با اسپید دانلود امتحان کردم اما نتونستم ویدیوهای یو تیوب رو دانلود کنم.
من میخواستم برم سایت فیس بوک ،ایا فیلتر شکنی برای این سایت که با مک سازگار باشه میشناسید چون فایل فری گیتو که اگزه استو نمیشناسه،لطفا راهنماییم کنید ممنون
با اسپید دانلود امتحان کردم اما نتونستم ویدیوهای یو تیوب رو دانلود کنم.
من میخواستم برم سایت فیس بوک ،ایا فیلتر شکنی برای این سایت که با مک سازگار باشه میشناسید چون فایل فری گیتو که اگزه استو نمیشناسه،لطفا راهنماییم کنید ممنون
خوب نتیجه این شد که مک بوک من IR نداره، نمیشه IR نصب کرد؟ اکسترنال
میگه : Windows unable to connectچرا ، نمی تونه به وایر لس وصل شه ؟؟؟؟
اروری ، جیزی میده ؟؟؟؟
اسم چنتا نرم افزاد که هم تو وین و هم تو مک باز میشه رو نام میبرید؟
پس میشه نتیجه گرفت مک بوک شما MC207LL/A ه!
چون فقط مک بوک سری جدید ه که IR رو نداره!
متاسفانه ، هیچ راهی نداره!
بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو صفحات اولیه ی این تاپیک ، یه چیزایی هست!من میخواستم برم سایت فیس بوک ،ایا فیلتر شکنی برای این سایت که با مک سازگار باشه میشناسید چون فایل فری گیتو که اگزه استو نمیشناسه،لطفا راهنماییم کنید ممنو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چک کن ، ببین IP عوض نشده ؟
فایروال هم اگر داری خاموش کن ، هم تو وین هم مک!
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
راستی ، شما هم به تیم دعوت شدید! ، اول خودتتون رو معرفی کنید! بعدش امضا تون رو درست کنید!
موفق باشید ،
امید
این امکان نداره!
ببین مثلا ، فوتوشاپ هم ورژن مخصوص مک داره و هم ویندوز ، ولی شما به هیچ وجه نمی تونید نسخه ی مربوط به ویندوز رو ، رومک نصب کنید یا بلعکس!
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
راستی ، شما هم به تیم دعوت شدید! ، اول خودتتون رو معرفی کنید! بعدش امضا تون رو درست کنید!
موفق باشید ،
امید
من این ف؟ی؟ل؟ت؟ر؟ش؟ک؟ن؟هایی که معرفی کردید و لینکشو دادید هیچکدومو نتونستم بگیرم،همش صفحه طوسی و مشکی میاد،چیکار کنم،همینطور برای یو تیوب
از وی پی ان استفاده کن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)