعد یه دمویی نشون میده و میوفته تو یه
غار که یه حوض با گل های قرمز توش بود حالا وقتی با تریس صحبت کردیم چه جوری از اونجا بریم بیرون
یه جایی مثل شاخه و برگ روی دیوار هست ولی نمیدونم چه جوری باین نابودشون کنیم ؟؟
باید چیکار کرد؟؟
یه ترینر خوب هم بدین که کار کنه؟
Last edited by VAHID; 08-07-2011 at 21:02.
سلام
دوستان میگم چطوریه کلید های رزمی که من هنوز همون اولش میخوام برم سمت منجنیق موندم هی میمیرم
سلام
دوستان من همش همون اول بازی که مریم سمت منجنیقا میمیرم چطوریه مبارزاتش؟تو رو خودا کمکم کنین 50 بار رفتم بدجور رفته رو اعصابم
سلام
بچه ها کسی نیست ما رو راهنمائی کنه؟
سیستم Fighting این بازی یه کم طول میکشه تا بهش عادت کنید... کنترل رو بگیرید و مجیک Quen رو انتخاب کنید تا دیر تر هلتتون کم بشه...
سعی کنید از پشت اتک نخورید چون 2 برابر اثر میکنه...
سلام دوستان ببخشید توی اون قسمت بازی که میریم بالای یه پل و داریم میرم
به طرف یه برج یه دفعه اژدها به طرفمون حمله میکنه و یکی از همراهامون میفته
و ما هم پادشاه رو بلند میکنیم تا همراه خودمون ببریم،هر کاری میکنم اژدها سریع
من رو میکشه،باید چی کار کنم؟
لطفا کمک کنید.
من خیلی وقته به شهر vergan رسیدم دو تا سمبل رو از اونجا برداشتم و رفتم از vergan بیرون حالا هرچی می خوام برگردم
نمیشه چی کار باید کرد
راستی تو mist اتک دشمنام هم خیلی قوی و زود میمیرم.
اسم مدال medallion هست؟که باید gadwal potion رو خورد و پیش dethmold رفت.
والا دقیق یادم نمیاد... الآن Mission اصلیتون چیه؟ به کجا رسیده...؟ گدوال رو درست کردید؟من خیلی وقته به شهر vergan رسیدم دو تا سمبل رو از اونجا برداشتم و رفتم از vergan بیرون حالا هرچی می خوام برگردم
نمیشه چی کار باید کرد
راستی تو mist اتک دشمنام هم خیلی قوی و زود میمیرم.
اسم مدال medallion هست؟که باید gadwal potion رو خورد و پیش dethmold رفت.
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
اگه عکس بزارید بهتر میشه گفت...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)