اولا مدل SL برام زدن
دوما 8.700 نیست 9.200 تموم شده... 400 تومن سود منهای 200 تخفیف...
هیچ جوره عوضش نمیکنن
نظرتون در مورد 111 فقط ABS دار چیه؟؟؟ کسی SL داره اینجا؟؟
اولا مدل SL برام زدن
دوما 8.700 نیست 9.200 تموم شده... 400 تومن سود منهای 200 تخفیف...
هیچ جوره عوضش نمیکنن
نظرتون در مورد 111 فقط ABS دار چیه؟؟؟ کسی SL داره اینجا؟؟
Last edited by gigili1567; 25-10-2010 at 14:30.
نکته جالبش اینه که بقیه پول رو که واریز کردم یه نوک مدادی موجود داشت زد به اسمم.......... شوکه شدم.... فردا صبح میارمش خونه.......![]()
یعنی sx?!
مبارکه![]()
مرسی
نه ظاهراً موقتاً SX تولید نمیشه... اینجور که امروز میگفت. تولیدش موقتاً متوقف شده. میگفت قیمتش خیلی گرون در میاد کسی نمیخره. تعجب کردم، چون فکر میکردم برعکس باشه. خودم که SX میخواستم.... نشد...
Last edited by gigili1567; 26-10-2010 at 21:57.
SL که من اصلا قبول ندارم چون هیدرولیک یکی از مهمترین اپشنهاست و رانندگیو بسیار لذت بخش میکنه که نداره...
بدون هیدرولیک نشستن پشت111به این معنیه که انگار پشت صبا معمولی نشستی من که به شخصه دست درد میشم اگه بدوون هیدرولیک رانندگی کنم از سفتی...بخاطر200 تومان خیلی حیفه....111فقطSXاگه نبود صبر کنید..
چی بخریم با۸۷۰۰که هیدرولیک و ABSباشه؟!صفرم باشه
توضیح:قیمت بیرونو گفتم.من۲ماه پیش گرفتم۸۷۰۰. ۲۰تا راه رفته بود.الان۸۶۰۰هم دیدم روزنامه
Last edited by arian-sr599; 27-10-2010 at 11:48.
SX مشخص نیست کی تحویل بدن. همون SL رو گرفتم... بد نیست. ولی چندتا مشکل دارم....
1- سویچش ریموت نداره... تو دفترچه نوشته باید داشته باشه.
2- چراغ توی اتاقش تایمردار نیست ... تو دفترچه نوشته داره.
3- کارت شناسایی ایموبلایزر نداره ... تو دفترچه نوشته داره.
4- نمیدونم اگه پروژکتورای جلو رو ببرم نصب کنم، چراغ پشت فرمون مربوط به مه شکن روشن میشه (مثل فابریک کمپانی) یا نه
5- به اون نرمی که بقیه میگفتن نیست. ولی خیلی بهتر از صباست. کلا خیلی خوبه سواریش.
فکر میکنم که مورد 1 تا 3 مریوط به 132 باشه......
مورد 3 رو نوشته 132 و 111 ولی درمورد 1 و 2 میتونه فقط برای 132 باشه. البته اینم اضافه کنم که من امانی گرفتم. شاید همراه بقیه مدارک ماشین کارت ایموبالایزر رو هم بدن. در هرصورت فعلا ایموبالایزرش کار میکنه.
من ۲ماه پیش از یه تعمیرگاه مجاز سایپا پرسیدم. گفت ۱ و ۳ اولش میدادن اما دیگه نمیدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)