بله دیگه فقط کافی بود مختصات نقطه عطف رو توی خط y=mx+2 گذاشت تا m بدست بیاد.
بله دیگه فقط کافی بود مختصات نقطه عطف رو توی خط y=mx+2 گذاشت تا m بدست بیاد.
سلام
سوال
در چند نقطه جهت تقعر تابع عوض میشود ؟
y= l x^3-4x l
1
2
3
0
معادله x-(x^3/6)=sinx چند ریشه دارد ؟
1
3
2
بیشمار
سوال دومی هر راهی داره اگه میشه بنویسین
در مورد سوال اول... اینجور توابع بهترین کاردو ضابطه ای کردن تابع هست . تعین علامت کنید ... بعد بازه ای که مثبته رو بدون تغییر خارج میکنیم از قدر مطلق ، بازه ای که مثبته رو در یه منفی ضرب می کنیم .
اینطوری میشه :
مشتق که بگیریم میشه :
حالا میبینیم که در نقاط 0 و 2 و -2 مشتق وجود نداره و یکتا نیست . پس این نقاط نمیتونه عطف باشه . برای چک کردن بقیه نقاط مشتق دوم رو می گیریم ...
خوب تنها در x=0 تابع می تونه عطف داشته باشه که اونم غیر ممکنه چون در این نقطه مشتق اول یکتا نیست .
پس تا بع اصلا نقطه عطف نداره اما دلیل نمیشه جهت تقعر تغییری نکنه . تغییر جهت تقعر یعنی علامت مشتق دوم عوض بشه . که این اتفاق میافته . در بازه های (-2,∞-), (∞+,2) مشتق دوم مثبته و در اون دوتا بازه منفی . پس در نقاط +2 و -2 تغییر جهت داریم .
یعنی 2 نقطه .
اینم تابع مورد نظر
-------------------------------
سوال 2 : این سوال چون فرمولی نیست من نمیدونم کدوم از دو حالت زیر هست ...
![]()
یا
![]()
Last edited by Mohammad Hosseyn; 06-03-2010 at 01:24.
سلام به همگی
چندتا سوال دارم بعضیاشون راحته ولی واقعا واسم سواله و میترسم بی جواب بمونه و کار دستم بده!
1) مگه صوت موج طولی نیست؟ پس جرا موقع بررسی لوله های صوتی موج رو عرضی میکشیم؟ اگه این کار فقط یه کار فرمالیته است میشه بگین اگه یه وقت پرسیدن شکم و گره توی لوله های صوتی معادل چه حالتی توی موج طولیه جواب چی میشه؟ یامثلا اگه بگن توی لوله صوتی شکل صوت با حالت طولیش چطور میشه جواب چی میشه؟ (یعنی تصویرش رو چطوری میکشیم؟)
2) فتوسل چیه؟ توی فیزیک الکترومغناطیس یکی از راههای آشکار سازی موجهای نور مرئی و فرابنفش فتوسل هست. ولی فتوسل چیه؟
3) شرط ایجاد تداخل موج این بود که هم بسامد و هم فاز چشمه موج یکی باشه . میشه بگین هم فاز بودن چشمه دقیقا یعنی چی؟ واسم ملموس نیست
4) توی شیمی فرمول بنزوئیک اسید C6H6O2 هست یا C7H7O2 . آخه توی یکی از تستهای شیمی بازرگان گزینه رو یکی انتخاب کرده ولی پاسخنامش چیز دیگه میگه!
5) دلیل ترتیبی که توی کتاب تست شمی بازرگان (پیش 2) صفحه 171 تست 484 عنوان کرده برای قدرت بازی چیه؟
ترتیبش اینه :
میدونم گروه متیل الکترون دهنده است و هرچی تعداد کربنش بیشتر باشه قدرت بازی رو بیشتر میکنه ولی سوال من اینه که چرا NH ها قدرت بازی بیشتری نسبت به NH2 ها دارند؟
ببخشید زیاد شد. شما رو هم به زحمت انداختم. میدونم سوالاتم بعضیهاش مسخره ست ولی همینا ممکنه بهم ضربه بزنه
سلام
می دونید که بنیان آلکیل یک گروه الکترون دهنده است .یعنی تمایل داره به N (نیتروژن) الکترون بده و در نتیجه تراکم ابر الکترونی (همون بار منفی) روی N افزایش پیدا می کنه و آمادگی اونو برایه جذب پروتون (H+) افزایش میده و این یعنی افزایش قدرت بازی
ترتیب قدرت بازی به صورت زیر هست:
NH3 < آمین نوع سوم < آمین نوع اول < آمین نوع دوم
و طبیعیه که در آمین های همنوع اونی که بنیان آلکبل قویتری داره قدرت بازی اون بیشتره
دلیل ضعیف تر بودن قذرت بازی آمین نوع سوم هم به علت ممانعت فضایی هست که گروههای آلکیل برایه هم به وجود می آرند.
بله ... صوت طولی هست . اونکار هم فرمالیته هست .) مگه صوت موج طولی نیست؟ پس جرا موقع بررسی لوله های صوتی موج رو عرضی میکشیم؟ اگه این کار فقط یه کار فرمالیته است میشه بگین اگه یه وقت پرسیدن شکم و گره توی لوله های صوتی معادل چه حالتی توی موج طولیه جواب چی میشه؟ یامثلا اگه بگن توی لوله صوتی شکل صوت با حالت طولیش چطور میشه جواب چی میشه؟ (یعنی تصویرش رو چطوری میکشیم؟)
شکم در موج عرضی .معادل هست با بیشترین تراکم ماده در موج طولی .
ببینید موج طولی بصورت تغییر تراکم محیط کشسان انتشار پیدا می کنه .
بهترین راه کار برای فهمیدن این موضوع فنر هست . فرض کنید موج طولی در فنر در حال انتشاره ... شکم جاییه که فنر بیشترین تراکم رو داره و گره هم جایی که فنر کمترین تراکم . زیاد چیز سختی نیست .
فتوسل وسیلهای است که نسبت به نور حساس بوده و با برخورد شعاعهای نوری با صفحه آن از خود ولتاژی تولید میکند و از تولید این ولتاژ میتوان رلهای را بکار انداخت که مداری را قطع یا وصل کند.) فتوسل چیه؟ توی فیزیک الکترومغناطیس یکی از راههای آشکار سازی موجهای نور مرئی و فرابنفش فتوسل هست. ولی فتوسل چیه؟
طرز کار کلید فتوسل بدین صورت است که وقتی روز است، فتوسل ولتاژی را تولید میکند که این ولتاژ تولیدی به رلهای فرمان میدهد که مدار روشنایی معابر را قطع کند. با تاریک شدن هوا چون نوری وجود ندارد، فتوسل دیگر ولتاژی تولید نمیکند و جریانی به رله نمیرسد که دستور قطع لامپهای معابر را بدهد، در نتیجه لامپهای معابر روشن میشود.
لازم به تذکر است که فتوسل را در مراکز برق نصب میکنند و همراه آن یک تقویت کننده وجود دارد که تغییرات جریان در اثر نور تقویت میکند و رله بکار میاندازد.
از فتوسل معمولا برای خاموش و یا روشن کردن اتوماتیک لامپهای معابر ، باغهای بزرگ ، حیاط ویلاها و غیره استفاده میشود.
منبع :دانشنامه رشد
اکثرا ماها، هم فار بودن موج و همفاز بودن چشمه موج (نوسانگر) رو اشتباه می گیریم .3) شرط ایجاد تداخل موج این بود که هم بسامد و هم فاز چشمه موج یکی باشه . میشه بگین هم فاز بودن چشمه دقیقا یعنی چی؟ واسم ملموس نیست
ببینید همفاز بودن نوسانگر یعنی اینکه در هر دو نوسانگر عبارتیکی باشه .
اما فاز موج تعریفش فرق میکنه و بصورتهست .
من شیمی زیاد وارد نیستماون کتابی هم که گفتید ندارم .
راستی ندانستن عیب نیست ... نپرسیدن عیب است .![]()
Last edited by Mohammad Hosseyn; 11-03-2010 at 01:41.
1. ببین صوت کلن قضیه اش با طناب فرق میکنه.تو کتاب بد توضیح دادن و تقریبن اشتباه.تو طناب هر نقطه از طناب حرکت نوسانی ساده دارن اما اینجا یعنی توی صوت چیزی که داره نوسانی تغییر میکنه.اختلاف فشار هوا نسبت به فشار اولیه است.چون تجربی هستی خیلی لازم نیست وارد جزئیاتش بشی.فقط بدون اون چیزی که داره نوسان میکنه تغییرات فشاره.و اینکه تو کتاب درسی که نمی تونستن واست سه بعدی بکشن شکلا رو مجبور بودن عرضی نشون بدن و به قول خودت فرمالیته است.در ضمن ازت نمیخوان که گره و شکم موج طولی رو نشون بدی اما در کل انبساطی ها گره اند،تراکمی ها شکم.
2. تو ماشین حساب ها دیدی یه قسمتی هست که میگن بگیری جلو نور ماشین حساب بی باتری هم کار میکنه.مستطیلی شکله.اون فتوسله.
3.منظور از هم فاز بودن چشمه اینه که فی صفر ِ دو تا چشمه ی موج با هم برابر باشه.اون وقت با توجه به برابر بودن بسامد.دقیقن عین هم رفتار میکنن.
4. فرمولش همون دومی است که نوشتی.احتمالن تو کتاب مبتکران اشتباه نوشتن.تو کتابدرسی ساختارشو کشیده تو کنار صفحه اگه نیگاش کنی میبینی هفت تا کربن داره.6 تاش مال خود بنزن بوده یکیش هم ماله کربکسیلیک اسیده.
5.این یکی رو راستش نمیدونم.یعنی میدونم ها اما مطمئن نیستم میترسم غلط باشه.
عزیز این آخرو اشتباه گفتی
پرسیدن عیب نیست ...... ندانستن عیب است
درسته ... عامیانه اینو میگن که شما گفتی ... اما من به اونی که نوشتم اعتقاد بیشتری دارم ...
چون ممکنه من یه چیزی رو ندونم یا متوجه نشم ... این اصلا عیب نیست ... اما اگه چیزی که متوجه نمی شم یا نمی دونم رو از کسی نپرسم اون موقع اشتباه میکنم .
اینکه اگر کسی چیزی رو ندونه عیب داره زیاد معقول نیست ... چون همه ی ما چیزهایی رو نمی دونیـــم .![]()
سلام بر همه دوستان
من چطوری می تونم این همه استرسو برای نهایی حفظ کنم؟شما چی کار کرده بودین؟
مثل اینکه این سایت بالاییه مشکل دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by azimzade; 18-03-2010 at 20:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)