ناراحت نباش منکه همون روز اول کف بر شدم چون گارانتی نداره تی وی من
ولی مطمین باش از ایمیج رسیوره همین دیشب هم مشکل داشتم ایمیج ----- رو عوض کردم مشکلم بر طرف شد
شما با دستگاه های دیگه تست بزن ببین هنوزم مشکل داری ؟؟؟
مخصوصا" تی وی رو چک کن
ناراحت نباش منکه همون روز اول کف بر شدم چون گارانتی نداره تی وی من
ولی مطمین باش از ایمیج رسیوره همین دیشب هم مشکل داشتم ایمیج ----- رو عوض کردم مشکلم بر طرف شد
شما با دستگاه های دیگه تست بزن ببین هنوزم مشکل داری ؟؟؟
مخصوصا" تی وی رو چک کن
اصلا ----- رو جدا میکنم .. فقط از رو usb پخش میکنه بازم خط هست . usb رو جدا میکنم همینطور تو منو ها میچرخم بازم پیداست . مشکل از تی وی هست .
ایمیج ----- چیه ؟ فریمور ؟
شما اخرین وزژن فریمور تی وی خود را از سام بگیر یادت باشه اگه تی وی شما از بانه است و ساخت مالزی است تو خود سامسونگ اول کشور را مالزی بزن بعد برو سراغ فریمور
بعد اینکه نرم افزار رو گرفتی گذاشتی تو فلش و فلش به تی وی زدی
برو تو قسمت -حمایت - ارتقا نرم افزار و ....
بعد اینکه بروزرسانی به پایان رسید دوباره همون مسیر رو برو الان تی وی شما 2 ورژن فریمور داره اینجا شما ورژن فعلی که ریختی رو انتخاب کن بعد اوکی کن
ورژن ایمیج فعلی من رو کول دیسک - e2 sif 9.2
رو فلش ----- : 11694 سیف
خودم آپدیت کنم گارانتییش نپره یهو ؟ از بانه نگرفتم از جمهوری گرفتم.
تله تکستشم قروقاط نشون میده .
اگه گارانتی داره دست نزن
زنگ بزن گارانتی اگه مشکلش جدی باشه باید تعویضش کنن
اگه نرم افزاری باشه که با همون بروز رسانی درست میشه
شما در کنار مشکلت حتما" اینو هم به سام سرویس بگو که تلتکست مشکل داره و ...
با سلام و تبريك سال نو
اين b690 با ضمانت سام سرويس دقيقاً ساخت كجاست؟
یک سئوال ساده
باتوجه به وجود جای فیش خروجی صدادرپشت این ال سی دی آیا میشه دوتا اسپیکر مثلا ساده مثل اسپیکرهای کامپیوتر رو بدون هیچ واسطه ای به اون قسمت وصل کرد وصدای قوی تری رو دریافت کرد البته قبلا دوستان گفته بودند بااستفاده از سوکت هدفون شدنی هست ولی میخواستم ببینم کسی عملا تست کرده مخصوصا منظورم روی خروجی های مستقل صدا هست چون در مرود ورودی هدفون ظاهرا قبلا بعضی های دچار مشکل جا موندن آرم هدفون روی صفحه نمایش شده بودند.؟؟؟؟
مالزي است.
سلام،
دوستاني که B650 دارند لطف کنند يه نگاه پشت تلوزيونشون بندازن ببينن خروجي صداي (Optical (S/PDIF داره؟ به خصوص مدل اوپاييش؟ آخه اطلاعات سايتها ضد و نقيض هست! حتي سامسونگ انگليس!!!...
يه سوال دارم
من مي خوام از بانه خريد كنم
يه سايت پيدا كردم
ميخوام بدونم چيزي كه تو فروشگاههاي سامسونگ با ضمانت و هديه دارن به اسم B690 ميدن آيا همون B650 هست كه تو بانه مي فروشن
فرقشون چيه؟
اين مالزي بودن و اروپايي بودن چه فرقي داره و از كجا ميشه اين فرق رو فهمين و كدومشون زيرنويس فارسي نشون ميدن و بايد اين زير نويس چه فرمتي باشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آيا SUB/IDX هم خونده ميشه
تو مدلهاي LED مثلا B7000 هم آيا اين تفاوتها موجوده
من ميخوام زيرنويس فارسي خونده بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)