داداش این که تاپیک نمی خواست معلومه بارسا قهرمانه.....سر چه چیزا تاپیک می زنند!![]()
داداش این که تاپیک نمی خواست معلومه بارسا قهرمانه.....سر چه چیزا تاپیک می زنند!![]()
میشه بگی سمت گاس هیدینک شما تو این دوتا تیم چیه ما هم بدونیم ؟ بحث سر بازی اینتر و بارساست عزیزم تازه مورینیو از هیدینک کم نداره که هیچ خیلی هم سرتره
عشق است اینتر را
همه عالم وآدم میدونن بارسای 6 جامه قهر مان هست ، با داشتن مسی ، ژاوی ، پویول ، اینیستال ، هانری ، زلاتان ، پی که ، پدرو ، مارکز ، والدز و... بارسا 100% قهرمان هست
دوست عزیز :
1- من نگفتم گاس هیدینک توی این دوتیم سمتی داره.
2- و من نگفتم بحث بر سر بازی اینتر - بارسا نیست .
بلکه منظور من از اینکه گفتم مورینیو به خوبی هیدینک نیست این بود که با توجه به دو بازی که گاس هیدینک با چلسی مقابل بارسا در نیمه نهایی فصل پیش لیگ قهرمانان اروپا انجام داد و در بازی برگشت عملا بارسا روبه بند کشید ( و اون شاهکار تاکتیکی رو رقم زد هرچند که حذف شد) و با توجه به دو بازی که اینتر این فصل در مرحله گروهی در برابر بارسا انجام داد و سایر بازیهای این فصل این تیم و مشاهده عملکرد بارسا به نظر من مورینیو نمیتونه بارسا رو حذف کنه . همونطور که نظر شما اینه که مورینیو از هیدینک بهتره و البته پس از دوبازی رفت و برگشت این تیم اگر اینتر صعود کرد من هم مثل شما به احترام مورینیو کلاه از سر برمیدارم
Last edited by Ezel; 10-04-2010 at 12:01.
دوست عزیز بالایی. اینتر بارسا رو شکست خواهد داد. اینتر الان با اینتر زمانی که بازی های گروهی بر گزار میشد فرق کرده. یاد تون باشه در بازی برگشت در نیوکمپ اینتر از ضربه ایستگاهی گل خورد ، و دو : اشنایدر در بازی نبود. در مه اتزا هم اینتر با وجود فشار زیادی که روش بود بخوبی مقاومت کرد. اینتر الان 5 ، 6 بازی هست پشت سر هم می بره.( در لیگ قهرمانان)
اینتر در مه اتزا می بره و در نیو کمپ مساوی می کنه. حالا ببینید من چی گفتم!
نظر شما کاملا محترمه اما من به دلم افتاده مورینیو تو این بازی خودشو نشون میده
همین بازیه منچستر - بایرن کی فکرشو میکرد منچستر حذف بشه ؟ تو این سطح همه تیم ها با برنامه ظاهر میشن و هیچ تیمی از پیش بازنده نیست کسی چمیدونه شاید همین لیون اخر سر قهرمان شد
( پس منتظر میمونم بعد از بازی کلاهتو برداری )
به امید شکست بارسا
)
من هم با توجه به عملکرد و سبک بازی اینتر نظرم رو گفتم و مثل اون دوست پایینی !!! ( دی) به طور قطع نمیگم که حتما بارسا میبره چون از فینال 99 و بازی برگشت چلسی - بارسا فصل پیش یاد گرفتم به علت غیر قابل پیش بینی بودن همیشه با احتیاط راجع به بازی ها نظر بدم تا بعدش سیه روی نشم و دنبال توجیه کردن نباشم . مطمئنا اگر اینتر بارسا رو حذف کرد در همین تاپیک کلاهمو به احترام مورینیو بر میدارم.
قرار نیست کسی سیه روی بشه! اینتر بازی رو خواهد برد. این یه پیش بینی هست و من هیچ وقت از پیش بینی کردن نترسیدم و معمولا هم درست پیش بینی می کنم.
فقط بارسااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا
ایول منم همینو میگم دیگه فقط بارسااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا میبازه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)