ای دی اس ال وایرلس دیگه؟
100 تا 150 که غولیه برای خودش!
کاربرد شما فقط اشتراک گذاری اینترنت هست؟ چه مساحتی رو مودم وایرلس باید پوشش بده؟(متراژ خونه یا ...)
ای دی اس ال وایرلس دیگه؟
100 تا 150 که غولیه برای خودش!
کاربرد شما فقط اشتراک گذاری اینترنت هست؟ چه مساحتی رو مودم وایرلس باید پوشش بده؟(متراژ خونه یا ...)
سلام به همگی.من میخوام از اینترنت ای دی اس ال برای اولین بار استفاده کنم.فک کنم اولین قدم خریدن مودمه. ما2 تا کامپیوتر رومیزی و 2 تا لب تاب داریم میخواستم یه مودم بگیرم .ولی نمیدونم چه مودمی به کارم میاد خونمون حدود 300 متره.مودم
TD-W8960N
مناسبه برای من؟
درضمن میخواستم بدونم فرق 300 مگابیت سرعت شبکه بیسیم با 54 و اینا تو چیه؟اگه قیمت پایین تر هم مودمی هست ممنون میشم کمکم کنید.میخوام گارانتی خوب داشته باشه خودشم معتبر باشه.
با سلام
دوستان من مودم ادیمکس مدل 7265 خریدم ولی دکمه روشن و خاموش وایرلس نداره ..چکار کنم تا بتونم وایرلسش رو خاموش یا روشن کنم ؟؟؟
سلام.
سرعت در ایران برای انتقال اطلاعات (دیتا نرم افزاری ، مدیا ! ...) کاربرد دارد.برای استفاده از این سرعت باید گیرنده هم پشتیبانی کند.تو سرعت های بالا فاصله هم تاثیر گذار هست.
کاربرد و بودجه حداکثر شما چقدر هست؟
ضمنا مودم خوب و تایید شده هم هست.![]()
کاربرد من به عنوان یه کاربر خونگی معمولی .بیشتر تحقیق و research و کارهای اینجوری شاید یکم هم دانلود موزیک و اینجور چیزا.بودجه هم زیر 80.
عزیز من بیشتر منظورم این بود که با وایرلس چی رو انتقال میدید و چی کار می کنید؟ مثلا اشتراک گذاری اینترنت ، مدیا استریمینگ ،
نمیدونم انتقال فایل های حجیم بین 2 کامپیوتر توسط وایرلس و ... .![]()
Last edited by ArashMiniStar; 23-09-2011 at 21:27.
اولا ممنون از توجهتون.فقط اشتراک گذاری اینترنت.بین کامپیوتر ها فایل های حجیم رو نمیخوام انتقال بدم.ولی شاید وایرلس رو بخوام بین مثلا 10 تا سیستم همزمان استفاده کنم.ولی فقط استفاده از نت.یه مودمی میخوام لا اقل تا چند سال کار کنه و از رده خارج نشه.نظرتو در مورد مدلی که گفتم میگی ؟اون چطوره؟میخوام تنظیماتش سخت نباشه تا خودم بتونم راش بندازم.
دوستان کسی با این محصول asus RT-N56U کار کرده از تابع دانلود مستقیم پشتیبانی میکنه
من یه مودم adsl دارم میخوام wireless شو بگیرم این مودم چطوره DSL-N10 ASUS
در رابطه با سوال اولتون اطلاعی ندارم .
ولی راجع به سوال دوم ، N10 بسیار بسیار مودم خوبیه .
مودم های ASUS کیفیت ساخت خوبی دارن ، در ایران با گارانتی خوب عرضه میشن و منوی تنظیمات کاربری خیلی کاملی هم دارن .
Last edited by cold398; 25-09-2011 at 19:39.
حتما پشتیبانی می کند.مودم گرونی باید باشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)