ممکنه نه ! واقعا" بسته ...
فروشگاه او وی آی برای کل آی پی های ایران بسته شده و هیچ گوشی ای رو توی ایران ساپورت نمیکنه ... !![]()
ممکنه نه ! واقعا" بسته ...
فروشگاه او وی آی برای کل آی پی های ایران بسته شده و هیچ گوشی ای رو توی ایران ساپورت نمیکنه ... !![]()
دوستان قیمت الان این گوشی چقدره؟ لطفا کسایی که گرفتند بگند بنظرشون گوشی خوش دست هست یا نه؟ مثلا برای تایپ Sms و ... . و اینکه LCD گوشی همانند N97 بی کیفیت هست یا نه؟آخه قبل از اینکه N97 بگیرم دستم فکر میکردم کیفیت LCD خیلی توپی داشته باشه ولی نمیدونم چرا بدجوری دلم ـو زد.
یه سوال دیگه هم داشتم. گرافیک بازی هاش چطوره ؟ من یه عکس از Bounceـش دیدم کف کردم.( فکر کنم گرافیکش از بازی های Iphone هم بیشتر بود) میشه یه چند تا عکس از بازی های این گوشی بذارید؟
در مورد قیمت که اطلاع ندارم.
در مورد خوش دستی هم بستگی داره به خودتون ولی با اینکه 180 گرم وزن داره اما خوش دستیش خوب هستش.
در مورد ال سی دی هم با n97 مقایسه کردم و عکس میزارم خودت نگاه کن:
روشنایی هر دو تا هم روی صد در صد هستش:
نظر خودم اینه که کیفیت ال سی دیش خیلی بهتر از n97 هستش و تو عکس هم بوضوح معلوم میشه(البته اینم فراموش نکن که n900 رزولیشن 800*480 داره ولی n97 رزولیشن 640*360 داره که باعث میشه ال سی دی n900 تو نشان دادن جزئیات بهتر عمل کنه)
از نظر بازی هم بازی bounce کیفیت عالی داره ولی باید منتظر موند و دید آیا همه بازیها با کیفیت خوب ارائه میشن یا نه.
فعلا بازیهای آیفون تو گرافیک حرف اول رو میزنن.
اینم چند تا اسکرین شات از بازی bounce:
سلام
نینجا جان بالاخره تونستی یو اس بی بهش وصل کنی یا نه مثل فلش ، پرینتر ، اسکنر یا وب خیلی دلم میخوات بفهمم که اینا بهش وصل میشن یا نه
چون بچه ها میگن میشه
برسی تخصصی gsm
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام متاسفانه توی بررسیش هیچ حرفی درباره یو اس بی نزده
این گوشی USB-Host داره ... البته برای این کار یه تبدیل مخصوص لازمه که یه سرش Micro USB هست یه سرش هم USB !سلام متاسفانه توی بررسیش هیچ حرفی درباره یو اس بی نزده
که میکرو به گوشی وصل میشه و اون به فلش و ...
دستون درد نکنه ، لطف کردین جواب دادین
پس حتما این گوشی رو میگیرم البته وقتی که قیمتش متعادل بشه این مزیتش برام مهم بود
یه سوال دیگه هم دارم اگه مثلا پرینتر رو به گوشی وصل کنم اونوقت باید درایورش رو تو گوشی کپی کنم یا اینکه خود گوشی اونو میشناسه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)