دم سی پی یو گرم کار کارت گرافیکم میکنه یه تنه![]()
گرافیک یه خورده کم نداده ؟ !
![]()
دم سی پی یو گرم کار کارت گرافیکم میکنه یه تنه![]()
گرافیک یه خورده کم نداده ؟ !
![]()
اینم واسه لپ تاب دل دوستم مدل N5010
![]()
بچه ها سلام
واسه من با اینکه رم سیستمم 4 گیگ هستش از نوع PNY DDR2 800
ولی امتیاز 5.3 داده!!! توی مشخصات سیستم نوشته 4 گیگ رم شناسایی شده و فقط 2.5 گیگ قابل استفاده!!!
میگن به خاطر ساپورت سیستم عامله. ولی عکسی که دوستمون گذاشته بهش امتیاز 7.1 داده. کل فضای رم رو شناخته.
میشه بگین به خاطر چیه. در ضمن مادربوردم تا 8 گیگ رم ساپروت میکنه ASUS P5B-VM SE
در ضمن با چند نوع رم دیگه هم تست کردم
چرا کم داده ! نکنه 2گیگ DDR2ه !؟
نمیدونم چرا از رمم کم استفاده میکنه
ولی اینم امتیاز من
![]()
نه یه گیگه !
چطور ؟
32 بیتی همینه !نمیدونم چرا از رمم کم استفاده میکنه
کم داده ! درایورت رو آپدیت کن !
بخاطر CPUت به رمت هم کم داده ! وگرنه به 4 گیگ تا 7.2 هم میده ! فرکانس CPUت رو ببری بالا امتیاز رمت هم میره بالا !نمیدونم چرا از رمم کم استفاده میکنه
استفاده کامل از 4 گیگ توی سیستم 64 بیتی ممکنه
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
بین سی پی یو و امتیاز رم رابطه مستقیم وجود داره. ضمنا سی پی یو شما درست تنظیم نشده برای اینکه سرعتش به جای 2.5 روی 2.1 برو توی بایوس و کانفیگش رو بزار روی 12.5 * 200 اونوقت دوباره تست کن.
ولی توی بایوس هم 2.5 گیگ میشناسه![]()
توی دفترچه مادربوردم رو نگاه کردم و دیدم بیشترین سازگاری این مادربورد بار رم های کینگستون هستش. من 2 تا PNY روی سیستمم دارم. گفته بودم که از 4 گیگ فقط 2.5 گیگ رو میشناسه. هم توی بایوس و هم توی ویندوز.
خلاصه از یکی از دوستان 4 گیگ رم کینگستون باس 800 قرض کردم (2 تا 2 گیگ) و روی مادربورد تست کردم. جواب منفی بود. بازم 2.5 گیگ میشناسه. هر 4 تا رم رو نصب کردم و سر جمع شد 8 گیگ رم باس 800. ولی بازم 2.5 گیگ شناخت
. باتری بایوس رو درآوردم. بازم همون 2.5 گیگ بود. توی ویندوز هم 2.5 گیگ بود و امتیاز رم از 5.3 تکون نخورد.
بچه ها لطفاً کمکم کنین. یعنی به خاطر مادربورده؟؟؟؟ بابا تا 8 گیگ ساپورت میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)