شما که چند ماه تجربه دارین با این خودرو میشه بگی یک بار که کپسول رو پر میکنی دقیق چند کلیومتر میبره؟
میگن با گاز بالای 180 کلیومتر هم در میاره درسته؟
شما که چند ماه تجربه دارین با این خودرو میشه بگی یک بار که کپسول رو پر میکنی دقیق چند کلیومتر میبره؟
میگن با گاز بالای 180 کلیومتر هم در میاره درسته؟
من مشخصات توان خودرو رو تو کاتالوگی که از نمایندگی خونده بودم نوشتم البته پایه گاز سوز رو
کسی از ثبت نامی های آبان ماشین شو تحویل گرفته؟
البته بعد از شروع مجدد تولید
دوست عزیز از ship storm بپرس اون میدونه.
با سرعت بين 100 تا 120 تو جاده بين 380 تا 400 كيلومتر طي ميكنه.
والا من آذر ثبت نام کردم و تحویل خودرو برای من اردیبهشت 90 هست و از روند کسایی که موعد تحویل بهمن بودن خبر ندارم ولی تولید خودرو EF7 پایه گازسوز تولیدش در هر روز از مرز 100 گذشته و تو روند تولید این خودرو خداروشکر فعلا مشکلی نیست بطوری که دیروز نزدیک 250 تولید داشتن
سلام، من هم آبان ثبت نام کردم. ولی هنوز تحویل نگرفتم. تازه هفته گذشته زنگ زدن که بیا با تندر 90 فول تحویل 10 روزه عوض کن.
در مورد اول باید بگم من با 5 نفر شامل خودم و باربند و ... تا مشهد گاز رو گرفتیم از جاده شمال تقریبا 320 تا کامل رفت با 14 کیلو گاز کامل که آورشارژ هم شده بود
وقتی overpressure میشه پمپ فشار بیشتر میزنه و میبینی دو تا خونه بیشتر روشن نیست ... اول که میری شروع میکنه به پر کردن خونه ها و وقتی کامل شد تازه شروع میکنه به کم کردن
عجب است!
من با گاز 185 تا رفتم ولی بیشترش خود ماشین ایمن نیست با توجه به جاده ها و رانندگی این ملت نوب !![]()
الان که دیگه نباید مشکلی باشه چون تولید این خودرو دیگه شروع شده و مشکلی در روند تولید ندارن
با گاز 190 نهایت 200 تا میره ولی بهتره با گاز 150 60 بالاتر نرید چون دور موتور بالا با گاز اصطحلاک موتورو سریعتر میکنه.
ولی با بنزین سوپر یکی از بچه ها تا 220 هم رفته بود اینم فیلمش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)