تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 66 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

سلااااااااااااااام
    آقا یکی از فامیلای ما g10 خریده خیلی تلوزیون خوبیه ها آدم زاویه دیدشو که میبینه حال میکنه(پلاسماها) ولی نمیدونم چرا کنتراست این تلوزیون انقدر پایینه انگار یه لایه تاریک رو تصویر کشیدی البته نسبت به pY 800 بهتر شده ولی بازم به دل نمیشینه آخ اگه این تلوزیون یه ذره کنتراستش بالاتر بود. از نظر زاویه دید و زمان پاسخ گویی تصویر و رنگ مشکی هیچ کمو کاستی نداره کمبود امکاناتشم با یه سینما خانگی رفع میشه گور پدر قیافشم کردن قیافرو میخوای چیکار تازه اون قدرم که میگن زشت نیست

2. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

سلااااااااااااااام
    آقا یکی از فامیلای ما g10 خریده خیلی تلوزیون خوبیه ها آدم زاویه دیدشو که میبینه حال میکنه(پلاسماها) ولی نمیدونم چرا کنتراست این تلوزیون انقدر پایینه انگار یه لایه تاریک رو تصویر کشیدی البته نسبت به pY 800 بهتر شده ولی بازم به دل نمیشینه آخ اگه این تلوزیون یه ذره کنتراستش بالاتر بود. از نظر زاویه دید و زمان پاسخ گویی تصویر و رنگ مشکی هیچ کمو کاستی نداره کمبود امکاناتشم با یه سینما خانگی رفع میشه گور پدر قیافشم کردن قیافرو میخوای چیکار تازه اون قدرم که میگن زشت نیست
    منم موافقم که اونقدرها هم زشت نیست . از بس توی اینترنت نوشتن زشته یه ذهنیت منفی بوجود میاد در موردش
    اصلا قیافه و ظاهر خیلی زود عادی میشه . خیلی زود
    در مورد زاویه دید هم که وضعیتش مشخصه و مشکلی نداره

اما کنتراست
    شاید مشکلی در کالیبره کردنش بوده که شما اینجوری دیدیش . البته با اجازه بزرگترا من هنوزم می گم که بلحاظ رنگ ، یک بیننده عادی و نه فنی ، از رنگهای lcd راضی تر خواهد بود اما g10 هم تلوزیون مشکل داری در زمینه رنگ نیست . احتمالا درست کالیبره نشده بوده
    بلحاظ تصویر نمیشه از g10 ایراد خاصی گرفت

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

آخه مشکی اینجاس که من بیرون هم که تو چند تا فروشگاه دیدم بازم حس کردم تصویر تاریک داره البته قبلا گفتم نسبت به PY 800 که برادر خودم داره خیلی بهتر شده

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

چرا اینطوری شده هر چی مینویسم یکی در میون دو تا در میون میاد

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

چرا اینطوری شده هر چی مینویسم یکی در میون دو تا در میون میاد
    دوست عزیز وقتی شما پستی رو ارسال میکنید به طور اتفاقی سیستم بعضی از پستهای شما در انتظار مدیریت نگه میداره و به شما پیغام میده که پست شما بعد از تائید به نمایش در میاد و احتیاجی نیست در خلال این مدت پست اضافه ای بزنید اگر صبر کنید پست شما در تاپیک به نمایش در میاد.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلااااااااااااااام
    پلاسما به دلیل اینکه هر پیکسل نور خودشو تامین میکنه برایتنس پایین تری نسبت به ال سی دی ها داره .

اون چیزی که خورد تو ذوق شما کنتراست نیست برایتنس بالا ال سی دی ها نسبت به پلاسما پنل هاست .

هر چی برایتنس بالاتر باشه تصویر روشن تر و براق تر و به قول معروف woow تر هست برای بیشتر عموم مردمی که پنل های ال سی دی رو از نزدیک می بینن .

در کل اگه در گذشته از پلاسما استقابل زیادی نمیشد به همین دلیل بود. تو نسل فعلی پنل های پاناسونیک جهش زیادی در این زمینه داشته و از 70 80 درصد ال سی دی ها تصویر براق تری داره , در نسل بعد پلاسماهایی در دست تولید هست با درخشش 3 برابر پلاسماهای فعلی .

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

آخه من بعد از این که این تصویر تاریک رو دیدم رفتم تو سایت پاناسونیک ویرا دیدم کنتراستشو زده 40000 مگه غیر از اینه که هر چی کنتراست بالاتر باشه سفید رو سفسیدتر نشون میده ومشکی رو مشکی تر وآبی رو آبی تر و... من هم دقیقا همین مشکل رو در G10 دیدم رنگ هارو با اون شدتی که باید نشون بده نمیده و من فکر میکنم مشکل از همون کنتراست 40000 باشه البته برایتنس هم در این قضیه دخیله ولی کنتراست بیشتر تاثیر داره یه جورایی همه رنگارو بیحال وکدر نشون میده البته بازم میگم نسبت به PY 800 بهتر شده.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

ولی زاویه دیدش و رنگ مشکی و پاسخ گویی تصویرش به همه این مشکلا می ارزه
    زاویه دید LCD ها واقعا اعصاب آدمو خط خطی میکنه.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

یکی دیگه از مشکلاتی که در LCD ها وجود داره حالتی هست که فکر میکنم بهش میگن شوک پیکسل ها که باعث میشه یک سری دون دون های اعصاب خورد کن(حتی در تصاویر Digital HD ) ایجاد بشه که من این مشکل رو در G10 ندیدم اگر هم هست خیلی ناچیز وجزئیه.

که این هم یکی دیگه از مزایای G10 هست
    .

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

من فیلمی رو در G10 دیدم که با یک دوربین (به اصطلاح هندی کم) FULL HD پاناسونیک 1.5 میلیون تومنی گرفته شده بود که تو هوای ابری وبارونی بود وقتی این فیلمو تو G10 دیدم حس کردم واقعا خودم تو اون مکان که فیلم گرفته شده بود دارم راه میرم میخواستم با سر برم تو تلویزیون واقعا تصاویرو قشنگ نشون میده فقط حیف که یه کمی اون مشکل کدری وتاریکی تصویر رو داره و گرنه عالی ترین تلویزیونه.

12. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •