تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 47 اولاول ... 30363738394041424344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 469

نام تاپيک: DLNA - آموزش تصویری راه اندازی Media Server

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوست گرامی Yi Yi
    من Plex رو نصب کردم و تونستم تو تلویزیونم که Sony KDL-W800A هست فیلم از روی کامپیوترم ببینم.برنامه فوق العاده و خوبی با امکانات زیاد.
    سرعت استریمش هم بد نیست و خوبه.
    من تو قسمت Setting رفتم Subtitle رو ی فارسی گذاشتم ولی در نهایت زیرنویس فارسی رو تو تلویزیون نشون نداد.
    اایا شما فیلمهاتون رو که با فرمت MKV و زیرنویسsrt. میباشند زیر نویس رو ،تو تلویزیونتون دارین؟ و اگر دارین راهنمایی کنید تا ما هم استفاده کنیم.
    ممنون از این برنامه
    منتظر جوابتون هستم
    آیا اپلیکیشن plex رو هم در خود تلویزیون نصب کردید؟
    تا اونجا که من میدونم فقط lg و سامسونگ اپلیکیشن اش رو دارند.

در مورد زیرنویس:
    بله نشون میده زیرنویس srt فارسی mkv رو. به شرطی که انکودینگ فایل زیرنویس utf-8 باشه و اسم فایل هم نام اسم فیلم باشه.
    البته فقط داخل اپلیکیشن نصب شده در تلویزیون نشون میده.

سامسونگ بدون نصب اپ، سرور plex رو مثل هر مدیا سرور دیگه ای تشخیص میده. ولی امکاناتش کمه و پر ایراده. زیرنویس رو هم فکر نکنم نشون بده.
    در سامسونگ برای استفاده از حداکثر امکانات و زیرنویس و غیره، باید علاوه بر نصب Plex media server در کامپیوتر ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم در تلویزیون نصب کرد.
    Last edited by Yi Yi; 24-05-2014 at 23:06.

2. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو تلویزیون سونی فقط نرم افزار رو روی لپ تاپ نصب میکنی و تمام.بعد تو قسمت connected devises ایکن این برنامه میاد و از این طریق میتونی فیلم رو ببینی.
    در ضمن با نت پد فایل زیر نویس رو هم به utf-8 تغییر دادم ولی بازم نشون نداد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تو تلویزیون سونی فقط نرم افزار رو روی لپ تاپ نصب میکنی و تمام.بعد تو قسمت connected devises ایکن این برنامه میاد و از این طریق میتونی فیلم رو ببینی.
    در ضمن با نت پد فایل زیر نویس رو هم به utf-8 تغییر دادم ولی بازم نشون نداد
    این کافی نیست. باید حتما اپ اش رو هم نصب کنی. که سونی نداره.

Plex بدون نصب اپ اش چنگی به دل تمیزنه.

فایل جدا برای زیرنویس جزو استاندارد DLNA نیست.

بدون اپ، تلویزیون، پلکس رو به عنوان مدیاسرور DLNA تشخیص میده و مطابق استاندارد، فایل زیرنویس فرستاده نمیشه واسش.
    Last edited by Yi Yi; 25-05-2014 at 00:29.

5. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از معرفی نرم افزار Plex
    خیلی عالی و خوبه با امکانات شیک و کافی .من تو تلویزیونم که سونی میتونم با هاش کار کنم فیلم و عکس و موزیک رو داشته باشم .دیگه چی میخوام؟
    ولی و اما ولی هنوز نتونستم زیر نویس فارسی رو با اینکه فرمتهاشو هم تغییر دادم رو تلویزیون ببینم .البته تا الان که من اکثر این نرم افزار های DLNA رو تست کردم مشکل زیر نویس فارسی داره به جز Mezzmo.که سرعت استریمش کمه و فیلم رو جلو عقب نمیشه کرد.
    در حقیقت Plex منویی جهت انتخاب و استفاده انواع فرمت Subtitle نداره مثل اکثر نرم افزارهای DLNA دیگه.ولی خوبیش اینه که مجانییه و محیط گرافیکی زیبایی داره .
    در کل این حقیقت رو بگم که تلویزونهای جدید از تمام فرمتهای فیلم و عکس و موزیک از طریق USB پشتیبانی میکنه و نیاز به این برنامه ها تقریبا" نیست
    اما مشکل بزرگ اینه
    که ما ایرونی ها نیاز داریم زیر نویس فارسی رو برای تماشای فیلم داشته باشیم که از طریق USB میسر تقریبا" نیست (البته ممکنه در اینده و تلویزیونهای جدید یا آپدیتهای جدید تلویزیون این امکان رو میسر کنه)
    بنا بر این رو اوردیم به این بر نامه ها که فیلم و عکس و موزیک رو اجرا میکنه و فقط مشکل در اجرای زیر نویس فیلم ها با فرمت Srt. هست.که امیدواریم تو ورژنهای بعدی این نرم افزار ها حل بشه انشالله.
    راه دیگه که میشه پیشنهاد داد و هزینه هم داره استفاده از روتر هایی هست که دارای پورت USB هستند که میشه فیلم رو روی تلویزون ببینم اما نمیدونم از فرمت srt. پشتیبانی میکنه و اصلا" با چه پلیری میخواد فیلم و زیرنویس رو نشون بده.اگر قرار باشه با پلیر تلویزیون نشون بده که دوباره مشکل زیر نویس برقراره..من در این مورد اطلاعاتم کمه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

البته از طریق usb ، سامسونگ و الجی مشکلی ندارند در نمایش زیرنویس فارسی srt .
    در سونی راه حل اش تبدیل فایل زیرنویس و ادغام اش با فایل فیلمه که د [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اموزش داده شده.

مشکل فایل زیرنویس در DLNA ، همون طور که گفتم از استاندارده و حتی زیرنویس انگلیسی هم ارسال نمیشه.
    Plex محدودیت های dlna رو با ساخت اپلیکیشن برای تلویزیون و موبایل و تبلت حل کرده.

در نبود اپلیکیشن، به سرور Plex میتونید بوسیله ی مرورگر تلویزیون و تبلت و غیره هم دسترسی داشته باشید.
    کافیه در ادرس بار مرورگر تلویزیون تایپ کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که 192.168.1.2 رو باید تغییر بدید به ip کامپیوتری که plex server نصب شده در اون.

8. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب بعد مدتی کار کردن با برنامه های متفاوت میتونم تجربیاتم رو در اختیارتون بذارم که بتونید با کامپیوترتان فیلم با زیر نویس فارسی تو تلویزیونتان ببینید.
    در این کار ما از برنامه Serviio استفاده میکنیم که استریم عالی داره در عقب و جلو بردن فیلم کم نمیاره.
    نکته: توی هر برنامه که فایل srt. رو اضافه کنین و بخواهین زیرنویس فارسی رو ببینین سرعت استریم ودر نهایت عقب و جلو کردن فیلم رو پایین میاره و در بعضی برنامه ها اصلا" نمیشه.مثل برنامه Mezzmo
    ابتدا برنامه Sh.Persian.Subtitle.Fixer.1.0 رو از سایت های ایرانی دانلود کنید.حجم کمی داره فکر کنم زیر 50 کیلو بایته و پرتاله یعنی نیاز به نصب نداره
    برنامه رو اجرا کنید و زیر نویس فیلم رو که با فرمت srt. هست رو بکشید داخل برنامه اجرا شده.بصورت اتوماتیک یک فایل دیگه با فرمت srt.که کلمه Edited رو بهمراه خودش داره در کنار زیر نویس قبلی ایجاد میشه.
    زیر نویس قبلی رو پاک کنید و زیرنویس جدید رو با فیلم همنام کنید.
    در حقیقت این برنامه زیر نویس جدید رو به فرمت UTF-8 بر میگردونه.که در همین حالت هم مثل قبل روی کامپیوتر تون میتونین فیلم رو با زیر نویس فارسی ببینید.
    خوب الان فولدر فیلم رو در برنامه Serviio از مسیرlibrary/shared folders/add local وارد کنید و چهار گزینه زیر فیلم رو تیک بزنید.
    به قسمت Delivery/Subtitle برین و سه گزینه موجود رو تیک بزنید و در قسمت Subtitle Character Encoding فرمت UTF-8 رو وارد کنید و در پایین کادر Save رو بزنید.اگر ارتباتتون با تلویزیون برقرار باشه و لوگو برنامه رو روی تلویزیونتون داشته باشین وارد برنامه میشین و فیلم رو اجرا میکنید و شروع به نمایش میکنه.
    اگر هنگام شروع فیلم کادر فیلم Full screen نبود در اینجا با تنظیمات تلویزیون کادر فیلم رو در حالت اسکرین روی Full بذارین و فیلم مورد نظرتون رو با زیرنویس فارسی ببینید
    نکته: سایز و رنگ زیر نویس رو نمیتونید تغییر بدین
    فیلم رو با کلید های روی ریموت تلویزیون فقط میتونین در حالت 1x و 2x عقب و جلو ببرین .سعی نکنید یک دفعه 10 دقیقه فیلم رو جلو ببرین که فیلم متوقف میشه.
    در هر صورت در قسمت Delivery/Subtitle/Enable Burned-in Subtitle تیک رو بردارین سرعت عقب و جلو کردن فیلم عالی میشه ولی و اما ولی دیگه زیر نویس فارسی ندارین
    این برنامه بعد از 15 روز مجانی میشه.

من با این وسایل امتحان کردم
    SONY KDL-42W800A
    Linksys WAG120N
    ASUS N61VN
    توضیح اینکه سرعت روتر و لپ تاب من 150N هست ودر صورت استفاده از مودم روتر یا روتر و لپ تاپ با سرعت 300N و یا بیشتر ممکنه سرعت عقب و جلو کردن فیلم افزایش پیدا کنه
    تلویزیون من Wifi داخل خودش داره و من تو تنظیمات خاموشش کردم و از طریق کابل شبکه و در گاه پشت تلویزیون Linksys WAG120N وصل کرده ام.البته این امر شخصیه و شما میتونیین از Wifi خود تلویزیون نیز بهره ببرین.
    لپ تاپ من دو هسته ای و2.66 با 4 گیگ رم DDR3 1066 سرعت داره.با کامپیوتر دسک تاپم که 4 هسته ای و 3.1 سرعت داره هم امتحان کردم سرعت جلو و عقب کردن فرقی نکرد
    **با نرم افزار Plex که البته نرم افزار خوبیه به طریق بالا فیلم رو با زیر نویس UTF-8 شده تست کردم که مشکلات زیر وجود داره:
    تما م زیر نویس رو از چپ به راست نشون میده
    حروف فارسی رو بصورت جدا جدا نشون میده(مثلا" فردا بیا رو بصورت "ای ب ا د ر ف" نمایش میده)
    سرع عقب و جلو کردن فیلم در همین حالت افت چشمگیری پیدا میکنه.
    امیدوارم این اموزش مورد توجه شما قرار بگیره
    Last edited by majidgolizadeh; 30-05-2014 at 13:49.

10. این کاربر از majidgolizadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

plex با مرورگر کامپیوتر هم زیرنویس فارسی رو جدا جدا و خراب نشون میده.

دلیل کاهش سرعت هنگام نمایش زیرنویس در اغلب مدیا سرورها اینه که فیلم رو دارن در هر لحظه تبدیل میکنن به فیلم جدیدی که زیرنویس حک شده روی هر صحنه. burn in .
    که cpu زیادی مصرف میشه.

ولی plex زیرنویس رو فقط در مرورگرها حک میکنه و در اپ تلویزیون زیرنویس رو مثل پلیرهای کامپیوتر نشون میده.
    یعنی زیرنویس فقط لایه ای است جلوی فیلم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دلیل کاهش سرعت هنگام نمایش زیرنویس در اغلب مدیا سرورها اینه که فیلم رو دارن در هر لحظه تبدیل میکنن به فیلم جدیدی که زیرنویس حک شده روی هر صحنه. burn in .
    که cpu زیادی مصرف میشه.

ولی plex زیرنویس رو فقط در مرورگرها حک میکنه و در اپ تلویزیون زیرنویس رو مثل پلیرهای کامپیوتر نشون میده.
    ممنون ایا درباره Plex میتونی زیرنویسش رو فکری براش بکنی.؟
    من سعی خواهم کرد برای این برنامه هم راه حلی رو پیدا کنم اگر موفق بشم.برنامه جالبی

در آغاز فعالیت termes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

که cpu زیادی مصرف میشه.

سلام
    دوست عزیز اپ پلکس برای تی وی های سامسونگ نه از اپ استور سامسونگ و نه از داخل اسمارت هاب قابل دانلود نیست.راهی برای نصبش روی تی وی سراغ دارید؟اگر دارید خود اپ رو هم جایی آپ کنید یا لینک قابل داونلود بدید.

در ضمن اپ نرم افزار Mezzmo بهترین اپی بود که من دیدم. میتونه به صورت ریموت از روی دیوایس اندرویدی فایل های شر شده از روی مدیا سرور رو روی تی وی اجرا کنه و به راحتی هم میتونید هر نقطه ای از حتی سنگین ترین فیلم ها رو هم جلو عقب کنید در حالیکه در موارد دیگه همچین آپشنی نیست.
    من از این اپ در ترکیب با مدیا سرور سامسونگ لینک بر روی پی سی استفاده کردم و نه مشکل زیر نویس داره نه افت کیفیت و سرعت.
    فقط اپ 4 دلار قیمتشه و ترایلش هم 15 روز بیشتر نیست.
    کسی راهی داره برای خرید دایمی این اپ یا داون نسخه کرک شده یا نسخه مشابه همچین چیزی که حالت ریموت کنترل برای مدیا سرور رو داشته باشه؟

در آغاز فعالیت termes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

که cpu زیادی مصرف میشه.

سلام
    دوست عزیز اپ پلکس برای تی وی های سامسونگ نه از اپ استور سامسونگ و نه از داخل اسمارت هاب قابل دانلود نیست.راهی برای نصبش روی تی وی سراغ دارید؟اگر دارید خود اپ رو هم جایی آپ کنید یا لینک قابل داونلود بدید.

در ضمن اپ نرم افزار Mezzmo بهترین اپی بود که من دیدم. میتونه به صورت ریموت از روی دیوایس اندرویدی فایل های شر شده از روی مدیا سرور رو روی تی وی اجرا کنه و به راحتی هم میتونید هر نقطه ای از حتی سنگین ترین فیلم ها رو هم جلو عقب کنید در حالیکه در موارد دیگه همچین آپشنی نیست.
    من از این اپ در ترکیب با مدیا سرور سامسونگ لینک بر روی پی سی استفاده کردم و نه مشکل زیر نویس داره نه افت کیفیت و سرعت.
    فقط اپ 4 دلار قیمتشه و ترایلش هم 15 روز بیشتر نیست.
    کسی راهی داره برای خرید دایمی این اپ یا داون نسخه کرک شده یا نسخه مشابه همچین چیزی که حالت ریموت کنترل برای مدیا سرور رو داشته باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •