منم میرم میدم جمع کنن 10 روز دیگه مونده
سرعت افتتضاح شده من مرکز شهید علیزاده هستم مثل اینکه خیلی واگذار داشتن
محدودیت پهنا باند نداره مثل تهران که نامحدود میده
فعلا اینطوریه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم میرم میدم جمع کنن 10 روز دیگه مونده
سرعت افتتضاح شده من مرکز شهید علیزاده هستم مثل اینکه خیلی واگذار داشتن
محدودیت پهنا باند نداره مثل تهران که نامحدود میده
فعلا اینطوریه
سلام
من احتمالا برای ماه بعد از EDGE modem برای لپتاپ استفاده میکنم تا بتونم همه جا با اینترنت ایرانسل کانکت بشم . گذرگاه ماهی یک گیگ ترافیک کم میارم . نمی صرفه دیگه .
90 تومان میدم مودم EDGE
10 تومان هم هر ماه اینترنت ایرانسل بدون محدودیت
الان گذرگاه 23500 میدم برای پهنای باند 256 با ترافیک 5 GB و سرعت دانلود 30-34 KB . هر گیگ ترافیک اضافه هم 8500 تومان می گیرند !!! اواخر ماه هم دیگه شارژ ماه جدید را انجام نمیدهند و تازه به جای اینکه راستشو بگن فکر میکنن با بچه طرف هستند و میگن دیگه نرم افزارمون اجازه شارژ از چند روز مونده به پایان مهلت تمدید را نمیده. احتمالا از ماه دیگه شارژ نخواهم کرد .
گذرگاه هیچ وقت قطع شدنی که از جانب خودشون هست را گردن نمی گیره حتی وقتی trace می زنی می بینی قطعی از خودشون هست ! . همیشه اولین نفر در مرکز علیزاده که اعلام قطعی میکنه من هستم چون اکثرا آنلاینم . مصرف اینترنتم در ماه بین 350-300 ساعت است .
اون دوستی هم که می خواست ببینه خالی کردن پورت هزینه ای داره : دوست عزیز هزینه ای نداره و بعد از چند روز که شارژ نکنی خودشون خالیش می کنند اما اگر حساب کنیم که مخابرات بی در و پیکر باشه و پورت را خالی نکنند . درخواست بهشون میدی و خالی می کنند . هیچ هزینه ای هم نباید بگیرند .
پی نوشت : ناظر جان برادر من این آیدی ما را لطفا فعال کنید . این محدودیت ها برای کسانی هست که ازشون در اینترنت هیچ ردی نیست . من که ردم همه جا هست و مدیر و ناظر چند سایت بودم
شاتل افتضاح هست .... از دیشب تا یکی دوساعت پیش قطع بود آخر واسه یکی از اپراتورهای خانومش نامه نوشتم و بجای همه دوستان فحش و بدو بیراه نثارش کردم ... بدبخت جا خورد بود ...
حقشونه ماله حروم خوردن نداره ...
همش قطعی ...بسه دیگه ...اینترنت شاتل افتضاح
سلام ببخشید تا حالا کسی از گذرگاه با ترافیک 3 گیگ ساعت 2تا 7 دانلود داشته؟ چون من دیشب زدم فقط تو 5 ساعت 80 مگابایت دانلود کرده بود.
سلام
آقا مرسی که خبر دادی
من نمی دونستم رفتم پولشو ریختم به حساب تکلیف ما چیه این وسط؟برای ما دیگه رو قبض نمی یاد؟
ما در ایران اینترنت نداریم میشه گفت در مقایسه با جهان باید به این چیزی که داریم بگیم تر تر نت !
راستی بچه های اراک این فوروم برای من گاهی ف ی ل ت ر است . برای شما هم همینطوره ؟
سلام.
نه فقط آدرس .netش فیلتره ولی این همیشه واسه من بازه.
راستی داداش یه لطف کن یه نگاه به پیام خصوصیات بنداز.
با تشکر.
از این آدرس استفاده کن
forum.p30world.ir
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)