با slcd خیلی فرق میکنه؟
کجا میشه یه عکس دید که این گوشی با slcd و amoled کنار هم باشن؟
با slcd خیلی فرق میکنه؟
کجا میشه یه عکس دید که این گوشی با slcd و amoled کنار هم باشن؟
اینجا :کجا میشه یه عکس دید که این گوشی با slcd و amoled کنار هم باشن؟
با تشکر از همکاری سرچ گوگل : دیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان باطریش با استفاده زیاد یه روز دوام نمیاره؟
یکم عجیب نیست که تو این لینک گفته sclcd از amoled بهتره؟
گفته رنگها گرمترن و در مجموع بهتره
چرا این تاپیک انقد سوت و کور و بی فعالیته؟
با آپدیت به 2.2 غیلمبرداری 30fps میشه؟
کسی تجربشو داشته؟
سلام دوستان من بعداز مدت ها بالاخره به ایننتیجه رسیدم که desire بگیرم فقط چندتا سوال داشتم
1- من میخوام این گوشی رو از بازار موبایل بگیرم قیمت با گارانتی اصلیش 500 تومن بود به نظرتون خوبه؟ (علاءالدین 450 ولی نمیخوام از اونجا بگیرم بازار دزدهاست)
تقریبا همه مغازه دار ها میگفتن قیمت با گارانتی و بدون گارانتی 30 تومن تفاوت داره و ارزش نداره گارانتی رو ول کنی و اینکه با گارانتیش زبان فارسی هم داره . این حرف درسته؟ کلا با گارانتی بگیرم یا بی گارانتی؟
2- گارانتی اصلی گوشی های htc شرکت یاس هست دیگه درسته ؟
3- من از آندروید در حد پشه هم اطلاعات ندارم میشه لطف کنید و بگید موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کنم که گوشی دست دوم به جای نو بهم نندازن ؟(یه توضیح مختصرم راجع به رام و روت و از اینجور چیزا بدید ممنون میشم البته مختصر)
4- جریان این مسئله سرطان زا بودن این گوشی چیه ؟
5- من یه مسئله ای در مورد مشخصات این گوشی دیدم که دلم رو لرزوند .این که فیلمبرداری این گوشی 15 فریم در ثانیه هست ولی legend با 30فریم در ثانیه درسته ؟
6- من از كجا بايد بفهمم كه گوشي كه مي خرم صفحه نمايشش slcd هست يا amoled ؟ (اگه بگيد كدوم بهتره يا چه تفاوتي باهم دارن هم ممنون ميشم)
7- کشور اصلی سازنده این گوشی کجاست ؟
سلام
مطمئنی با گارانتی یاس 500 تومن ؟؟؟!!!!!!!
-یاس انگار اصلیه هست ولی اینجا بری زده کیا گارانتی htc رو تو ایران بعهده دارن :
- شما اگه با گارانتی بگیری پلمپ شده هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- سرطان زائی !!!! اینم از اون حرفای علاأالدینی بودااااا
- انگار با آپدیت اندروید به 2.2 این به 30 فریم میرسه ( دوستانی که دارن باید نظر بدن )
- الان همه s-lcd هست و همه ساخت چین ....آمولد ها تایوانی بودن الان شاید اصلا نباشن ... حساس نباش s-lcd هم یه مزایایی برای خودش داره و چینی و تایوانی در کل نداره.
-سازنده اصلی تایوان است .
500تومن گرونه یا ارزون؟سلام
مطمئنی با گارانتی یاس 500 تومن ؟؟؟!!!!!!!
-یاس انگار اصلیه هست ولی اینجا بری زده کیا گارانتی htc رو تو ایران بعهده دارن :
کد:
http://www.htc.com/mea-en/where_to_buy.aspx?folderid=320&page=0
- شما اگه با گارانتی بگیری پلمپ شده هست
- سرطان زائی !!!! اینم از اون حرفای علاأالدینی بودااااا
- انگار با آپدیت اندروید به 2.2 این به 30 فریم میرسه ( دوستانی که دارن باید نظر بدن )
- الان همه s-lcd هست و همه ساخت چین ....آمولد ها تایوانی بودن الان شاید اصلا نباشن ... حساس نباش s-lcd هم یه مزایایی برای خودش داره و چینی و تایوانی در کل نداره.
-سازنده اصلی تایوان است .
ممنون دوست عزیز از راهنماییت البته اگه میشد مزایای s-lcd رو میگفتی خیلی عالی میشد
خیلی زور داره آدم 500 تومن بده اخرش گوشی چینی بخره میگن(( چینیه ولی کیفیتش خوبه)) ولی هیچوقت به پای تایوانی اصل فکر نکنم برسه درسته؟
500 تومن گارانتی یاس ارزونه ...فکر میکردم بیشتر از این حرفا باشه بازم پرس و جو کن
slcd گفته میشه مصرف انرژی کمتری داره و درسته که شفافیتش کمتره و تو زاویه شاید دید کمتری بده ولی در خواندن خطوط توانائی بهتری میده ...نگران این قضیه نباش
در مورد بحث شیرین این کشور و اون کشور نگران نباش عزیز اینا تحت لایسنس شرکت مادر تولید میشه و با اصل تقاوتی نداره این صحبت ها هم از حرف های بازاری هاست جهت سودجوئی جدی نگیر، مگه نه اینکه آی فون و تمام محصولات اپل زیرش زده "مید این چاینا"![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)