تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 296 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جا میگم چه طوره الان که بازی نیستش یکمی درباره نقل و انتقالات صحبت کنیم.
    هر تیمی به نظر من یه فوق ستاره داره و یعنی مثلا چلسی لمپارد رو داره منچستر رونی رو داره لیورپول جرارد رو داره منچستر سیتی توز یا روبینیو رو داره و آرسنال هم فابرگاس رو داره ولی تیم من یعنی اورتون هیچ فوق ستاره ای نداره.میگم چه طوره علاوه بر معاوضه کردن بازیکن که بعدا باید دربارش صحبت کنیم چه طوره هر تیم چند تا بازیکن به دلخواه که البته مثلا زیر 75 باشن بتونه بخره.مثلا می تونیم برای تیمهایی مثل چلسی و منچستر 1 بازیکن و برای لیورپول و آرسنال و منچستر سیتی 2 بازیکن و برای اورتون 3 بازیکن برای خریدشون بذاریم.باور کن این جوری جذابتر میشه.البته بازم میگم بازیکن Overall rating اون زیر 75 باشه.
    اگه دوستان موافق هستند نقل وانتقال بازیکنان رو به من بسپارند نظرتون چیه؟
    به جز اینایی که گفتم یه سری بازیکن برای فروش مثلا 20 تا میذاریم که هر کی خواست اونارو بخره باید براساس قیمت اون بازیکن و توانایی های اون بازیکن به اون تیم بازیکن بده. این جوری چیزا رو من خیلی خوب بلدم و به نظرم باید نقل وانتقالات قانون داشته باشه و برای فصل اول مثلا بازیکنان خیلی بزرگ مثل مسی و رونالدو و کاکا و زلاتان و ... رو برای فروش نمی ذاریم.همچنین به نظر من می تونیم تیمهای ما با هم دیگه به صورت توافقی بازیکن عوض کنند که مثلا من الان دارم برای خرید لمپارد با حسین به توافقم می رسم و حاظرم 4 بازیکن برای خریدش بدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام بازي من فردا شبه؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جا میگم چه طوره الان که بازی نیستش یکمی درباره نقل و انتقالات صحبت کنیم.
    هر تیمی به نظر من یه فوق ستاره داره و یعنی مثلا چلسی لمپارد رو داره منچستر رونی رو داره لیورپول جرارد رو داره منچستر سیتی توز یا روبینیو رو داره و آرسنال هم فابرگاس رو داره ولی تیم من یعنی اورتون هیچ فوق ستاره ای نداره.میگم چه طوره علاوه بر معاوضه کردن بازیکن که بعدا باید دربارش صحبت کنیم چه طوره هر تیم چند تا بازیکن به دلخواه که البته مثلا زیر 75 باشن بتونه بخره.مثلا می تونیم برای تیمهایی مثل چلسی و منچستر 1 بازیکن و برای لیورپول و آرسنال و منچستر سیتی 2 بازیکن و برای اورتون 3 بازیکن برای خریدشون بذاریم.باور کن این جوری جذابتر میشه.البته بازم میگم بازیکن Overall rating اون زیر 75 باشه.
    اگه دوستان موافق هستند نقل وانتقال بازیکنان رو به من بسپارند نظرتون چیه؟
    به جز اینایی که گفتم یه سری بازیکن برای فروش مثلا 20 تا میذاریم که هر کی خواست اونارو بخره باید براساس قیمت اون بازیکن و توانایی های اون بازیکن به اون تیم بازیکن بده. این جوری چیزا رو من خیلی خوب بلدم و به نظرم باید نقل وانتقالات قانون داشته باشه و برای فصل اول مثلا بازیکنان خیلی بزرگ مثل مسی و رونالدو و کاکا و زلاتان و ... رو برای فروش نمی ذاریم.همچنین به نظر من می تونیم تیمهای ما با هم دیگه به صورت توافقی بازیکن عوض کنند که مثلا من الان دارم برای خرید لمپارد با حسین به توافقم می رسم و حاظرم 4 بازیکن برای خریدش بدم
    وحید جان درمورد نقل و انتقالات من توی پست اول توضیح دادم .
    اولا توی نیم فصل و پایان فصل مثل دنیای واقعی نقل و انتقالات انجام میگیره .
    دوم درمورد نقل و انتقالات همونطوریکه خودت گفتی بصورت پایاپای خواهد بود یعنی بازیکن در برابر بازیکن . البته اول قیمت بازیکنان رو مشخص میکنیم بعد این تبادل انجام میشه مثلا اگه مسی براساس سیستم قیمت گذاری مستر لیگ 100 میلیون دلار بود تیم خواهان این بازیکن به اندازه 100 میلیون باید به بارسا بازیکن بده .
    درصورتیکه دو نفر یک بازیکن رو خواستن رقابت بر سر قیمت صورت میگیره .
    من قدرت تمام بازیکنان لیگهای مختلف رو مثل همین لیگ خودمون تعدیل میکنم تا دست کاربران برای خرید هر بازیکنی باز باشه نباید محدودیت برای کاربران بزاریم .
    کاربران بدون قیمت گذاری میتونن بین خودشون بازیکن رد و بدل کنن اینجا فقط توافق دو طرف کافیه .

---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------

سلام بازي من فردا شبه؟
    آره مسعود جان بدلیل اینکه بازی آرمین قبل از شماست و آرمین فردا ساعت 4 بازی داره بازی شما افتاده فردا شب .آرمین هر روز ساعت 4 تا 8 شب فقط میتونه بیاد توی تاپیک چون شبا میره سر کار .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

در ضمن اگه بعد از این لیگ مجددا یک لیگ جدید راه انداختیم کاربران تیمها شون عوض میشه و کسی که ضعیف ترین تیم رو توی لیگ فعلی داره توی لیگ بعد یکی از بهترین تیمها رو بهش میدیم و بالعکس .این فکر کنم نظر خودت بود .
    اگه هر کسی ایده ای خوبی به نظرش میرسه بگه تا کیفیت و جذابیت لیگ رو بالاتر ببیریم .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان درمورد نقل و انتقالات من توی پست اول توضیح دادم .
    اولا توی نیم فصل و پایان فصل مثل دنیای واقعی نقل و انتقالات انجام میگیره .
    دوم درمورد نقل و انتقالات همونطوریکه خودت گفتی بصورت پایاپای خواهد بود یعنی بازیکن در برابر بازیکن . البته اول قیمت بازیکنان رو مشخص میکنیم بعد این تبادل انجام میشه مثلا اگه مسی براساس سیستم قیمت گذاری مستر لیگ 100 میلیون دلار بود تیم خواهان این بازیکن به اندازه 100 میلیون باید به بارسا بازیکن بده .
    درصورتیکه دو نفر یک بازیکن رو خواستن رقابت بر سر قیمت صورت میگیره .
    من قدرت تمام بازیکنان لیگهای مختلف رو مثل همین لیگ خودمون تعدیل میکنم تا دست کاربران برای خرید هر بازیکنی باز باشه نباید محدودیت برای کاربران بزاریم .
    کاربران بدون قیمت گذاری میتونن بین خودشون بازیکن رد و بدل کنن اینجا فقط توافق دو طرف کافیه .
    حسین جان من منظورم اینه که به جز معامله پایاپای که هستش چند بازیکن مثلا بین بازیکنانی ریتینگی بین 65 تا 75 دارند بتونیم بدون دادن بازیکن بخریم.همون تعدادی که پست قبل گفتم فکر کنم عادلانه باشه.
    ولی حسین جان من رفتم توی نخ این فرانک لمپارد تیم تو و همین طور وین رونی و جرارد حاظرم کل تیمم رو بدم ولی اینارو بخرم

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان بازیه لیورپول و چلسیو امشب شما بازی میکنی نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

منم با وحيد موافقم به جز مبادله بازيكن هر تيم بتونه يكي دو بازيكن آزاد هم بخره

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چندتا از بچه ها هستند فکر کنم الان هم بشه چند تا بازی کرد

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چندتا از بچه ها هستند فکر کنم الان هم بشه چند تا بازی کرد
    آره الان باشه بهتره.مردم از بیکاری.چرا همه ی بازیها شب!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان من منظورم اینه که به جز معامله پایاپای که هستش چند بازیکن مثلا بین بازیکنانی ریتینگی بین 65 تا 75 دارند بتونیم بدون دادن بازیکن بخریم.همون تعدادی که پست قبل گفتم فکر کنم عادلانه باشه.
    ولی حسین جان من رفتم توی نخ این فرانک لمپارد تیم تو و همین طور وین رونی و جرارد حاظرم کل تیمم رو بدم ولی اینارو بخرم
    نبینم چپ به لمپارد نگاه کنیا . لمپاردو به تو بدم اونوقت وسط میدونو بقال سر کوچه مون جمع کنه ؟

باشه نیم فصل اینکار رو میکنیم .

حسین جان بازیه لیورپول و چلسیو امشب شما بازی میکنی نه
    عادل جان هر جور دوست داری ؟ اگه مشکلی امشب نداری بازیو شما انجام بده . فقط یادت باشه برای انتخاب ترکیب تیم من گزینه 2 رو حتما انتخاب کنی که گفته انتخاب ترکیب بر اساس آمادگی و همینطور تواناییهای بازیکنان .

......

آخه مشکل اینجاست که بازی بعدی , بازی محمده که گفته هر شب 8.30 به بعد میتونه بیاد وگرنه منم با شما موافقم بازیها رو روز هم انجام بدیم چرا همش شب .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •