تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 136 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان

من از دیروز اشتراک گرفتم و تا الان 1 دقیقه هم قطعی نداشتم.
    راستی یکی از دلایل dc میتونه از برق گیر های تلفن باشه. توجه داشته باشید که هیچ کدوم از تلفن های خونه به برق گیر وصل نباشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اقا مبارک باشه ایشالا که دیسی نداشته باشی ولی اگر هم پیش اومد صبر داشته باش و به خدا توکل کن چون اخرش هم معلوم نشد ایرادش از کجاست فعلا که باری من تموم شده . و دیسی دیگه ندارم.
    حامد جان به اون میگن ضد برق نه برقگیر
    برقگیر که اسم یه چیز دیگه است ، معیش هم توی خود کلمه مشخصه یعنی برق رو میگیره و یه وسیله است سر پشت بوم میبندن و با سیم برق رعد و برق رو از رویبرجها جمع میکنند و به یک رابط در زیر زمین میفرستند
    ولی پریز ضد برق یه قطعه دوشاخه ایهستش که یه سرش سوکت تلفن RJ12 میخوره و میزنی به پریز تلفن و اگه اشتباهی به برق بزنی پریز تلفن میوزه و جان فدا میشه و از خطر سوختن تلفن جلوگیری میکنه.
    منظور شما مورد دوم بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه name's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ببین حرف دوستمون در پست قبلی برای شما جواب میده ؟ مقادیر و چک کنید ببینید برای شما چنده برای من که 15 و 27 بود
    در ضمن کی گفته سیم تلفن رو مستقیم بکنی تو مودم قبلش یه اسپیلتر بزار عزیز
    سلام king عزیز
    SNR Margin Down/Up(dB) 43.1 / 22.3
    فعلا که از دیسی خبری نیست.
    خط تلفن هم برای اینترنت گرفتم .فقط مودم بهش وصله ، فکر نکنم نیازی به اسپیلتر باشه؟
    Last edited by name; 14-04-2010 at 12:44.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام king عزیز
    SNR Margin Down/Up(dB) 43.1 / 22.3
    فعلا که از دیسی خبری نیست.
    خط تلفن هم برای اینترنت گرفتم .فقط مودم بهش وصله ، فکر نکنم نیازی به اسپیلتر باشه؟
    سلام
    خوب این که مشخص میکنه نویز نداری و وضعیتت از من بهتره
    ولی برای این که یه وقت در هنگام اتصال دیسی نداشته باشی حتما باید اسپیلتر رو بزاری
    اگر یه نفر هم اشتباهی به اون خط تو زنگ بنزه و در حال دانلود باشی و دیسی بشی یچکار میخوای بکنی
    ارزش داره دادشا بزار به حرفم گوش بده ما اینقدر بلا به سرمون اومده که چشم بسته میفهمیم سیستم چه میگه.
    خدا رو شکر که دیسکانکتی نداری. اخرش هم نفهمیدیم این توفان دیسکانکت شدنهای مکرر دلیلش چی بود .؟
    یا من شانسی تلفن رو کندم نمیدونم به خدا
    البته دیروز هم با همین خط با تلفن بدون اسپیلتر صحبت میکردند که من گذاشتم صحبت کنند و درجا دیسی شدم
    و مطمئنم به اسپیلتر ها ربط داره.

5. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    صف نان و صف شیر

پيش فرض

دوهفته هست خطم رانژه شده نمی تونم کانکت شم.داستان اینجوریه که اول مودم خود مخابرات خریدم یک هفته با تنظیماتش سرگرم بودم نشد که نشد .بعدش رفتم مودم ایسوز AM 604 خریدم .راهنمای سایت شاتل هم مو به مو روش اجرا کردم نشد که نشد .فردا هم می خوام برم بگم خط و از رانژه دارارن . مال بد بیخ ریش صاحبش ( حضرت آقا)

اگه نباشه جاش خالی می مونه name's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

راجع به SNR:

SNR means Signal to Noise Ratio. Simply put divide the Signal value by Noise Value and you get SNR. You need high SNR for a stable connection. In general, a higher signal to noise ratio will result in less errors.

6dB. or below = Bad and will experience no line synchronisation and frequent disconnections
    7dB-10dB. = Fair but does not leave much room for variances in conditions.
    11dB-20dB. = Good with little or no disconnection problems
    20dB-28dB. = Excellent
    29dB. or above = Outstanding

8. این کاربر از name بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوهفته هست خطم رانژه شده نمی تونم کانکت شم.داستان اینجوریه که اول مودم خود مخابرات خریدم یک هفته با تنظیماتش سرگرم بودم نشد که نشد .بعدش رفتم مودم ایسوز AM 604 خریدم .راهنمای سایت شاتل هم مو به مو روش اجرا کردم نشد که نشد .فردا هم می خوام برم بگم خط و از رانژه دارارن . مال بد بیخ ریش صاحبش ( حضرت آقا)
    فعلا دست نگه دار
    از طریق تنظیمات پورت لن کمکت میکنیم
    چون معمولا لن دردسرش نسبت به USB کمتره.
    یوزرنیم و پسورد اکاننتو گرفتی ؟
    اگر گرفتی و رانزه شده نباید مشکلی داشته باشی چون اساس سیستم منطق هستش یا یه چیزی هست سا نیست.
    اگر میبینی ما مشکل دیسکانکتی داریم مشکل وصل شدن داریم فقط مشکل دیسکانکتینگ داریم که اون هم یعنی وصل میشه و زود قطع میشه که عوامل زیادی داره ولی این که وصل نشی رو منقبولن دارم .
    مگر این که دلیل دیگری داشته باشه
    خوب شروع میکنیم یادت میدیم
    .تنظیمات مودم رو که داری؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شما چراغهای مودمت روشنه؟؟
    بعد اگه روشنه موقعه کانکت شدن جه اروری می ده؟ شاید مثل دوستمون یوزر شما ثبت نشده یا مثلا یک اشتباهی تو یوزز هست مثلا یک چیزش کمه
    زیاد نگران نباش درست می شه . ماله همه بعد کلی بدبختی وصل شد ولی اپلودش داغونه :(

ما برای وصل کردن ااومدیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

فکر کنم گفت میخوام از رانزه در بیارم پس یعنی رانژه شده
    و با این حساب میشه درستش کرد فقط ممکنه یوزرنیم رو وارد شبکه نکرده باشند
    خاک ب سر این مخابراتواقعا خاک فقط حیف که ارزونه وگرنه یه لحظه هم تحملش نمیکردم . واقعا خاک بر سرشون.
    به نظر شما دوستان اگر یک مسئول رده بالایی از این مخابراتیها این تاپیک رو ببینه ممکنه به خودش زحمت بده یه خورده چربی بسوزونه و مخش رو به کار بندازه ببینه مردم در موردش چی قضاوت میکنند ؟ میخوام بدونم مردم رو چی فرض کردند. واقعا خجالت اوره مثل این می مونه دست توی جیب مردم بکنی بخوری و وقتی نگاهش میکنی به جای شرمساری و خجالت سرشو بکنه توی برف
    عجبا

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    صف نان و صف شیر

پيش فرض

شما چراغهای مودمت روشنه؟؟
    بعد اگه روشنه موقعه کانکت شدن جه اروری می ده؟ شاید مثل دوستمون یوزر شما ثبت نشده یا مثلا یک اشتباهی تو یوزز هست مثلا یک چیزش کمه
    زیاد نگران نباش درست می شه . ماله همه بعد کلی بدبختی وصل شد ولی اپلودش داغونه :(

ما برای وصل کردن ااومدیم
    adsl link ثابت و adsl act خاموش .اگه رو بیج بزارم ارور 678 . تو cmd آی پی مودم رو پینگ کردم جواب می ده. رفتم تو قسمت diagonistics که error های زیر رو نشون میده : آدرس عکس این پایینه:
    http://www.iimmgg.com/image/90143ffc0a199d4d9fa59b86a1b05c0c

کسی چیزی متوجه می شه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •