زیاد نه.اگه در حد آیفون باشه که خوبه
من که یه 4.5 ماه رو آیفون محافظ انداختم خوب بود![]()
زیاد نه.اگه در حد آیفون باشه که خوبه
من که یه 4.5 ماه رو آیفون محافظ انداختم خوب بود![]()
تا حالا هي صحبت اين بود كه X10 به ورژن 2 آپديت ميشه يا نه ، حالا صحبت از آندروييد 2.2 ميشه :دى
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین عشق ریچل چه کردهریچل
عشقم
کی
میایی
آنتی :
حمید چی گفته تو لینک ؟؟ برای من باز نمیشه !!
من یه نگاه اجمالی انداختم چیز فکر کنم گفته که ورژن اندوش اپدیت میشهحمید چی گفته تو لینک ؟؟ برای من باز نمیشه !!
البته دقیق نمیدونم چون انگلیسیم یه خورده ضعیفه
دوستان اخرش با این ریچل چه نوع هندزفری گذاشتن؟از همون خفنا که فکر کنم رو ویواز گذاشته یا معمولی؟
از این معمولیاست !
مگه آنباکسینگشو ندیدی ؟؟
سامان اگه میشه این لینک رو ور دار آپ کن !
هیتلره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهراد من یه فیلم دیدم تو یوتیوب هندزفریش از مال آینو هم بهتر بود. مطمئنی از این معمولیاست؟ یعنی هندزفری آینو رو نگه دارم؟![]()
سلام به همگی.
به نظر من :
این گوشی از نظر زیبایی هیچی کم نداره، علاوه بر زیبایی
- نمایشگر 4 اینچی خازنی
- اسپیکرهای استریو
- حافظه داخلی و cpu و باتری مناسب
باعث محبوبیت بیشتری شدند.
اما من اگر بخوام این گوشی رو بگیرم دو مسئله باید برام حل بشه؛
- یکی ورژن آندروید هست. آخه یکی نیست به این سونی بگه در حالی که گوشی با نسخه ی 2.1 مدتیه در بازار هست بعد تو چجوری اومدی نسخه ی 1.6 گذاشتی! تازه همونشم هنوز وارد بازار نشده.
فرض کنید گوشی رو با همین نسخه بگیریم بعد کلی برنامه و بازی بیاد که ما نتونیم نصب کنیم و فقط حسرتش رو بخوریم. حالا بعضیا میگن قراره آپدیت بشه و... امیدوارم خود سونی این کار رو بکنه.
- مشکل بزرگ دیگه زبان فارسیه چون من شنیدم وضع آندروید در پذیرش فونت فارسی خیلی خرابه. نمی دونم آیا تا این لحظه یک کیبورد فارسی تر و تمیز برای آندروید و این گوشی اومده یا نه؟ اما من یکی اگر نتونم پیامک فارسی ارسال و دریافت کنم و در اینترنت سایت های فارسی رو ببینم به کل از خیر این گوشی میگذرم.
اون فیلمو منم دیدم !
خانومه هندزفری داره ! اونم بلوتوثی
فک کنم از اون مدل جدیدا بود که نویز کنسلینگ داشت و ....
ولی اینی که تو جعبشه از این معمولیهای 3.5 میلیمتریه !
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
بابا خود سونی گفته آندو ورژن جدیدو اوکی میکنه براشسلام به همگی.
به نظر من :
این گوشی از نظر زیبایی هیچی کم نداره، علاوه بر زیبایی
- نمایشگر 4 اینچی خازنی
- اسپیکرهای استریو
- حافظه داخلی و cpu و باتری مناسب
باعث محبوبیت بیشتری شدند.
اما من اگر بخوام این گوشی رو بگیرم دو مسئله باید برام حل بشه؛
- یکی ورژن آندروید هست. آخه یکی نیست به این سونی بگه در حالی که گوشی با نسخه ی 2.1 مدتیه در بازار هست بعد تو چجوری اومدی نسخه ی 1.6 گذاشتی! تازه همونشم هنوز وارد بازار نشده.
فرض کنید گوشی رو با همین نسخه بگیریم بعد کلی برنامه و بازی بیاد که ما نتونیم نصب کنیم و فقط حسرتش رو بخوریم. حالا بعضیا میگن قراره آپدیت بشه و... امیدوارم خود سونی این کار رو بکنه.
- مشکل بزرگ دیگه زبان فارسیه چون من شنیدم وضع آندروید در پذیرش فونت فارسی خیلی خرابه. نمی دونم آیا تا این لحظه یک کیبورد فارسی تر و تمیز برای آندروید و این گوشی اومده یا نه؟ اما من یکی اگر نتونم پیامک فارسی ارسال و دریافت کنم و در اینترنت سایت های فارسی رو ببینم به کل از خیر این گوشی میگذرم.
نمیدونم چرا هی میگین 1.6 ه و من نمیخوامو و ...
در مورد فارسی هم بگم که با توجه به اپن سورس بودن آندو نباید مشکلی براش باشه !
آقا تا حالا 2000 بار دوستان این مسئله رو بازگو کردن
بخدا به پیر به پیغمبر نسخه 2 به بالا عرضه میشه براش. بخدا میشه
عصبی نشو ولک !آقا تا حالا 2000 بار دوستان این مسئله رو بازگو کردن
بخدا به پیر به پیغمبر نسخه 2 به بالا عرضه میشه براش. بخدا میشه
ایشالله 2.2 ریلیز میشه براش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)