سلام هادی جون ...
از خیرش گذشتم، چون ظاهراً GPS ویواز بد کار میکنه، اینجا (شمال) هم سیگنالها ضعیفه از قرار معلوم !! تا حالا یه خط هم پر نشده !! چه indoor چه outdoor ! : دی
بازم مرسی ...
ایشالا گوشی بعدی![]()
سلام هادی جون ...
از خیرش گذشتم، چون ظاهراً GPS ویواز بد کار میکنه، اینجا (شمال) هم سیگنالها ضعیفه از قرار معلوم !! تا حالا یه خط هم پر نشده !! چه indoor چه outdoor ! : دی
بازم مرسی ...
ایشالا گوشی بعدی![]()
واسه جاوا بودنش که جاواست و سیمبیان نداره .سلام ، اگه جـاوا نباشــه و برنامه های Sis رو ساپورت کنه جواب میـده !
ولی به قیافه اش میــاد جاوا باشـــه .
موفق باشید!
ولی آخه این گوشی خودش Navigation Edition هست ، نمیشه به صورت آفلاین از GPS استفاده کرد ؟!
تو پوشه GPS خودش که خالیه . وقتی هم وارد GPS گوشی میشم میگه که باید آنلاین و با استفاده از GPRS استفاده کنی .
سلام این خیلی مسخره است که محدودیت دانلود گذاشتین سایتتون اصلا به درد نمی خوره![]()
سلام بایـد از برنامه های جـاوا Gps استفاده کنـــی !
قسمـت برنامه های جـاوا تایپک براشــ هســت یه تست کنید ..
موفق باشید!
ما هم امینطور
دوستان یه سؤال داشتم
روی گوشی نوکیا N78 هم میشه استفاده کرد؟ GPS داره من الان از Smartcom استفاده میکنم.
نوکیا مپ نرم افزاره خود گوشیه فکر کنم با Ovi map فرق داشته باشه نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام اقا کوروش از برنامSMART GPS1.55اسفاده کن
سلام دوست عزیز ، آره میشه استفاده کرد !
از تایپک زیر استفاده کنید برای سیمبین ورژن 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!
ممنون، اما مشکل من خود برنامه نیست، gps ضعیف ویوازه ...
البته بالاخره تونستم سیگنال بگیرم، اما نه تو شمال (محل سکونتم) بلکه وسط جاده ی تهران مشهد !! : دی
شمال تو بازترین نقطه هم تست کردم با GPS DATA خود گوشی چیزی پیدا نکرد، اما تو جاده مشهد، موقعیتم به اضافه سرعت لحظه ای ماشین و خیلی چیزای دیگه رو به راحتی بهم داد ...
با این حال تو خود شهر مشهد نتونستم باز سیگنالی بگیرم !!
نرم افزار اسمارت رو قبلاً ریخته بودم و جواب نگرفته بودم ...
اگه تاثیری تو تقویت GPS داشته باشه خیلی خوبه ...
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)