نوشته شده توسط خودم یعنی conjed!? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکـــــــــــــر ولي فقط کيفيت تصوير برام مهم نيست ولي مثلا سي پي يو ورم و...هرچي که باشن تکنولوژي جديدتر بعدش مياد و اينا قديمي ميشن.يکم پايينترم باشن ميشه باهاشون ساخت ولي صفحه نمايش و وزن چيزي هست که حالاحالاها بايد باشون سر کرد.AW&AR series رو ديدم درسته کيفيتشون المپيکيه ! ولي 17اينچ و 18 اينچ واقعا بزرگنو سنگين يني بي ريخت و غير قابل جابجايي!
Last edited by conjed; 04-09-2010 at 22:49.
پس از انتشار نامه رسمی شرکت سونی پیرامون گرمای زیاد ایجاد شده در برخی از مدل های لپ تاپ های سونی وایو سری F و CW برخی از وب سایت های خبری خارجی و داخلی زرد و گاهاً معتبر، اقدام به انتشار خبری خلاف واقع نمودند. در این خبر بیان شده است که سونی اقدام به فراخوانی این مدل ها نموده است که خبری ناصحیح است. در زیر لینک نامه رسمی شرکت سونی وایو پیرامون این موضوع آورده شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این نامه ضمن اشاره به اینکه شرکت سونی همواره به کیفیت محصولات خود افتخار ورزیده است اعلام شده که به تازگی از وجود گرمای زیاد ایجاد شده در لپ تاپ های سونی وایو سری VPCCW2 و VPCF11 آگاه گردیده است. این گرمای زیاد که می تواند باعث ناراحتی کاربران گردد در برخی موارد باعث تغییر شکل کیس لپ تاپ و صفحه کلید آن می گردد. این گرما ناشی از عملکرد نادرست در سیستم مدیریت دمای داخلی دستگاه است.
در این نامه در پاسخ به این سوال که " آیا نیاز به بازگرداندن سیستم به فروشندگان سونی هست یا خیر؟" گفته شده است که تمامی کاربران ملزم به دانلود Firmware update و نصب آن هستند. در این نامه ضمن عذرخواهی از مشکل ایجاد شده لیستی از لپ تاپ های سونی وایو که احتمال دارد تحت تاثیر این مشکل قرار گیرند آورده شده است که ما نیز این لیست را در پایین آورده ایم :
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- VPCF11 Series: VPCF111FD, VPCF111FD/B, VPCF111FX, VPCF111FX/B, VPCF111FX/H, VPCF112FX, VPCF112FX/B, VPCF112FX/H, VPCF113FX, VPCF113FX/B, VPCF113FX/H, VPCF114FX, VPCF114FX/B, VPCF114FX/H, VPCF115FM, VPCF115FM/B, VPCF115FM/BL, VPCF116FX, VPCF116FX/B, VPCF116FX/H, VPCF117FX, VPCF117FX/B, VPCF117FX/B, VPCF117FX/H, VPCF1190X, VPCF119FX, VPCF119GX, VPCF119HX, VPCF11AFX, VPCF11AFX/B, VPCF11BFX, VPCF11BFX/B, VPCF11CGX, VPCF11CGX/B, VPCF11DGX, VPCF11DGX/B, VPCF11EGX, VPCF11EGX/B, VPCF11FGX, VPCF11FGX/B, VPCF11GGX, VPCF11GGX/B, VPCF11HGX, VPCF11HGX/B, VPCF11JFX, VPCF11JFX/B, VPCF11KFX, VPCF11KFX/B, VPCF11KFX/H, VPCF11LFX, VPCF11LFX/B, VPCF11LFX/H, VPCF11MFX, VPCF11MFX/B, VPCF11NFX, VPCF11NFX/B, VPCF11NFX/H, VPCF11PFX, VPCF11PFX/H, VPCF11QFX, VPCF11QFX/B and VPCF11QFX/H
- VPCCW2 Series: VPCCW21FX, VPCCW21FX/B, VPCCW21FX/L, VPCCW21FX/P, VPCCW21FX/R, VPCCW21FX/W, VPCCW22FX, VPCCW22FX/B, VPCCW22FX/L, VPCCW22FX/P, VPCCW22FX/R, VPCCW22FX/W, VPCCW23FX, VPCCW23FX/B, VPCCW23FX/L, VPCCW23FX/P, VPCCW23FX/R, VPCCW23FX/W, VPCCW26FX, VPCCW26FX/B, VPCCW26FX/L, VPCCW26FX/P, VPCCW26FX/R, VPCCW26FX/W, VPCCW27FX, VPCCW27FX/B, VPCCW27FX/L, VPCCW27FX/P, VPCCW27FX/R, VPCCW27FX/W, VPCCW29FX, VPCCW29GX, VPCCW2AFX, VPCCW2AFX/B, VPCCW2BFX, VPCCW2BFX/B, VPCCW2CGX, VPCCW2CGX/B, VPCCW2DGX, VPCCW2DGX/B, VPCCW2EGX, VPCCW2EGX/B, VPCCW2FGX, VPCCW2FGX/B, VPCCW2GGX, VPCCW2GGX/B, VPCCW2HGX, VPCCW2HGX/B, VPCCW2JGX, VPCCW2JGX/B, VPCCW2KGX, VPCCW2KGX/B, VPCCW2LFX, VPCCW2LFX/B, VPCCW2LFX/L, VPCCW2LFX/P, VPCCW2LFX/R, VPCCW2LFX/W, VPCCW2MFX, VPCCW2MFX/PU, VPCCW2MFX/WJ, VPCCW2MGX, VPCCW2MGX/B, VPCCW2NFX, VPCCW2NFX/LU, VPCCW2PFX, VPCCW2PFX/L, VPCCW2PFX/R. VPCCW2PFX/W, VPCCW2QGX, VPCCW2QGX/B, VPCCW2RGX, VPCCW2RGX/B, VPCCW2SGX, VPCCW2SGX/B, VPCCW2TGX, VPCCW2TGX/B, VPCCW2UFX, VPCCW2UFX/B, VPCCW2VFX, and VPCCW2VFX/B
سلام
میخواستم مشخصات f126fx رو بهم بگید.ممنون میشم.
فقط زود چون عجله ای هست
سلام به همه
من يه لپ تاپ ميخواستم كه برام اين چيزا مهم بود: اينكه سرعتش خوب باشه و cpu ش خوب باشه,كيفيته تصويرش خوب باشه(شفافايتو ....) صفحشم حداقل 15 ديگم اينكه كلا اهل بازي نيستم كه فكر كنم يعني گرافيك اونقد مهم نيست
قيمتشم زيره 1.4 باشه كه بعد از مشورت با چنتا از دوستام و ديدن ليست قيمتا F12LGX خوب اومد به نظرم
حالا چنتا سوال داشتم
يكي اينكه اين مدلو كلا بگيد ايراد خاصي داره؟ مثلا اين گرم شدن سري f و شنيده بودم ولي تو صفحه هاي قبلي كه خوندم مثله اينكه f12 اين مشكلو نداره حالا ايراد خاص ديگم داره؟
يكيم اينكه من با اين بودجه چيز ارزونتر تو سري EB ( مثلا EB2FFX يا EB2UFX) با اين مشخصاتي كه ميخوام بخرم درسته؟ يعني cpu خوبو گرافيك مهم نيستو تصويرم كيفيت خوب يا كلا نظرتون چيه؟
سه تا سوال بي ربط به تاپیك: اينكه گارانتي كودوم شركتا خوبه و تفاوت قيمتيه گارانتيا چطوريه؟و چقدر فرق گارانتي مختلف هست؟
يكيم اينكه به نظرتون از پايتخت بگیرم بهتره يا از رضا؟
يكيم اينكه من تو اين ليست قيمتا f12lgx ديدم از 1.28 تا 1.4 فرقشون غير از گاراتني چيه؟
ببخشيد طولاني شد
مرسي
سلام.سری f12 مشگلی نداره و فیمتهای متفاوت ناشی از همون گارانتی هست و کانفیگ همه جا یکی است.
مدل f12lgx هم خوبه ولی من به شما f12ngx را پیشنهاد می کنم فرقش با lgx تو هارده
lgx هاردش 320 ولی ngx 500 هست
اختلاف قیمتشم 30-40 تومنه ولی می ارزه![]()
سلام دوستان من هم برا خرید لپ تاپ اول مارک Asus رو انتخاب کردم مدل N61jQ ولی متاسفانه ضرب دو هفته اول LCD دستگاه سوخت و دستگاه رو رفتم پس دادم حالا می خوام برم مارک سونی وایو مدل F125 رو بخرم می خواستم اگه اطلاعاتی راجع به این لپ تاپ دارید در اختیار من قرار بدید . خیلی تشکر
مرسي دستت درد نكنه
اگه بودجه برسه ngx ميگيرم
يه چيزم اينكه كيفيت تصوير lgx يا ngx چطوريه؟خوبه؟يعني شفافيتو كانترستو كلا اينكه خوبه ديگه؟
گاراتني راستش بعضياشون خيلي الكي به نظر ميان, كودوم گاراتنيا خوبن؟
بعد به نظرتون بهتره از رضا بگيرم يا پايتخت؟ قيمتاي متفاوت ميدن؟
سوخت!؟!! واه مگه کشکه؛ به همین راحتی!؟ و از اون جالب تر این که پس هم گرفتن
آره 125 خوبه ولی من شخصا 123 رو از بین این 2تا ترجیح میدم! جفتشون عالین ها؛ ولی خب به نظر من 123 جا افتاده تره تو بازار و امتحانشم قبلا پس داده... از مدل هایی هم هست که به سفارش آمریکا توی بازار اونجا فروش میره... 125 هم عالی هستش؛ دلایل من بیشتر به احساس و آرامش خاطر برمیگرده که گفتم 123...
انشاالله امروز صبح هم برم پایتخت واسه خرید F12gfx!دعا کنید خوب در بیاد بعد این همه بالا پایین و سبک سنگین و تحقیق!
![]()
سوخت!؟!! واه مگه کشکه؛ به همین راحتی!؟ و از اون جالب تر این که پس هم گرفتن
آره 125 خوبه ولی من شخصا 123 رو از بین این 2تا ترجیح میدم! جفتشون عالین ها؛ ولی خب به نظر من 123 جا افتاده تره تو بازار و امتحانشم قبلا پس داده... از مدل هایی هم هست که به سفارش آمریکا توی بازار اونجا فروش میره... 125 هم عالی هستش؛ دلایل من بیشتر به احساس و آرامش خاطر برمیگرده که گفتم 123...
انشاالله امروز صبح هم برم پایتخت واسه خرید F12gfx!دعا کنید خوب در بیاد بعد این همه بالا پایین و سبک سنگین و تحقیق!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)