تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 89 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 890

نام تاپيک: همه چيز درباره سري f ( نهايت تكنولوژي ) سوني وايو

داره خودمونی میشه star_1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یه سوال دیگه
    این شرکت ایران رهجو کجا نمایندگی داره؟؟ ایا سایتی هم داره که قیمت ها توش نوشته شده باشه>؟

داره خودمونی میشه conjed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ضمن تشکـــــــــــــرفـــــــ ــراوان از عزیزان {mk_4th}و{hekhek}و{pooria-ir}

درسته,منم تو همین فروم دیدم که منبعی بود ک اول خود سونی فراخوان داده بود ولی بعدش به اپدیت بسنده کرد
    بود که نمیدونم یعنی یادم نیست موثق بود یانه!وکساییم که داشتند بدی ازش نگفتن.از طرف دیگه مراجعه به پست #378هم یه چیز دیگه میگه که ادم 2باره دل چرکین میشه!
    ولی میدونید آخه مشکل چیه؟مشکل اینه که سری f12 فول اچ دی نیست مگر با قیمتای بالاتر_فک کنم 1700ت_در نتیجه نه led backlit هست نه full HD در صورتیکه 115 قیمت مناسبی داشت وفول بود
    بنظرتون تا کی 1700به 1500 یا حدوداشیرسه.اصلا میرسه؟؟!؟

مشکل من این هست که لپ تاپی میخوام کوچیک نباشه و جای pc روهم برام بگیره تو مایه های سری f با مشخصات همزمان زیر به ترتیب اولویت:
    1-full HD
    2-led backlit
    3-core i7
    و مشکلات پیش بینی نشده هم حتی الامکان نداشته باشه

اول از همه که اگه یه سونی مثلا سری EA ویا HP خوب معرفی کنید که fullhd led باشه و core i5 هم باشه با اینکه 2 هسته ای هستش چون تو بنچمارکا من! اختلاف زیادی برای لپتاپه همه کاره ندیدم میرم میگیرم وخیال خودمو راحت میکنم.

115 اگه اون مشکلاش نباشه خب از led بودن دست میکشم ومیخرمش . هر چند که بعضیا با دلایل علمی !تو این تاپیک گفتن led & lcd از لحاظ کیفیت فرقی ندارن ولی من که رفتم تو یه مغازه که f12 رو ببینم یه acer بغلش روشن بود که من با این که از گوشه میدیم رنگای پر تر وقشنگ تری نسبت به f12 داشت.2تا دلم مقایسه کردم_فک کنم 5010و1520dell_یه جورایی led زنده تر نشون میده!حالا نمیدونم منظور دوستان از کیفیت چیه چون من تجربه زیادی تو این مورد ندارم! نظــــــــرتـــــــون چـیــــــــه؟؟؟

حالا میخوام ببینم کسی در مورد زیر حرفی داره؟؟
    DELL 1558
    LED backlit
    FULLHD
    core i7
    1350تومن حدودا
    9cell
    نور پس زمینه کیبوردم داره از سری f کوچکتره و همچنین سبک تر

نمیدونم POLAND هم داره یا نه یا این بحثا دیگه نیست ولی اگه داشت حتما میخریدم.داره یا نه؟؟

البته درسته vaio F series واقعا خوشگله و منمن عاشقش شدم وسخته ازش دست بکشم ولی 1558هم زشت نیست
    اینو که میگن تو کار عادی گرمه وکیفیت قطعاتش خوب نیستو نمیدونم! نظــــــــرتـــــــون چـیــــــــه؟؟؟

ببخشید که سرتونو درد آوردم.در کل حالا من چکار کنم؟؟؟

شما که اينقدر مانيتور و کيفيت تصوير برات مهمه به نظر من توي سري Aw سوني هم يه چرخ بزن؛ در حد تيم مليه ( البته برزيل نه ايران! ) به سايت سوني هم سر بزني ميبيني که چه خفن روي کيفيت تصوير کار شده؛ کانفيگش هم خوبه...
    تشکـــــــــــــر ولي فقط کيفيت تصوير برام مهم نيست ولي مثلا سي پي يو ورم و...هرچي که باشن تکنولوژي جديدتر بعدش مياد و اينا قديمي ميشن.يکم پايينترم باشن ميشه باهاشون ساخت ولي صفحه نمايش و وزن چيزي هست که حالاحالاها بايد باشون سر کرد.AW&AR series رو ديدم درسته کيفيتشون المپيکيه ! ولي 17اينچ و 18 اينچ واقعا بزرگنو سنگين يني بي ريخت و غير قابل جابجايي!
    Last edited by conjed; 04-09-2010 at 22:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه seeb_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پس از انتشار نامه رسمی شرکت سونی پیرامون گرمای زیاد ایجاد شده در برخی از مدل های لپ تاپ های سونی وایو سری F و CW برخی از وب سایت های خبری خارجی و داخلی زرد و گاهاً معتبر، اقدام به انتشار خبری خلاف واقع نمودند. در این خبر بیان شده است که سونی اقدام به فراخوانی این مدل ها نموده است که خبری ناصحیح است. در زیر لینک نامه رسمی شرکت سونی وایو پیرامون این موضوع آورده شده است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در این نامه ضمن اشاره به اینکه شرکت سونی همواره به کیفیت محصولات خود افتخار ورزیده است اعلام شده که به تازگی از وجود گرمای زیاد ایجاد شده در لپ تاپ های سونی وایو سری VPCCW2 و VPCF11 آگاه گردیده است. این گرمای زیاد که می تواند باعث ناراحتی کاربران گردد در برخی موارد باعث تغییر شکل کیس لپ تاپ و صفحه کلید آن می گردد. این گرما ناشی از عملکرد نادرست در سیستم مدیریت دمای داخلی دستگاه است.
    در این نامه در پاسخ به این سوال که " آیا نیاز به بازگرداندن سیستم به فروشندگان سونی هست یا خیر؟" گفته شده است که تمامی کاربران ملزم به دانلود Firmware update و نصب آن هستند. در این نامه ضمن عذرخواهی از مشکل ایجاد شده لیستی از لپ تاپ های سونی وایو که احتمال دارد تحت تاثیر این مشکل قرار گیرند آورده شده است که ما نیز این لیست را در پایین آورده ایم :
    منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

• VPCF11 Series: VPCF111FD, VPCF111FD/B, VPCF111FX, VPCF111FX/B, VPCF111FX/H, VPCF112FX, VPCF112FX/B, VPCF112FX/H, VPCF113FX, VPCF113FX/B, VPCF113FX/H, VPCF114FX, VPCF114FX/B, VPCF114FX/H, VPCF115FM, VPCF115FM/B, VPCF115FM/BL, VPCF116FX, VPCF116FX/B, VPCF116FX/H, VPCF117FX, VPCF117FX/B, VPCF117FX/B, VPCF117FX/H, VPCF1190X, VPCF119FX, VPCF119GX, VPCF119HX, VPCF11AFX, VPCF11AFX/B, VPCF11BFX, VPCF11BFX/B, VPCF11CGX, VPCF11CGX/B, VPCF11DGX, VPCF11DGX/B, VPCF11EGX, VPCF11EGX/B, VPCF11FGX, VPCF11FGX/B, VPCF11GGX, VPCF11GGX/B, VPCF11HGX, VPCF11HGX/B, VPCF11JFX, VPCF11JFX/B, VPCF11KFX, VPCF11KFX/B, VPCF11KFX/H, VPCF11LFX, VPCF11LFX/B, VPCF11LFX/H, VPCF11MFX, VPCF11MFX/B, VPCF11NFX, VPCF11NFX/B, VPCF11NFX/H, VPCF11PFX, VPCF11PFX/H, VPCF11QFX, VPCF11QFX/B and VPCF11QFX/H
    • VPCCW2 Series: VPCCW21FX, VPCCW21FX/B, VPCCW21FX/L, VPCCW21FX/P, VPCCW21FX/R, VPCCW21FX/W, VPCCW22FX, VPCCW22FX/B, VPCCW22FX/L, VPCCW22FX/P, VPCCW22FX/R, VPCCW22FX/W, VPCCW23FX, VPCCW23FX/B, VPCCW23FX/L, VPCCW23FX/P, VPCCW23FX/R, VPCCW23FX/W, VPCCW26FX, VPCCW26FX/B, VPCCW26FX/L, VPCCW26FX/P, VPCCW26FX/R, VPCCW26FX/W, VPCCW27FX, VPCCW27FX/B, VPCCW27FX/L, VPCCW27FX/P, VPCCW27FX/R, VPCCW27FX/W, VPCCW29FX, VPCCW29GX, VPCCW2AFX, VPCCW2AFX/B, VPCCW2BFX, VPCCW2BFX/B, VPCCW2CGX, VPCCW2CGX/B, VPCCW2DGX, VPCCW2DGX/B, VPCCW2EGX, VPCCW2EGX/B, VPCCW2FGX, VPCCW2FGX/B, VPCCW2GGX, VPCCW2GGX/B, VPCCW2HGX, VPCCW2HGX/B, VPCCW2JGX, VPCCW2JGX/B, VPCCW2KGX, VPCCW2KGX/B, VPCCW2LFX, VPCCW2LFX/B, VPCCW2LFX/L, VPCCW2LFX/P, VPCCW2LFX/R, VPCCW2LFX/W, VPCCW2MFX, VPCCW2MFX/PU, VPCCW2MFX/WJ, VPCCW2MGX, VPCCW2MGX/B, VPCCW2NFX, VPCCW2NFX/LU, VPCCW2PFX, VPCCW2PFX/L, VPCCW2PFX/R. VPCCW2PFX/W, VPCCW2QGX, VPCCW2QGX/B, VPCCW2RGX, VPCCW2RGX/B, VPCCW2SGX, VPCCW2SGX/B, VPCCW2TGX, VPCCW2TGX/B, VPCCW2UFX, VPCCW2UFX/B, VPCCW2VFX, and VPCCW2VFX/B

4. 2 کاربر از seeb_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    میخواستم مشخصات f126fx رو بهم بگید.ممنون میشم.
    فقط زود چون عجله ای هست

در آغاز فعالیت Hyoma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همه
    من يه لپ تاپ ميخواستم كه برام اين چيزا مهم بود: اينكه سرعتش خوب باشه و cpu ش خوب باشه,كيفيته تصويرش خوب باشه(شفافايتو ....) صفحشم حداقل 15 ديگم اينكه كلا اهل بازي نيستم كه فكر كنم يعني گرافيك اونقد مهم نيست
    قيمتشم زيره 1.4 باشه كه بعد از مشورت با چنتا از دوستام و ديدن ليست قيمتا F12LGX خوب اومد به نظرم
    حالا چنتا سوال داشتم
    يكي اينكه اين مدلو كلا بگيد ايراد خاصي داره؟ مثلا اين گرم شدن سري f و شنيده بودم ولي تو صفحه هاي قبلي كه خوندم مثله اينكه f12 اين مشكلو نداره حالا ايراد خاص ديگم داره؟
    يكيم اينكه من با اين بودجه چيز ارزونتر تو سري EB ( مثلا EB2FFX يا EB2UFX) با اين مشخصاتي كه ميخوام بخرم درسته؟ يعني cpu خوبو گرافيك مهم نيستو تصويرم كيفيت خوب يا كلا نظرتون چيه؟
    سه تا سوال بي ربط به تاپیك: اينكه گارانتي كودوم شركتا خوبه و تفاوت قيمتيه گارانتيا چطوريه؟و چقدر فرق گارانتي مختلف هست؟
    يكيم اينكه به نظرتون از پايتخت بگیرم بهتره يا از رضا؟
    يكيم اينكه من تو اين ليست قيمتا f12lgx ديدم از 1.28 تا 1.4 فرقشون غير از گاراتني چيه؟
    ببخشيد طولاني شد
    مرسي

داره خودمونی میشه hekhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همه
    من يه لپ تاپ ميخواستم كه برام اين چيزا مهم بود: اينكه سرعتش خوب باشه و cpu ش خوب باشه,كيفيته تصويرش خوب باشه(شفافايتو ....) صفحشم حداقل 15 ديگم اينكه كلا اهل بازي نيستم كه فكر كنم يعني گرافيك اونقد مهم نيست
    قيمتشم زيره 1.4 باشه كه بعد از مشورت با چنتا از دوستام و ديدن ليست قيمتا F12LGX خوب اومد به نظرم
    حالا چنتا سوال داشتم
    يكي اينكه اين مدلو كلا بگيد ايراد خاصي داره؟ مثلا اين گرم شدن سري f و شنيده بودم ولي تو صفحه هاي قبلي كه خوندم مثله اينكه f12 اين مشكلو نداره حالا ايراد خاص ديگم داره؟
    يكيم اينكه من با اين بودجه چيز ارزونتر تو سري EB ( مثلا EB2FFX يا EB2UFX) با اين مشخصاتي كه ميخوام بخرم درسته؟ يعني cpu خوبو گرافيك مهم نيستو تصويرم كيفيت خوب يا كلا نظرتون چيه؟
    سه تا سوال بي ربط به تاپیك: اينكه گارانتي كودوم شركتا خوبه و تفاوت قيمتيه گارانتيا چطوريه؟و چقدر فرق گارانتي مختلف هست؟
    يكيم اينكه به نظرتون از پايتخت بگیرم بهتره يا از رضا؟
    يكيم اينكه من تو اين ليست قيمتا f12lgx ديدم از 1.28 تا 1.4 فرقشون غير از گاراتني چيه؟
    ببخشيد طولاني شد
    مرسي
    سلام.سری f12 مشگلی نداره و فیمتهای متفاوت ناشی از همون گارانتی هست و کانفیگ همه جا یکی است.

مدل f12lgx هم خوبه ولی من به شما f12ngx را پیشنهاد می کنم فرقش با lgx تو هارده
    lgx هاردش 320 ولی ngx 500 هست
    اختلاف قیمتشم 30-40 تومنه ولی می ارزه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان من هم برا خرید لپ تاپ اول مارک Asus رو انتخاب کردم مدل N61jQ ولی متاسفانه ضرب دو هفته اول LCD دستگاه سوخت و دستگاه رو رفتم پس دادم حالا می خوام برم مارک سونی وایو مدل F125 رو بخرم می خواستم اگه اطلاعاتی راجع به این لپ تاپ دارید در اختیار من قرار بدید . خیلی تشکر

در آغاز فعالیت Hyoma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.سری f12 مشگلی نداره و فیمتهای متفاوت ناشی از همون گارانتی هست و کانفیگ همه جا یکی است.

مدل f12lgx هم خوبه ولی من به شما f12ngx را پیشنهاد می کنم فرقش با lgx تو هارده
    lgx هاردش 320 ولی ngx 500 هست
    اختلاف قیمتشم 30-40 تومنه ولی می ارزه
    مرسي دستت درد نكنه
    اگه بودجه برسه ngx ميگيرم

يه چيزم اينكه كيفيت تصوير lgx يا ngx چطوريه؟خوبه؟يعني شفافيتو كانترستو كلا اينكه خوبه ديگه؟
    گاراتني راستش بعضياشون خيلي الكي به نظر ميان, كودوم گاراتنيا خوبن؟
    بعد به نظرتون بهتره از رضا بگيرم يا پايتخت؟ قيمتاي متفاوت ميدن؟

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

سوخت!؟!! واه مگه کشکه؛ به همین راحتی!؟ و از اون جالب تر این که پس هم گرفتن
    آره 125 خوبه ولی من شخصا 123 رو از بین این 2تا ترجیح میدم! جفتشون عالین ها؛ ولی خب به نظر من 123 جا افتاده تره تو بازار و امتحانشم قبلا پس داده... از مدل هایی هم هست که به سفارش آمریکا توی بازار اونجا فروش میره... 125 هم عالی هستش؛ دلایل من بیشتر به احساس و آرامش خاطر برمیگرده که گفتم 123...
    انشاالله امروز صبح هم برم پایتخت واسه خرید F12gfx‏!‏ دعا کنید خوب در بیاد بعد این همه بالا پایین و سبک سنگین و تحقیق!

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

سوخت!؟!! واه مگه کشکه؛ به همین راحتی!؟ و از اون جالب تر این که پس هم گرفتن
    آره 125 خوبه ولی من شخصا 123 رو از بین این 2تا ترجیح میدم! جفتشون عالین ها؛ ولی خب به نظر من 123 جا افتاده تره تو بازار و امتحانشم قبلا پس داده... از مدل هایی هم هست که به سفارش آمریکا توی بازار اونجا فروش میره... 125 هم عالی هستش؛ دلایل من بیشتر به احساس و آرامش خاطر برمیگرده که گفتم 123...
    انشاالله امروز صبح هم برم پایتخت واسه خرید F12gfx‏!‏ دعا کنید خوب در بیاد بعد این همه بالا پایین و سبک سنگین و تحقیق!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •