جانی امکانش هست با فرم ویر جدیدی که میاد این مشکل حل بشه؟؟؟
حداقل یه چیزی مثل آیتونز واسه آیفون اگر داشت عالی می شد...
cashemate هم 2-3 مگ بیشتر آزاد نمیکنه..
ممنون
جانی امکانش هست با فرم ویر جدیدی که میاد این مشکل حل بشه؟؟؟
حداقل یه چیزی مثل آیتونز واسه آیفون اگر داشت عالی می شد...
cashemate هم 2-3 مگ بیشتر آزاد نمیکنه..
ممنون
سلام جانی
آقا میتونی برنامه java runner 1.7.0.2 رو آپلود کنی؟
برنامه بهتر واسه java سراغ نداری؟
در ضمن دوستان گرامی واسه برنامه gps ممنون ولی من یک برنامه offline میخوام که بتونم جایی که ایرانسل آنتن نمیده ازش استفاده کنم
قراره توی ورژن بعدی که حالا ممکنه2.2 باشه یا 2.5 یا... (ورژن بعد از 2.1 )این حل بشه.
گوگل هم داره روی یه desktop client واسه آندروید کار میکنه یه چیزی توی مایه های همون آیتونز.
آیا milestone هم مشکلات apple رو داره ؟ (مشکل اپل اینه که برای هر کاری با اپل باید برنامه جدا نصب کنی مثلا اس ام اس و بلوتوث وcaller idوgpsو..... در کل اپل خیلی دردسر داره )
نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اين همه مشكل داره ؟
مشكل بلوتوثش رو شنيده بودم اما اينا كه گفتي رو ديگه نه /
يه مشكل ديگه آيفون Multitasking نبودنشه .
ميلستون يه مشكل داشت كه حل شد v2.1 . يكي ديگه هم داره كه حل ميشه![]()
Last edited by fire159; 05-04-2010 at 21:52.
احمد جان به خدا من از امروز دایل آپ شدم ,حجم این برنامه هم 500 کیلو بایت بیشتر نیست ولی خنده داره هرچی امتحان میکنم 4shared ام باز نمیشه.حالا اگه دوستان دیگه نذاشتن از کافی نت میذارم واستون
در مورد gps هم با big planet میتونی نقشه ی شهر دلخواهت رو بریزی توش که دیگه از مموری لود کنه.
راستی بچه ها کسی قطعات مایلستون رو نمیخواد؟ آخه اینجوری که فهمیدم گوشی pooyan عزیز درست نشد حالا اگه کسی رو پیدا کردین بگین تا قطعات اینو مثل باتری و شارژر و... رو واسش به قیمت خوب بفروشیم حداقل زیاد ضرر نکنه (البته به خدا pooyan عزیز از اینکه من اینو عنوان میکنم اینجا خبر نداره ها امیدوارم ازم ناراحت نشه ,من فقط میخوام زیاد ضرر نکنه.)
پی نوشت :
این آپلود شد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی
جانی منم از امروز دایال آپ شدم خیلی حال داره مگه نه؟؟..
حالا پویان کجاست نمیاد دیگه از این طرفا...فروش قطعاتش فکر خوبی اگر ازش پرسیدی قیمت چند قطعش رو به من پخ کن..
ممنون
سلام دوستان
من اتفاقا دنبال باتری cliq میگردم ! جانی عزیز ببین مدل باتریش bp6x هست یا نه !
در کل پک مایلستونو (هدست و شارژر و باتری) رو چند میده؟
Last edited by ahmad97; 06-04-2010 at 12:15. دليل: برای pooyan واقعا ناراحت شدم خیلی بد شد گوشیش اینجوری شد
وای چه بد
مگه میشه درست نشه جانی ! مگه گوشی شکسته !!
سلام.
میشه لطفا از معایب و مزایای این گوشی بگید؟
و مشکلاتی که حل شده و یا حل نشدش رو هم بگید.
ممنون
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)