من دارم..همشهریمه....جای خوبی قبول شدی..دانشگاه خوبیه..
تبریک
(فقط یه مشکلی هست اینه که تو سمنان تقریبا ساعت 9 شب همه خوابن،هیچ جا هم باز نیست...)
من دارم..همشهریمه....جای خوبی قبول شدی..دانشگاه خوبیه..
تبریک
(فقط یه مشکلی هست اینه که تو سمنان تقریبا ساعت 9 شب همه خوابن،هیچ جا هم باز نیست...)
راجع به چی هست؟
راجع به اینکه آقای پیرمرد پرسیدن که واحدایی که تو یه دانشگاه دولتی رو پاس کردن دیگه تو دانشگاه جدید پاس نکنن (تطبیق واحد)
سلام رفيق!
آقا تو با مايي يا ما با توييم بالاخره ما هم م.شيميه تهرانم ! اين دري وري هايي هم كه ميگي نميدونم واسه چيه؟ اگه عمران بهتره پس اگه اينجوريه منم ميخوام عمران زابل رو با مهندسي شيميه تهران عوض كنم ! اصلا ميگن عمران كه خوبه هيچ دانشگاه آزادم از تهران خيلي بهتره ! من به نظرم سگ م.شيمي ميارزه به عمران !حاضرم هر جوري دوست داري ثابت كنم! عمران تا 7 سال ديگه كاملا مرده گرچه همين الانم به جز شريف و تهران كه يه ذره به روزن بقيه كار خاصي تو دانشگا ها در زمينه عمران به روز نميكنن ولي م شيمي به قول معروف در مرز دانش پيش ميره! به نظرم يه ذره ميخاي تريپ بزاري !اينجوري نيست؟
دوستان كسي جواب ما رو نميده؟
من و چند نفر دیگه هم برای ثبت نام الکترونیکی اولیه تو صنعتی اصفهان همین مشکل رو داریم.....
این احتمال وجود داره که سیستم هنوز برای جدیدالورود ها فعال نشده و شاید شنبه دیگه فعال بکنن که اگه نکردن باید بزنگیم به دانشگاه....
برای دانشگاه تهران که نباید اینترنتی رفت؟ تو اطلاعیه سازمان سنجش که نبود که
جزو جدول 2 بود
آقا یکی کمک کنه چون مهران گنجیم بم گفت باید اول اینترنتی ثبت نام کنیم
یه تاپیک یکی از بچه ها زده برین اونجا ! در مورد دانشگاه تهران.........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آمار قبولی:
منطقه 2:
577 مکانیک علم و صنعت
1100 پتروشیمی امیر کبیر
1500 پلیمر امیر کبیر
1600 عمران صنعتی اصفهان
1900 سازه های آبی عباسپور
3400 مکانیک سمنان
2500 پزشکی شاهرود
میدونم فایده ای نداره حتی اگه بخوان واقعا هم رسیدگی کنن زیاد امیدی ندارم
همینجوری خواستم یه تیری تو تاریکی بندازم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)