تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 40 از 94 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

الان فقط تو تهران مخابرات adsl میده؟

داره خودمونی میشه hamidkashani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كاتالونيا

پيش فرض

دوست عزیز در پست اول لیست مراکز مخابراتی امده به ان پست مراجعه نموده و با مرکز مخابراتی خود تماس حاصل نمائید و در مورد سرویس سوال کنید

---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------

128 به بالا ر وفقط به کسانی که دانشجو یا شرکت و یا امریه داشت هباشند میدهد این مصوبه مجلس است
    اولا با مطالبي كه من تو اين تاپيك خوندم ، مخابرات به دانشجو هم بالاي 128 نميده،(حتي به استاد دانشگاه هم نميده)
    دوما خودتون هم ميدونيد اين قانوني كه اجازه استفاده بيشتر از 128 به مشتركا نميده ، قانون ظالمانه ايه كه اين قانون رو مخابرات ابلاغ كرده
    سوما شركت ها با شگردهاي مختلف به كاربرها بالاي 128 ميدند كه اين عامل محبوبيت اونا تو نظر سنجي بالاست(البته من خودم 128 دارم)
    چهارما .....
    و....

3. 2 کاربر از hamidkashani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه GoldenDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، پنجشنبه 2 هفته قبل رفتم مرکز پیام نور، اون خانم مسئول adsl اصلاً از این موضوع خبر نداشت گفت ما شما رو به شرکتها معرفی میکنیم، گفتم اینکار رو که خودم میتونم بکنم، برای 128 مستقیم مخابرات که توی سایتش زده اومدم، باز نفهمید چی میگم گفت اون رو به هیأت علمی میدیم، دیدم طرف خیلی تو باغه رفتم از محل کارم زنگ زدم از اپراتور 190 پرسیدم گفت از شنبه هفته دیگه که میشد 10 بهمن میدن، وقتی زنگ زدم به مسئول مربوطه توی مرکز پیام نور داد زد پیام نور همچین چیزی نداره بعدشم گوشی رو قطع کرد، اینم از طرح تکریم ارباب رجوع، انگار مجبورن همیشه قبل از موعد شاهکارهاشون رو به اطلاع عموم برسونن، الانم که توی سایت مخابرات تهران نوشته به شماره های 2 و 8 میدن، حیف که به ایرانسل اعتمادی نیست و الا میرفتم وایمکس 128 نامحدود میگرفتم ماهی 45 میدادم منت سرویس 10 تومنی مخابرات رو با اون برخورد قشنگ زنیکه نمیکشیدم، هرکی از پیش شماره 4 سرویس گرفت اینجا خبرش رو بده، من که دیگه بیخیال پیگیری شدم، موفق و پیروز باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این دوستان بگن یاهو براشون قطعه ؟
    بازه فقط GMail کمی کند هست که ظاهرا همه جا همینجوریه!؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

بازه فقط GMail کمی کند هست که ظاهرا همه جا همینجوریه!؟
    یاهو مسنجر منظورشان هست!

7. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض تورنت Torrent

آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
    Last edited by Error_691; 26-02-2010 at 01:26.

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

اولا با مطالبي كه من تو اين تاپيك خوندم ، مخابرات به دانشجو هم بالاي 128 نميده،(حتي به استاد دانشگاه هم نميده)
    دوما خودتون هم ميدونيد اين قانوني كه اجازه استفاده بيشتر از 128 به مشتركا نميده ، قانون ظالمانه ايه كه اين قانون رو مخابرات ابلاغ كرده
    سوما شركت ها با شگردهاي مختلف به كاربرها بالاي 128 ميدند كه اين عامل محبوبيت اونا تو نظر سنجي بالاست(البته من خودم 128 دارم)
    چهارما .....
    و....
    اين قانون 128 كيلوبيتي كه قانون عهد حجري و بي خودي هست رو سازمان انقلاب فرهنگي حدود 3 الي 4 سال پيش وضع كرد.

الان به شركت ها گفتن ديگه سرعت هاي بالا به افراد حقيقي نديد حتي به دانشجو. خلاصه خيلي محدوديت رو افزايش دادن و حالا حالاها امكان لغو اين قانون وجود نداره و ممكنه سختگيري بيشتر هم بشه. دنيايي كه الان تو قرن 21 هستيم و كشورهاي پيشرفته يي مثل سوئد به مردم خودشون مي خوان بر روي بستر فيبرنوري اينترنت با پهناي باند 100 مگابيت بر ثانيه بدن.

تو كشورهاي اروپايي اولا ديگه رنگي از ديال آپ وجود نداره اگر هم به احتمال 1 درصد نتونن اينترنت پرسرعت بدن ديال آپ رو رايگان به مردم ارائه ميدن در صورتي كه براي ديال آپ فكستني تو ايران بايد بابتش هزينه سرويس داد تازه پول تلفن هم خدا تومن مي ياد آدم ......... ميشه.

اميدوارم مسئولين واقعيت هاي اطراف خودشون رو ببينن و درك كنن دنيا دنيا پيشرفته نه عقب موندن.
    Last edited by mehrdad38; 05-02-2010 at 15:36.

10. 4 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

الان فقط تو تهران مخابرات adsl میده؟

فعلا در تهرانه و تا اخر سال در کل ایران--البته سه شهر بندر عباس ---اصفهان---و مشهد انهائی که فیبر نوری خطوط تلفنشان می باشد می توانند از این سرویس ها با همین قیمت استفاده کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام، پنجشنبه 2 هفته قبل رفتم مرکز پیام نور، اون خانم مسئول adsl اصلاً از این موضوع خبر نداشت گفت ما شما رو به شرکتها معرفی میکنیم، گفتم اینکار رو که خودم میتونم بکنم، برای 128 مستقیم مخابرات که توی سایتش زده اومدم، باز نفهمید چی میگم گفت اون رو به هیأت علمی میدیم، دیدم طرف خیلی تو باغه رفتم از محل کارم زنگ زدم از اپراتور 190 پرسیدم گفت از شنبه هفته دیگه که میشد 10 بهمن میدن، وقتی زنگ زدم به مسئول مربوطه توی مرکز پیام نور داد زد پیام نور همچین چیزی نداره بعدشم گوشی رو قطع کرد، اینم از طرح تکریم ارباب رجوع، انگار مجبورن همیشه قبل از موعد شاهکارهاشون رو به اطلاع عموم برسونن، الانم که توی سایت مخابرات تهران نوشته به شماره های 2 و 8 میدن، حیف که به ایرانسل اعتمادی نیست و الا میرفتم وایمکس 128 نامحدود میگرفتم ماهی 45 میدادم منت سرویس 10 تومنی مخابرات رو با اون برخورد قشنگ زنیکه نمیکشیدم، هرکی از پیش شماره 4 سرویس گرفت اینجا خبرش رو بده، من که دیگه بیخیال پیگیری شدم، موفق و پیروز باشید
    من وایمکس ایرانسل رو سفارش دادم
    وصل شد بهت میگم
    والا ایرانسل ادعا میکنه خط رو اشتراکی نمیکنه و اختصاصی هست
    (مخابرات 10 به یک هست)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من وایمکس ایرانسل رو سفارش دادم
    وصل شد بهت میگم
    والا ایرانسل ادعا میکنه خط رو اشتراکی نمیکنه و اختصاصی هست
    (مخابرات 10 به یک هست)

دوست خوبم مخابرات 4 به یک است من الان سرویسش ر ودارم استفاده میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •