man nemitunam felan peyghame khosusi bedam ta postam be 10 ta berese.dar javabe soale shoma bayad begam ke kheyr nakharidam va aslan ham nemikharam chon trackpadesh aalie va aslan niazi be mouse nadare.
man nemitunam felan peyghame khosusi bedam ta postam be 10 ta berese.dar javabe soale shoma bayad begam ke kheyr nakharidam va aslan ham nemikharam chon trackpadesh aalie va aslan niazi be mouse nadare.
ببین ، دوست عزیز ،
بستگی داره ، شما از چه مدلی و با چه پارت نامبری داری استفاده میکنی ، اگر یک عکس از coconutBattery بزاری ، بهتر میشه نظر داد!
موفق باشید ،
امید
سافاری ۵ عالیه دوباره وقتی صفحه داره بالا میاد اون نوار آبی در آدرس بار پر می شه، این قابلیت از سفاری ۴ حذف شده بود حال من گرفته بود!
موفق باشید ،
امید
با سلام به شما دوست عزیز ،
برای تایپ می تونید از بهنویس استفاده کنید!
خب ، بگذریم ،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
۱ - اولا ، هیچ چیز ۱۰۰ درصد نیست ، وقتی باتری شما ۹۹ درصد سالمه ، شما فکرکن ۱۰۰ درصد سالمه! (۱ درصد رو بزار برای خطای نرم افزار!
۲ - با استفاده از Grab در مسیر : Application --> Utilities -- > Grab
۳ - کرک نمیخواد ، با این سریال اکتیوش کن :
M44K-UMER-KM33-MOFO-MOFO-5S2
۴ - ببین ، این نرم افزار خیلی وقته آپدیت نشده! به هیچ وجه نصبش نکنید!
ولی در هر صورت میشه! یک ویندز بریز و خیال خودتو راحت کن!
موفق باشید ،
امید
من الان با ۵ ماه کارکرد load cycle باتریم ۱۳۰ هستش.مشکلی نداره؟
load cycle چی هست؟ و نشانه ی چیه باتری هست؟
سلام...من یه نرم افزار می خوام که بتونم فرمت NTFS یا FAT رو به Mac OS Extended -Journaled تبدیل کنم....
ممنون میشم کمک کنین !
اقا امید یه چیز دیگه تا ۲ روز پیش battery capacitycurrent مک بوکم ۵۷۶۶ بود ولی امروز ۵۷۳۶ شده. به نظرتون زیاد کم نشده؟ احساس میکنم این coconut battery باگ زیاد داره. چون یه سری باتری ۱۰۰ در ۱۰۰ بود ولی زده بود ۹۹ در صد
خود Disk Utility مک ، اینکار رو برای شما انجام میده!
برای اینکار ، ابتدا Disk Utility رو از مسیر :Application -- > Utilities -- > Disk Utility باز کنید!
سپس ، پار تیشن مورد نظر رو انتخاب کنید و به +HFS فرمت کنید!
موفق باشید ،
امید
دوست عزیز ، coconut battery نرم افزار خوبیه!
و کار خاصی نمیکنه! حجم کل باتری رو میگیره و از حجم فعلی کم میکنه! و درصد میگیره و به شما نشون میده!
پس بعید میدونم باگ داشته باشه!(چون نوشتنش کاری نداره!)
اما ، ببینید ، به نظر من شما زیادی رو باتری حساس شدید! (بیخیال شید! فراموشش کنید)!
مثلا ، باتری من تا دیروز ۹۸ درصد بوده و امروز شده ۹۶ درصد! (خب چه اهمیتی داره!) یه مدت دیگه خودش میشه ۹۸ و یا شایدم ۹۹ درصد!
ببینید :
شما ، اگر درست از باتری استفاده کنید ، هیچ مشکلی نخواهید داشت!
ولی این نداشتن مشکل هم ، که ابدی نیست! چون بالاخره هر چیزی یه عمری داره!
موفق باشید ،
امید
ممنون از پاسختون کلی کوکونات باتری رو پاک کردم که هی نخوام حساس بشم
اقا امید در مورد درست از باتری نگه داری کردن یه توضیح میدید؟
من الان وقتی خونم همیشه تو شارژ هست خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)