این راه حل رو تست کردم اما هیچ سروری پیدا نمیکنه .
کار دیگه ی باید انجام داد ؟ این اگه به سرورای iw وصل میشه خوب اونا که پچاشون فرق داره ! چجوری میخواد به اونا وصل بشه ؟
این راه حل رو تست کردم اما هیچ سروری پیدا نمیکنه .
کار دیگه ی باید انجام داد ؟ این اگه به سرورای iw وصل میشه خوب اونا که پچاشون فرق داره ! چجوری میخواد به اونا وصل بشه ؟
سلام
من این روش را تست کردم و جواب میده.
merC
سلام
من این روش را تست کردم و جواب میده.
merC
یعنی تونستید داخل سرورها بشید و multi بازی کنید ؟
سرعت اینترنتون چنده ؟
یه مقدار بیشتر طول میکشه
اره همین روش رو امتحان کردمفکر کنم بدون اون کد هم بشه انکارو کرد فقط باید بازی zero gear رو از هرجا می تونین دانلود کنین بعد بازی رو توی steam اد کنید بقیه مراحل فرقی نمیکنه(تنها مشکل این کار اینه که توی این اکانت جدیده بدون سریال نامبر نمیتونید فرند اد کنید)
ولی نمیزاره بازی اجرا بشه اجرا هم بکنیم وصل نمیکنه
آخه مگه هنوز سرورای iw روی ورژن 1 اجرا میشه که سروری رو پیدا کنه ؟!سرعت اینترنتون چنده ؟
یه مقدار بیشتر طول میکشه
از لحاظ پینگ و سرعت مشکلی ندارم 512 دارم قبلا هم توی همین سرورا زمانی که میشد یه چند ساعتی بازی کردم .
بله؟ multi ميشه بازي كرد؟
اگه یاهو داری بده اونجا صحبت کنیم
1 صفحه قبل گذاشتم البته اگه keycode رو بگیریبله؟ multi ميشه بازي كرد؟
دوستان اون هواپیما هارو چجوری بگیریم برونیمشون ؟
من الان لول 12 هستم
اگه منظور شما AC-130 یا attack helicopter یا predator drone باشه یا چیزی مثل این ها برای فعال کردنش باید تعداد مشخصی kill بگیری بدون اینکه کشته بشی مثلا برای AC-130 باید 11 kill بدون مردن بگیری برای باز کردن وسایل جدید هم باید لولت رو ببری بالا
برای Cod:mwf2 آنلاین به دلیل اینکه zero gear دیگه کد نمی ده از اکانت اصلی تون(اگه قبلا اکتیو کردید) استفاده کنید تا زمانی که zero gear دوباره سریال نامبر بده. من خودم همین کار رو میکنم هنوز هم بن نشدم
Last edited by Alex merccer; 23-12-2009 at 19:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)