تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 102 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

با سلام و تشکر از دوست عزیز بابت توضیحات خوبشان
    عرض دیگری هم دارم اینکه کسی از دوستان مقایسه ای بین 8605 و سونی nx710 داشته؟ وهمچنین ایا مدل 8605 فیلیپس با گارانتی زبان فارسی داره و همچنین دفترچه راهنمای فارسی داره ؟ از راهنمایی دوستان ممنون هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

لطفا دوستان کسی میتونه سریعا راهنمایی کنه من میخام امروز خرید بکنم
    عرض دیگری هم دارم اینکه کسی از دوستان مقایسه ای بین 8605 و سونی nx710 داشته؟ وهمچنین ایا مدل 8605 فیلیپس با گارانتی زبان فارسی داره و همچنین دفترچه راهنمای فارسی داره ؟ از راهنمایی دوستان ممنون هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام...
    خوب انتخاب سختی هست... من در مورد کیفیت سونی و اینکه الان در چه رنجی قیمتی هست نمی تونم توصیه ای بکنم و اطلاع کاملی هم ندارم چراکه به غیر از چند بار اونم تو فروشگاه این تی وی رو ندیدم و از کارکردهایش بی اطلاع هستم.... در مورد اینکه فیلیپس با گارانتی دارای زبان فارسی باشه با درصد 95% می تونم بهت بگم نداره یعنی خبری از منو فارسی نیست همچنین دفترچه فارسی هم احتمالا نخواهد داشت البته اینم بگم من اخیرا چند تا دستگاه از برند فیلیپس و با گارانتی الرمس خریدم که با کمال تعجب دارای دفترچه راهنمای فارسی هم بود....! در کل من که باهاش مدتی پیش کار کردم منوهای ساده و معمولی داشت و در کاربری دچار مشکل خاصی نبودم که نیاز به دفترچه فارسی باشه شما اگه یکم هم انگلیسی بلد باشین برای کار کردن با این تی وی کفایت خواهد کرد...فقط به نکته ای که تو پست قبل گفتم توجه کنید هنگام خرید تی وی با پنل براق مراقب باشید که از قبل حساب انعکاس نور را کرده باشین و اینجور نباشه که بیاریید خونه ببینید که انعکاس نور تمام لامپ های خونه! در و پنجره تو صفحه تی وی افتاده و حالتون گرفته بشه!
    من به شخصه فیلیپس رو ترجیح می دم (نظر کاملا شخصی و نه الزاما علمی!!)
    در مورد سونی هم این تی وی که شما انتخاب کردی یادم هست مدتی به خاطر شکل و شمایل متفاوت و زیبایی که داشت خیلی مورد توجه بود و خوب تعریف هایی هم ازش می کردن که من از صحتشون بی اطلاع هستم الان هم که شما گفتی سرچی کردم ولی مشخصات کامل و یا اینکه نقد و بررسی معتبری پیدا نکردم که با فیلیپس مقایسه کنم فقط دیدم که 100 هرتز هست و خوب این یعنی فیلیپس با 200 هرتز اینجا برتر هستش و مطئنا باز فیلیپس تو مقوله صدا از سونی قوی تر خواهد بود چراکه این مدل از سونی به شدت باریک و نازک هست و قاعدتا مشکل پخش و کیفیت صدا رو هم پیش رو دارید چون جایی برای قرار دادن بلندگوهای مناسب وجود نداره (مگر از بلندگوهای خارجی استفاده کنید)

توصیه: قبل از خرید حتمن صدای تی وی رو چک کنید ببنید از صدای کدوم خوشتون میاد همون قدر که تصویر مهمه صدا هم برای یه تی وی با اهمیت هست...(چیزی که اصلا بهش توجه نمی شه)

در کل می خوام بگم که داشتن دفترچه فارسی و یا منوی فارسی خوبه اما نمی تونه جای کیفیت بالا و مشخصات عالی رو بگیره و بهتره که فکرتو درگیر فارسی بودن و...نکنی
    Last edited by sound.vision; 26-05-2011 at 15:30.

4. 4 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

با سلام و تشکر از توضیحات ارزشمند شما
    ببخشید من سوالات دیگری هم برام پیش امد که مزاحم شدم اینکه
    در این تایپیک و قبلی به رفلس نور در این مدل اشاره کردین .ایا رفلکس نور در اطاق با نور معمولی در روز در صورتی که تی وی بطرف پنجره یا حیاط نباشه ویا شب زیرنور چراغ بازتاب نور زیاد و اذیت کننده ای دارد؟
    ایا این رفلکس نور فقط در تصویرهای با زمینه سیاه دیده میشه یا همه تصویرها؟
    و درکل در مقایسه با پلاسما این رفلکس نور بیشتره یا کمتر؟ خیلی سپاسگزارم

سلام...
    خوب انتخاب سختی هست... من در مورد کیفیت سونی و اینکه الان در چه رنجی قیمتی هست نمی تونم توصیه ای بکنم و اطلاع کاملی هم ندارم چراکه به غیر از چند بار اونم تو فروشگاه این تی وی رو ندیدم و از کارکردهایش بی اطلاع هستم.... در مورد اینکه فیلیپس با گارانتی دارای زبان فارسی باشه با درصد 95% می تونم بهت بگم نداره یعنی خبری از منو فارسی نیست همچنین دفترچه فارسی هم احتمالا نخواهد داشت البته اینم بگم من اخیرا چند تا دستگاه از برند فیلیپس و با گارانتی الرمس خریدم که با کمال تعجب دارای دفترچه راهنمای فارسی هم بود....! در کل من که باهاش مدتی پیش کار کردم منوهای ساده و معمولی داشت و در کاربری دچار مشکل خاصی نبودم که نیاز به دفترچه فارسی باشه شما اگه یکم هم انگلیسی بلد باشین برای کار کردن با این تی وی کفایت خواهد کرد...فقط به نکته ای که تو پست قبل گفتم توجه کنید هنگام خرید تی وی با پنل براق مراقب باشید که از قبل حساب انعکاس نور را کرده باشین و اینجور نباشه که بیاریید خونه ببینید که انعکاس نور تمام لامپ های خونه! در و پنجره تو صفحه تی وی افتاده و حالتون گرفته بشه!
    من به شخصه فیلیپس رو ترجیح می دم (نظر کاملا شخصی و نه الزاما علمی!!)
    در مورد سونی هم این تی وی که شما انتخاب کردی یادم هست مدتی به خاطر شکل و شمایل متفاوت و زیبایی که داشت خیلی مورد توجه بود و خوب تعریف هایی هم ازش می کردن که من از صحتشون بی اطلاع هستم الان هم که شما گفتی سرچی کردم ولی مشخصات کامل و یا اینکه نقد و بررسی معتبری پیدا نکردم که با فیلیپس مقایسه کنم فقط دیدم که 100 هرتز هست و خوب این یعنی فیلیپس با 200 هرتز اینجا برتر هستش و مطئنا باز فیلیپس تو مقوله صدا از سونی قوی تر خواهد بود چراکه این مدل از سونی به شدت باریک و نازک هست و قاعدتا مشکل پخش و کیفیت صدا رو هم پیش رو دارید چون جایی برای قرار دادن بلندگوهای مناسب وجود نداره (مگر از بلندگوهای خارجی استفاده کنید)

توصیه: قبل از خرید حتمن صدای تی وی رو چک کنید ببنید از صدای کدوم خوشتون میاد همون قدر که تصویر مهمه صدا هم برای یه تی وی با اهمیت هست...(چیزی که اصلا بهش توجه نمی شه)

در کل می خوام بگم که داشتن دفترچه فارسی و یا منوی فارسی خوبه اما نمی تونه جای کیفیت بالا و مشخصات عالی رو بگیره و بهتره که فکرتو درگیر فارسی بودن و...نکنی

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام و تشکر از توضیحات ارزشمند شما
    ببخشید من سوالات دیگری هم برام پیش امد که مزاحم شدم اینکه
    در این تایپیک و قبلی به رفلس نور در این مدل اشاره کردین .ایا رفلکس نور در اطاق با نور معمولی در روز در صورتی که تی وی بطرف پنجره یا حیاط نباشه ویا شب زیرنور چراغ بازتاب نور زیاد و اذیت کننده ای دارد؟
    ایا این رفلکس نور فقط در تصویرهای با زمینه سیاه دیده میشه یا همه تصویرها؟
    و درکل در مقایسه با پلاسما این رفلکس نور بیشتره یا کمتر؟ خیلی سپاسگزارم
    خواهش می کنم...حقیقتا خودم که با این تی وی کار می کردم مشکل آنچنانی از نظر بازتاب نور نداشتم... جا با جا فرق می کنه... نمی شه 100 درصد اظهار نظر کرد... البته بازتاب نور فقط مختص این تی وی نیست بلکه هر پنلی که دارای سطح براق باشه این مشکل رو تا حدی داره حالا تو بعضی پنل ها بیشتر و تو بعضی کمتر...! قاعدتا اگه نور مستقیم نباشه مشکلی نخواهد بود... این مشکلی رو که من بهش اشاره کردم نتیجه خواندن نقد و بررسی سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هست که در کنار تمام مزایایی که گفته شده از این تی وی... مشکل آن را نیز گفته است...اینم که گفتم نه برای اینکه شما را از خرید این تی وی دلسرد کنم بلکه می خوام با دید باز خرید انجام بدین وگرنه به من شخصه تو پست های قبل نظرم رو گفتم.

اینم همون عکسی هست که سایت فلت پنل اچ دی در موردش صحبت کرده می بینی که نور به صورت مستقیم می تابه و نتیجه هم معلومه....در کل اگه همون تی وی سونی هم دارای پنل براق باشه با همین مشکل روبرو هست.
    توصیه : حتمن مطالب سایت های نقد و بررسی رو قبل از خرید مطالعه بفرمایید.

7. 6 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

درود

بچه ها لطف کنید، کسایی که بلدن بگن چه جوری میشه زمان کارکرد تلویزیون های فیلیپس (9705 ) رو کنترل کرد؟

مرسی.
    Last edited by mehdi811; 09-06-2011 at 10:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

درود

بچه ها لطف کنید، کسایی که بلدن بگن چه جوری میشه زمان کارکرد تلویزیون های فیلیپس (9705 ) رو کنترل کرد؟

مرسی.

لطف می کنید اگر جواب بدید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام چه خبر جديد از 9705 ؟ چه خبر از قيمتش؟ ارزون شد كه بالاخره ما بريم بخريم يا نه؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام چه خبر جديد از 9705 ؟ چه خبر از قيمتش؟ ارزون شد كه بالاخره ما بريم بخريم يا نه؟!
    سلام...
    ارزون که چند وقت پیش تا حدی شده بود ولی از همین روزا باید آرام آرام منتظر سری های جدید سال 2011 باشیم.

12. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خبر! Philips’ first 2011 TVs in stores now
    اولین سری تلویزیون های جدید سال 2011 فیلیپس به بازارهای اروپا عرضه شد.
    به گفته سایت فلت پنل اچ دی اولین سری از مدل های متوسط یا همون سری های 5 هزار و 6 هزار با کد 5606 و 6606 سال 2011 در حال حاضر به بازارهای کشورهای اروپایی راه یافته است.
    طبق اعلام قبلی کمپانی فیلیپس هم قرار بر این بود که ابتدا سری 5 و 6 و سپس سایر مدل ها به بازار عرضه شوند احتمالا در ماه آینده مدل های جدید نیز قابل دسترس خواهند بود.

همونطور که قبلا هم گفته بودم سری 6 سال 2011 مدتی قبل از عرضه عمومی..... در سایت خاورمیانه فیلیپس موجود بود... اگه شرکت وارد کننده فیلیپس طبق معمول تنبلی نکنه می شه امیدوار بود که به زودی سر و کله مدل های جدید فیلیپس سر از ایران هم دربیارن....مشتاقانه منتظر نقد و بررسی تی وی های سال 2011 فیلیپس در سایت های معتبر هستیم.

اینم لینک خبر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by sound.vision; 11-06-2011 at 23:14.

14. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •