خب همه دنبال همچین کیس هایی هستنچرا ؟ کلی منابع بردم اما سفینه نداشت![]()
خب همه دنبال همچین کیس هایی هستنچرا ؟ کلی منابع بردم اما سفینه نداشت![]()
شب نخوابیدم و دارم پشت سرهم منابع طرف را غارت می کنم البته دارم سفینه های بارکشم را هم افزایش می دم تا بیشتر بتونم هر بار حمل کنندفعلا 9 بار بهش حمله کردم منابعش خالی نشده و طرفم انگار یا آنلاین نیست و یا عین خیالش نیست که دارم منابعش را غارت می کنم
نهضت ادامه داره اینبار 17 تا سفینه بارکش فرستادم ببینم چی گیرم می یاد دوباره ولی اینجای بازی جالب نیست چون الان شاید طرف مثلا 1 روز یا 2 روز آفلاین باشه و برگرده ببینه بهش 100 تا حمله کردند و منابعش را خالی کردند و این بازی باید هر 1 ساعت آنلاین بشی که اینم امکان نداره برای من یکی و فکر کنم برای خیلی هامون !!
حالا ماشین حساب دارین جمع کنید ببینید چه قدر تا حالا غارت کردمطرف برگرده ببینه اینقدر حمله کردم درجا سرویسم می کنه الان با این همه منابع خیلی تونستم از دیروز تا الان پیشرفت کنم
بابا یکی به این بارکش ها بگه من فلز نمی خواهم فقط کریستال می خواهم
این منابع طرفم چرا تموم نمی شه ؟؟ پشت سر هم دارم حمله می کنم یعنی فرصت نمی دم ساعت زیاد بگذره تا منابعش پر بشه ولی انگار چاهش تموم شدنی نیست !!
ببینم هر روز می تونم هر چه قدر خواستم حمله کنم ؟
خب یدونه ربات بارکش غول پیکر بساز هر کدوم 50 هزارتا بار میزنن !
تا میتونی فارمش کن نذار پا بگیره .
برا من که الان برای سفینه باری بزرگ نوشته 20000 تا !! البته فکر کنم بدون ارتقا یافته باشه این عدد
این سفینه های باری بزرگ علم نجوم می خواهد 6 سطح من فعلا گیر دادم به دانش ها چون می خواهم سفینه نابودگر را باز کنم بیام به اتحاد شما بریم برای فارم اینافعلا 5 سطح مافوق فضام مونده و 4 سطحم موتور جت مونده فلز و گاز را دارم برای ارتقای این دانش ها ولی این کریستال کشت من را
![]()
این بارکش ها هم که فقط فلز می یارند . گیر دادن به فلز من کریستال می خواهم اینا فلز می یارند
ضمنا این تجارت چیزه جالب هست 10 مین قبل یکی به ازای 25000 فلز 20000 کریستال گرفتم![]()
اگه از دوستان فلز بخواهین به جای کریستال می تونم براتون فلز بدم کریستال بگیرم
سلام به بروبکس
آقایون خواهشا ما رو یه ساپورتی بکنین مثلا تو امضا هاتون بزنین هرکی به این حمله کنه با من طرفه من الان امتیاز منابعم 40 هست دورم هم چند نفر 6000 به بالا هست می ترسم هنوز پا نگرفتم بزنن لهم کنن.
در ضمن chaghal جان شما که رتبه 26 بازی هستی یه کمکی به ما بکن مثلا ما همه p30world ی هستیم ها .
اکانت من:empire of the death
ممنون از همه
![]()
Last edited by Alex merccer; 05-01-2010 at 17:04.
سلام عزیزم خوش اومدی
شما امتیازات کل رو برسون به 3000 من خودم میارمت تو اتحاد .
فعلا خیلی درگیر اتحاد هستم دارم تیم بندی میکنم افراد رو و به هر کس شرح وظایف میدم ...
نگران حملات هم نباش هر کی بهت حمله کرد فقط ایدیشو بده![]()
TY![]()
رزمندهنگران حملات هم نباش هر کی بهت حمله کرد فقط ایدیشو بده![]()
مارو هم تنها نزار ... نزار رو قلبم پا بزارن {شعرش این بود ؟!
}
به یکی حمله کردم خیلی قوی بود.زد گاردهام رو نابود کرد.علی بیا کلیرش کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)