تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 54 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرفاتون درسته ولی فلسفه یه چهار چوبی داره و اون چهارچوب بی چهار چوب بودنه
    و دین و... همه یه چهارچوب تعیین میکنن و مانع میشن از رسیدن به حقیقت و شاید در مواردی هم کمک کنن ولی فلسفه باید بی چهار چوب باشه
    درپس چهره آرام وخلل ناپذیر علوم مناطقی ست که فیلسوف به آن نواحی دست میاندازد. تنهاعاملی که جلوی انحطاط بشر راگرفته است همین مطلب بوده است که فکرواندیشه هیچگاه متوقف نشده وانسان ناباورانه به همه چیزنگاه کرده است. البته کسانی هم هستندکه فیلسوف رسمی نبودندولی این کار راکرده اند. به قول دوستمان Ar@m شباهت فلاسفه در ناهنجارفکرکردن است. جمله بعدی ایشون خیلی هم جالبتربود. البته هرکسی دریک سطح خاصی به مسایل خاصی برمیخوردکه جزو مراحل شناخت وتفکرخودش هست وممکن است یک سوالی که برای اوخیلی مهم باشدبرای دیگری سطحی وپیش پاافتاده.یاشاید توهم.باشد.
    اماکسانی که توانسته اندکاری برای انسان انجام بدهندکسانی بوده اندکه نگاهشان به زندگی فراتراز مردم زمانه شان بوده است.
    Last edited by a@s; 28-05-2010 at 16:39.

2. 3 کاربر از a@s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

درپس چهره آرام وخلل ناپذیر علوم مناطقی ست که فیلسوف به آن نواحی دست میاندازد. تنهاعاملی که جلوی انحطاط بشر راگرفته است همین مطلب بوده است که فکرواندیشه هیچگاه متوقف نشده وانسان ناباورانه به همه چیزنگاه کرده است. البته کسانی هم هستندکه فیلسوف رسمی نبودندولی این کار راکرده اند. به قول دوستمان Ar@m شباهت فلاسفه در ناهنجارفکرکردن است. جمله بعدی ایشون خیلی هم جالبتربود. البته هرکسی دریک سطح خاصی به مسایل خاصی برمیخوردکه جزو مراحل شناخت وتفکرخودش هست وممکن است یک سوالی که برای اوخیلی مهم باشدبرای دیگری سطحی وپیش پاافتاده.یاشاید توهم.باشد.
    اماکسانی که توانسته اندکاری برای انسان انجام بدهندکسانی بوده اندکه نگاهشان به زندگی فراتراز مردم زمانه شان بوده است.
    حرفتون هم منطقی هست و هم حقه پس قبولش میکنم
    دوستان گل اگه کسی رنجیده عذر میخوام و اینکه قصد من نه توهین بود و نه اینکه کسی ناراحت بشه
    و اینکه من سوالای دیگران رو پیش پا افتاده و توهم ندونستم بلکه منظورم چیزایی از قبیل داستانهای قرانی و... بود که اثبات نشدن
    اما همه سعی کنیم حرفامون منطقی باشه و علمی و نه چیزایی که اثبات نشده و یا یک فرضیه هست

4. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

a@s

داره خودمونی میشه angello1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مشکل اینجاست که من ترجمه ی تحریفی رو نمیخونم و محمد رسول خدا هم گفته که هرکس باید خودش قران رو تفسیر کنه و بخونه
    نویسنده ی قران محمد بوده و هیچ انسانی هم کامل نیست پس نمیشه چیزی رو مطلقآ درست و مطلقآ غلط دونست و من هم مثل کتابهای دیگه حقیت هاش رو قبول دارم و اسطوره و داستان هاش رو نه
    سلام. حضرت محمد گفته هر كس خودش بايد قرآن رو تفسير كنه ولي فردي كه شرايط تفسير كردن رو داشته باشه فكر كن يه عاشق كه بينايي عقلي رو از دست داده قصد تفسير قرآن رو داشته باشه؟يا يه منافق چون منافق هر چيزي رو كه به نفع خودشه رو قبول داره (طبق دلايل قران توي سوره بقره )
    شما دوست گرامي فقط با توجه به حدسياتي كه مي زني نتيجه مي گيري حالا چطوره يه انساني كه كامل نيست به قول خودتون, مي تونه چيزي رو با اطمينان رد كنه مثل اسطوره و داستان هاي قرآن رو؟
    عیب اینکه هنوزم مثل 1400 سال پیش فکر کنی!
    كي ما ها ؟ انسان كامل نيست خودتون گفتيد آيا شما كامليد چطور مي تونيد اينقدر مطمئن بگيد كه كي مثل 1400 سال پيش فكر مي كنه؟مگر اينكه چيزي رو بدونيد كه ما نمي دونيم و يا در جايي زندگي كرده باشيد كه ما نكرده باشيم اونوقت خوشحال مي شم كه ار تجارب و علم شما استفاده كنم.
    در علم رياضي و فيزيك و ... كه شما بهش استناد مي كنيد هيچ چيز رو نمي شه درست استناد كرد اين علم ها دائما در حال نقض شدن و كشف شدن جديد هستن حالا به فرض شما بيا يه چيزي رو كه نمي دوني با فرمولي اثبات كني كه 200 سال ديگه معلوم بشه اشتباهي توش بوده؟( تاريخ هاي مربوط به رياضي رو مطالعه كنيد)
    مشکل اینجاست که من ترجمه ی تحریفی رو نمیخونم
    تحريفي بودن يك كتاب رو توسط ديگر افراد خبره مي تونيم مشخص كنيم و حالا اينكه كدوم كتاب رو بشه تحريف شده خوند مسئله اي هست كه نمي شه در موردش به راحتي قضاوت كرد كه من كتابي تحريفي نمي خونم!حالا بالاخره انجيل تحريف شده يا نه مي تونيد به من بگيد شما كه كتاب تحريفي نمي خونيد!
    B.شما اصلآ میدونید که نسبیت یعنی چی؟!!
    نه خير ما هيچكدوم نمي دونيم!
    حرفتون هم منطقی هست و هم حقه پس قبولش میکنم
    دوستان گل اگه کسی رنجیده عذر میخوام و اینکه قصد من نه توهین بود و نه اینکه کسی ناراحت بشه
    و اینکه من سوالای دیگران رو پیش پا افتاده و توهم ندونستم بلکه منظورم چیزایی از قبیل داستانهای قرانی و... بود که اثبات نشدن
    اما همه سعی کنیم حرفامون منطقی باشه و علمی و نه چیزایی که اثبات نشده و یا یک فرضیه هست
    كسي از شما دوست گرامي فكر نكنم رنجيده باشه هميشه براي بحث كردن شروع اينجور بوده و به مرور مباحث قوي تر شده و سوالات بنيادي تر .
    داستنهاي قرآني همه اثبات شدن كتاب بخونيد!

6. این کاربر از angello1920 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

A.سلام. حضرت محمد گفته هر كس خودش بايد قرآن رو تفسير كنه ولي فردي كه شرايط تفسير كردن رو داشته باشه فكر كن يه عاشق كه بينايي عقلي رو از دست داده قصد تفسير قرآن رو داشته باشه؟يا يه منافق چون منافق هر چيزي رو كه به نفع خودشه رو قبول داره (طبق دلايل قران توي سوره بقره )
    B.شما دوست گرامي فقط با توجه به حدسياتي كه مي زني نتيجه مي گيري حالا چطوره يه انساني كه كامل نيست به قول خودتون, مي تونه چيزي رو با اطمينان رد كنه مثل اسطوره و داستان هاي قرآن رو؟

C.كي ما ها ؟ انسان كامل نيست خودتون گفتيد آيا شما كامليد چطور مي تونيد اينقدر مطمئن بگيد كه كي مثل 1400 سال پيش فكر مي كنه؟مگر اينكه چيزي رو بدونيد كه ما نمي دونيم و يا در جايي زندگي كرده باشيد كه ما نكرده باشيم اونوقت خوشحال مي شم كه ار تجارب و علم شما استفاده كنم.
    در علم رياضي و فيزيك و ... كه شما بهش استناد مي كنيد هيچ چيز رو نمي شه درست استناد كرد اين علم ها دائما در حال نقض شدن و كشف شدن جديد هستن حالا به فرض شما بيا يه چيزي رو كه نمي دوني با فرمولي اثبات كني كه 200 سال ديگه معلوم بشه اشتباهي توش بوده؟( تاريخ هاي مربوط به رياضي رو مطالعه كنيد)

D.تحريفي بودن يك كتاب رو توسط ديگر افراد خبره مي تونيم مشخص كنيم و حالا اينكه كدوم كتاب رو بشه تحريف شده خوند مسئله اي هست كه نمي شه در موردش به راحتي قضاوت كرد كه من كتابي تحريفي نمي خونم!حالا بالاخره انجيل تحريف شده يا نه مي تونيد به من بگيد شما كه كتاب تحريفي نمي خونيد!

E.نه خير ما هيچكدوم نمي دونيم!

F.كسي از شما دوست گرامي فكر نكنم رنجيده باشه هميشه براي بحث كردن شروع اينجور بوده و به مرور مباحث قوي تر شده و سوالات بنيادي تر .
    داستنهاي قرآني همه اثبات شدن كتاب بخونيد!
    A.این دقیقآ فرق یک آدم بدون تعصب و با یک آدم با تعصب هستش
    آدمی که تعصبش رو نصبت به دین کنار گذاشته باشه و نسبت به چیزای دیگه میتونه با فکری باز قران رو بفهمه
    کسی که واقعیت رو میگه در جامعه ما بهش میگن منافق و...
    B.انسان میتونه فرق داستان رو با راستان بفهمه!!!
    البته یه انسان با فکری باز نه با تعصب
    C.دقیقآ
    فرق علم با شبه علم و دین همینه
    علم داعما به روز میشه و واقعی تر و دین...
    D.من نمیگم قران تحریف شده بلکه ترجمه ها با تحریفه
    ما نمیتونیم قوانینی که مجلس تنها 200 سال پیش تصویب کرده رو بخونیم
    اونوقت قران 1400 سال پیش ر به این راحتی...
    E.خب پس تحقیق کنید
    F.داستانهای قرانی همه ثابت شدن
    چی ثابتشون کرده
    تفسیر...
    باید علم ثابت کنه تا من قبول کنم نه اینکه...
    به نظرم بهتره این بحث ها رو پایان بدیم
    میدونم حرفای من مناسب زمان حال نیست
    عقل مردم و بینششون باید قویتر و درستر بشه
    امیدوارم به آینده...

8. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه angello1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

A.این دقیقآ فرق یک آدم بدون تعصب و با یک آدم با تعصب هستش
    اجازه بديد نظرم رو در مورد تعصب بگم.تعصب به زبان عاميانه يعني حرف من قبول ولي حرف تو نه!
    پس لطفا اين تناقض و تعصب رو در رفتار خوتون مشاهده كنيد:
    F.داستانهای قرانی همه ثابت شدن
    چی ثابتشون کرده
    تفسیر...
    حالا خودتون جواب خودتون رو داديد
    B.انسان میتونه فرق داستان رو با راستان بفهمه!!!
    ---------------------------------------------------------------------------------
    میدونم حرفای من مناسب زمان حال نیست
    عقل مردم و بینششون باید قویتر و درستر بشه
    امیدوارم به آینده...
    چيزي به نام عقل رو كه شما داريد انسان هاي ديگه هم دارن .
    باید علم ثابت کنه تا من قبول کنم نه اینکه...
    علم؟
    ولی در ایران چند مرکزی هم که در مورد ارواح تحقیق میکردن رو هم بستن و حتی حداد عادل هم توو مجلس اعتراض کرد
    خب حالا من چی بگم؟
    زماني كه هيچ انساني وجود نداشت كي مي تونست بگه من به رياضيات اتكا مي كنم؟
    ما نمیتونیم قوانینی که مجلس تنها 200 سال پیش تصویب کرده رو بخونیم
    اونوقت قران 1400 سال پیش ر به این راحتی...
    قوانين مجلس رو آدمايي وضع كردن كه بهشون وحي نمي شده.ولي قرآن از طرف كسي هست كه بهش وحي مي شده.

C.دقیقآ
    دين نيازي به به روز شدن نداره در قرآن اومده كه قوانين خدا ثابت هستن.و در جواب شما بايد بگم كه قرآن گفته كه اين كتاب جز پندي براي جهانيان نيست پس نيازي به به روز شدن نداره.جنس روح انسان از زمان وجود يكي بوده و هست پس پندي كه از جانب قران هم تذكر داده بشه براي يك جنس هست!

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

این خیلی منطقی هست که یک عده آدم که ان شا الله اکثریتشون دین دار هستن
    بیایپن و برای چند دقیقه دین رو نادیده بگیرن و بر اساس علومی که بشر کشف کرده مسائل رو بررسی کنن
    این چیز پیچیده ای هست که این قدر این بحث ادامه پیدا میکنه؟

11. 2 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    جهان

پيش فرض

علم مرزی نمیشناسه
    منم تقصیری ندارم
    اگر ایرانی ها اثات میکردن میگفتم ایرانی ها
    ولی در ایران چند مرکزی هم که در مورد ارواح تحقیق میکردن رو هم بستن و حتی حداد عادل هم توو مجلس اعتراض کرد
    خب حالا من چی بگم؟
    در مورد سوالتون باید بگم بپرسید ولی باید دوستان اون رو علمی پاسخ بدن چون فلسفه هم یک نوع علم هست دیگه
    هيچ جا رو نبستن
    فقط فعاليت به طور آشكار ممنون شده
    بايد براي ورود به چنين مراكزي بايد اول اعتمادشون رو جلب كني
    من خودم توي يكي از اون ها فعاليت ميكنم
    چه جالب به جاي شبه علم دين رو آوردي پس مشكلت با دينه نه شبه علم
    در مورد دين هم هر جاش به روز نيست ارجاع بده تا برات به روزش كنم
    شما اصلا درمورد كدوم دين داري حرف ميزني!!!!!!!

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

شما اصلآ میدونید که نسبیت یعنی چی؟!!

حالا خودتون جواب خودتون رو داديد
    اين روشي كه saeeddz پيش گرفته قديمي شده
    به اين ميگم خود نقضي و بحث كردن نيست بحث درست كردنه

---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

من ولی،اما،اگر،شاید
    دیگه نمیگم،فقط یه چیز باید
    بکشید ما رو،حق گرفتنیه
    حق میمونه،ناحقه که رفتنیه
    حق موندنيه براي همين هم هست كه مونده

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دين نيازي به به روز شدن نداره در قرآن اومده كه قوانين خدا ثابت هستن.و در جواب شما بايد بگم كه قرآن گفته كه اين كتاب جز پندي براي جهانيان نيست پس نيازي به به روز شدن نداره.جنس روح انسان از زمان وجود يكي بوده و هست پس پندي كه از جانب قران هم تذكر داده بشه براي يك جنس هست!
    دوست عزیزویزرگوارم حرف شماکاملا درسته اما تک بعدی وناقصه،ناقصه چون یکی ازهمین قوانین ثابت اینه که خدا سرنوشت هرملتی رو به دست خودش سپرده نه یک عده بسیاراندکی که حتی داخل ساختارقدرت هم نیستندامابرمردم حکومت میکنند-بیشترازاین توضیح نمیدم چون اینجابحث سیاسی ممنوع است وبرای من قوانین انجمن بسیارمحترم هستند-و تک بعدی ست چون مذهب درعین حالی که علوم خاص خودش رادارد ماننداصول فقه وکلام وتفسیروغیره اما اساسا علم نیست بلکه راه وروش است. آنهم راه وروش زندگی کردن. یک بخشی ازین راه وروشها مخصوص دوره هایی ست که تمام شده اندولی این روشهابه صورت سنت باقی مانده اند ومافکرمیکنیم اینهاخودمذهب هستنددرحالیکه فقط جزوآداب وسنن محسوب میشوند امیدوارم که نهادهای فرهنگی ومذهبی مابتوانندمذهب را ازین مسیرسنگلاخ وحتی بیراهه بیرون بکشندومردم را دریک مسیرمدرن ومناسب زندگی شیعه امروزی که میخواهد درآینده بشریت نقش وجایگاه شایسته خودش راایفاکند قراربدهند.

14. این کاربر از a@s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

A.هيچ جا رو نبستن
    فقط فعاليت به طور آشكار ممنون شده
    بايد براي ورود به چنين مراكزي بايد اول اعتمادشون رو جلب كني
    من خودم توي يكي از اون ها فعاليت ميكنم

B.چه جالب به جاي شبه علم دين رو آوردي پس مشكلت با دينه نه شبه علم
    در مورد دين هم هر جاش به روز نيست ارجاع بده تا برات به روزش كنم
    شما اصلا درمورد كدوم دين داري حرف ميزني!!!!!!!

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

C.اين روشي كه saeeddz پيش گرفته قديمي شده
    به اين ميگم خود نقضي و بحث كردن نيست بحث درست كردنه

---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

D.حق موندنيه براي همين هم هست كه مونده
    A.فعالیت این مرکز و عضویت در اونها بنا به قوانین ایران(اسلامی)ممنوع هست و بنابراین شما قانون شکنید!
    B.شبه علم=دین هست دیگه
    اگر خصوصیاتشون رو بررسی کنید دقیقآ شباهت فراوان و عجیبی! به هم دارن
    در مورد تمام ادیان
    C.من به آزادی بیان کاملآ معتقدم
    پس نظرتون برام محرتم هست!
    D.دوست عزیز شما با این کارها کاری نداشته باش و به جای اینکه پروفایل درست کنی با پروفایل اصلیت بیا و اینجا پست بزار!
    یک چیز هم بهت بگم هروقت تونستی قران رو تحریف کنی میتونی جنبش 7 رو هم تحریف کنی
    یه توصیه هم بهت میکنم
    لقمه ای بردار که اندازه دهنت باشه وگرنه توو گلوت گیر میکنه و...!
    A.اجازه بديد نظرم رو در مورد تعصب بگم.تعصب به زبان عاميانه يعني حرف من قبول ولي حرف تو نه!
    پس لطفا اين تناقض و تعصب رو در رفتار خوتون مشاهده كنيد:

B.حالا خودتون جواب خودتون رو داديد

---------------------------------------------------------------------------------

C.چيزي به نام عقل رو كه شما داريد انسان هاي ديگه هم دارن .

D.علم؟

E.زماني كه هيچ انساني وجود نداشت كي مي تونست بگه من به رياضيات اتكا مي كنم؟

F.قوانين مجلس رو آدمايي وضع كردن كه بهشون وحي نمي شده.ولي قرآن از طرف كسي هست كه بهش وحي مي شده.

G.دين نيازي به به روز شدن نداره در قرآن اومده كه قوانين خدا ثابت هستن.و در جواب شما بايد بگم كه قرآن گفته كه اين كتاب جز پندي براي جهانيان نيست پس نيازي به به روز شدن نداره.جنس روح انسان از زمان وجود يكي بوده و هست پس پندي كه از جانب قران هم تذكر داده بشه براي يك جنس هست!
    A.بله حرفتون کاملآ درسته و البته این تعصب بیشتر در رفتار مدافعان دین دیده میشه
    این تعصب نیست در حرفای من بلکه برعکس اون یعنی مطلق نپذیرفتن هرچیزی هست
    داستانهای قرانی چطور اثبات شده؟؟؟!!!
    چطور با این اطمینان شما چنین حرفی رو میگید؟؟!!
    این اطمینان بی جای شما یعنی تعصب
    B.البته با عقلو علم خودش و نه با توهم
    C.بله عقل رو همه دارن و علم هم در دنیای امروز تقریبآ رایگان در دسترس همگان هست
    ولی عنصری به نام درک در وجود همه نیست
    من هم دنبال درکی هستم که ناشی از عقل و علم هست
    D.علم رو هم من باید تعریف کنم؟؟؟!!
    به قول خودتون مطالعه کنید تا این مورد رو هم بتونید پردازش کنید!
    E.حرفتون به هیچ وجه واضح نیست
    لطفآ واضحتر بگین
    F.وحی؟
    شاید من وحی رو قبول داشته باشم ولی همه که قبول ندارن و یا بهتره بگیم اکثریت جامعه بشری قبول ندارن
    خب پس باید شما دنبال راهی بگردین که همه و اکثریت اون رو قبول داشته باشن
    اون چیز چیه؟
    معلومه علم هست!
    پس حرفاتون رو از طریق علم اثبات کنید یا حداقل با استناد به علم حرف بزنید
    G.در مورد قسمت اول حرفاتون ترجیح میدم حرفی نزنم چون منطقم یک چیز میگه و اعتقادم چیز دیگری!
    در مورد قسمت دوم حرفاتوم باید بگم که ما در دنیایی روحی زندگی نمیکنیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

سلام. حضرت محمد گفته هر كس خودش بايد قرآن رو تفسير كنه ولي فردي كه شرايط تفسير كردن رو داشته باشه فكر كن يه عاشق كه بينايي عقلي رو از دست داده قصد تفسير قرآن رو داشته باشه؟يا يه منافق چون منافق هر چيزي رو كه به نفع خودشه رو قبول داره (طبق دلايل قران توي سوره بقره )
    شما دوست گرامي فقط با توجه به حدسياتي كه مي زني نتيجه مي گيري حالا چطوره يه انساني كه كامل نيست به قول خودتون, مي تونه چيزي رو با اطمينان رد كنه مثل اسطوره و داستان هاي قرآن رو؟
    داری با کمال احترام توهین میکنی
    یعنی ما کور و عاشق و منافق هستیم دیگه
    عزیز دل هر کس که علمش رو داره میتونه تفسیرش کنه مگه منظورت این نیست
    خوب این هم میگه من مطالعه کردم یا کسی دیگری مثل این
    خدا میگه قرآن را به زبان فصیح عربی نازل کردم میدونی یعنی چی؟
    یعنی نیازی به تفسیر آدم ها نداره
    وگرنه خدا خودش تفسیرش هم میکرد.
    میدونی مشکلت چیه تو فکر میکنی که ما با قرآن و خدا مشکل داریم
    نه عزیزم ما میگیم .......نگاه نکن که کی داره میگه نگاه کن چی داره میگه........حضرت محمد......
    تو هنوز تو تفکر آخوند پرستی گیر کردی در حالی که خود آخوندها با اون مخالفت میکنن و طرفدار نو اندیشی هستند
    اونی مال هزارو چهار صد سال پیش است قرآن نیست
    دین ماست فکر ماست بیا نواندیش باش نه یه روشنفکر اندیشمند
    فکر میکنی چرا عیسی رو به صلیب کشیدن ؟
    چون گفت تفکر یهودی تحریف شده نه دین یهودی
    اون گفت که باید این فکر تحریف شده رو درست کنیم
    رفتن دنبال حرف عالم و تقلید یعنی دین هایی که توی ع ر ب س ت ا ن میبینی
    اگه نمیدونی بدون اونا دنبال آخوند رفتن اون طوری شدن
    باتشکر arzeva

---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------

چه جالب به جاي شبه علم دين رو آوردي پس مشكلت با دينه نه شبه علم
    خوب که چی بشه؟
    حق موندنيه براي همين هم هست كه مونده
    مونده ولی توی جرز دیوارها
    لایه قرآن ها یی که هرگز باز نشدن
    توی بغز گلوی جوونی که توی 15سالگی سکته کرده بود

17. 2 کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •