تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان

راي دهنده
253. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال Arsenal

30 11.86%
  • بارسلونا Barcelona

100 39.53%
  • اینتر Internazionale

41 16.21%
  • زسکا مسکو CSKA Moscow

0 0%
  • بایرن مونیخ Bayern Munich

24 9.49%
  • منچستر یونایتد Manchester United

55 21.74%
  • لیون Lyon

1 0.40%
  • بوردو Bordeaux

2 0.79%
صفحه 40 از 49 اولاول ... 30363738394041424344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 486

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (نسخه دوم)

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

داداش این که تاپیک نمی خواست معلومه بارسا قهرمانه.....سر چه چیزا تاپیک می زنند!

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

توی مرحله گروهی که نتونست اینکار رو انجام بده ، مورینیو مربی خوبی هست ( از لحاظ نتیجه گیری) ولی نه به خوبی گاس هیدینک .
    میشه بگی سمت گاس هیدینک شما تو این دوتا تیم چیه ما هم بدونیم ؟ بحث سر بازی اینتر و بارساست عزیزم تازه مورینیو از هیدینک کم نداره که هیچ خیلی هم سرتره

عشق است اینتر را

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همه عالم وآدم میدونن بارسای 6 جامه قهر مان هست ، با داشتن مسی ، ژاوی ، پویول ، اینیستال ، هانری ، زلاتان ، پی که ، پدرو ، مارکز ، والدز و... بارسا 100% قهرمان هست

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

میشه بگی سمت گاس هیدینک شما تو این دوتا تیم چیه ما هم بدونیم ؟ بحث سر بازی اینتر و بارساست عزیزم تازه مورینیو از هیدینک کم نداره که هیچ خیلی هم سرتره
    دوست عزیز :
    1- من نگفتم گاس هیدینک توی این دوتیم سمتی داره.
    2- و من نگفتم بحث بر سر بازی اینتر - بارسا نیست .
    بلکه منظور من از اینکه گفتم مورینیو به خوبی هیدینک نیست این بود که با توجه به دو بازی که گاس هیدینک با چلسی مقابل بارسا در نیمه نهایی فصل پیش لیگ قهرمانان اروپا انجام داد و در بازی برگشت عملا بارسا روبه بند کشید ( و اون شاهکار تاکتیکی رو رقم زد هرچند که حذف شد) و با توجه به دو بازی که اینتر این فصل در مرحله گروهی در برابر بارسا انجام داد و سایر بازیهای این فصل این تیم و مشاهده عملکرد بارسا به نظر من مورینیو نمیتونه بارسا رو حذف کنه . همونطور که نظر شما اینه که مورینیو از هیدینک بهتره و البته پس از دوبازی رفت و برگشت این تیم اگر اینتر صعود کرد من هم مثل شما به احترام مورینیو کلاه از سر برمیدارم
    Last edited by Ezel; 10-04-2010 at 12:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز بالایی. اینتر بارسا رو شکست خواهد داد. اینتر الان با اینتر زمانی که بازی های گروهی بر گزار میشد فرق کرده. یاد تون باشه در بازی برگشت در نیوکمپ اینتر از ضربه ایستگاهی گل خورد ، و دو : اشنایدر در بازی نبود. در مه اتزا هم اینتر با وجود فشار زیادی که روش بود بخوبی مقاومت کرد. اینتر الان 5 ، 6 بازی هست پشت سر هم می بره.( در لیگ قهرمانان)
    اینتر در مه اتزا می بره و در نیو کمپ مساوی می کنه. حالا ببینید من چی گفتم!

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

دوست عزیز :
    1- من نگفتم گاس هیدینک توی این دوتیم سمتی داره.
    2- و من نگفتم بحث بر سر بازی اینتر - بارسا نیست .
    بلکه منظور من از اینکه گفتم مورینیو به خوبی هیدینک نیست این بود که با توجه به دو بازی که گاس هیدینک با چلسی مقابل بارسا در نیمه نهایی فصل پیش لیگ قهرمانان اروپا انجام داد و در بازی برگشت عملا بارسا روبه بند کشید ( و اون شاهکار تاکتیکی رو رقم زد هرچند که حذف شد) و با توجه به دو بازی که اینتر این فصل در مرحله گروهی در برابر بارسا انجام داد و سایر بازیهای این فصل این تیم و مشاهده عملکرد بارسا به نظر من مورینیو نمیتونه بارسا رو حذف کنه . همونطور که نظر شما اینه که مورینیو از هیدینک بهتره و البته پس از دوبازی رفت و برگشت این تیم اگر اینتر صعود کرد من هم مثل شما به احترام مورینیو کلاه از سر برمیدارم
    نظر شما کاملا محترمه اما من به دلم افتاده مورینیو تو این بازی خودشو نشون میده
    همین بازیه منچستر - بایرن کی فکرشو میکرد منچستر حذف بشه ؟ تو این سطح همه تیم ها با برنامه ظاهر میشن و هیچ تیمی از پیش بازنده نیست کسی چمیدونه شاید همین لیون اخر سر قهرمان شد
    ( پس منتظر میمونم بعد از بازی کلاهتو برداری )
    به امید شکست بارسا

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نظر شما کاملا محترمه اما من به دلم افتاده مورینیو تو این بازی خودشو نشون میده
    همین بازیه منچستر - بایرن کی فکرشو میکرد منچستر حذف بشه ؟ تو این سطح همه تیم ها با برنامه ظاهر میشن و هیچ تیمی از پیش بازنده نیست کسی چمیدونه شاید همین لیون اخر سر قهرمان شد
    ( پس منتظر میمونم بعد از بازی کلاهتو برداری )
    به امید شکست بارسا
    )
    من هم با توجه به عملکرد و سبک بازی اینتر نظرم رو گفتم و مثل اون دوست پایینی !!! ( دی) به طور قطع نمیگم که حتما بارسا میبره چون از فینال 99 و بازی برگشت چلسی - بارسا فصل پیش یاد گرفتم به علت غیر قابل پیش بینی بودن همیشه با احتیاط راجع به بازی ها نظر بدم تا بعدش سیه روی نشم و دنبال توجیه کردن نباشم . مطمئنا اگر اینتر بارسا رو حذف کرد در همین تاپیک کلاهمو به احترام مورینیو بر میدارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

قرار نیست کسی سیه روی بشه! اینتر بازی رو خواهد برد. این یه پیش بینی هست و من هیچ وقت از پیش بینی کردن نترسیدم و معمولا هم درست پیش بینی می کنم.

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

فقط بارسااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

فقط بارسااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا
    ایول منم همینو میگم دیگه فقط بارسااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا میبازه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •