درضمن حاظرم باهاتون تک تک شرط ببندم زیر 1 ملیون تومن نیست
نمی خواد تک تک شرط ببندی فقط با من شرط ببند
خود نمایندگی پرشین تله کام گفت حول و حوش 800
گیریم 100 تومن هم گرونتر از قیمتی که داده در بیاد که بازم میشه900![]()
سلام.
HD2 نهایت قیمتی که بیاد تو بازار 800 تومن که اونم توی 2 هفته اول میاد پایین تر.البته قیمت زمانی رو میگم که شرکتی وارد بشه نه اینکه مثلا" رمضانی یکی بیاره بگه 2 میلیون تومن.اگه یادتون باشه X1 وقتی اومد روز دوم سوم بود من قیمت گرفتم مغازه سر نبش علاءدین میگفت 1میلیون و 280 هزار تومن دقیقا" 5 روز بعدش 680 !!!!!
کلا گوشی های HTC.........زیاد با قیمت نجومی وارد نمیشن.............سریعا هم افت میکنن.........(ولی اچ دی 2 را نمیدونم).............شاید اصلا افت نکنه............![]()
Last edited by Vamp!r3; 04-11-2009 at 22:08.
عزیز اولا که x1 با قیمت 1.500 وارد بازار شد.اگه یادتون باشه X1 وقتی اومد روز دوم سوم بود من قیمت گرفتم مغازه سر نبش علاءدین میگفت 1میلیون و 280 هزار تومن دقیقا" 5 روز بعدش 680
ولی در عرض 5 روز قیمتش از 1.280 به 680 خودشو نکشوند.
x1 حدود دو ماه طول کشید تا اون افت قیمت رو بکنه.من نمیدونم شما چجوری میگید دقیقا بعد از 5 روز شد 680 تومن.
الان هم قیمتش شده حدود 390 تومن.
اگه هم باور نمیکنی خودت به اینجا یه سر بزن:
ولی گوشیهای htc رو تا جایی که اطلاع دارم اول شرکتهای گارانتی کننده مثل یاس و پرشین تله کام وارد میکنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین hd رو موقع ورودش به ایران تو مغازه ها من برچسب گارانتی یاس رو میدیدم که روی گوشی بود.هنوز اونموقع بدون گارانتیش وارد نشده بود.
در مورد افت قیمت هم همه گوشیها با گذشت زمان افت قیمتشون رو میکنند و این یه مساله طبیعیه که تو محصولات الکترونیکی باید قبولش کرد. ولی خوشبختانه افت قیمت تو محصولات htc نسبت به محصولات دیگه میشه گفت تو ذوق نمیزنه.
همین hd خودش بعد از گذشت 1 سال از ورودش هنوز تازه 180 الی 190 تومن افت قیمت کرده که نسبت به اکسپریا که 1.100 تومن افت قیمت کردهخیلی باصرفه تره.
میدونی چرا دارم میگم بیشتر میشه چون به نظرت عجیب نیست که hd زمانی که اومد 950 بود بعد اینو بدن 900
درضمن اول قاچاق میاد بعد یاس و پرشین تلکام میارن عزیز دل
اچ تی سی مثل نوکیا نیست که قیمتش رو سر سره باشه تهش 200 تومن افت میکنه
اینو اگه نمیدونی بدو که اول قاچاق میاد بعد گارانتی دارا
مثلا دیاموند خودم 1 ماه و خورده ای که داشتم بعدش یاس آورد(شایدم بیشتر)
ولی بدی بزرگش نداشتن کیف محافظ تو جعبه گوشی هست متاسفانه![]()
نه نینجا جون اول برادران قاچاقچی که خدا عمرشون بده میارن با قیمت نجومی بعد پرشین و یاس میارن
خب این که قیمتش 550 یورو هست مگه امنیا II چند هست؟؟؟
420 یورو............
امنیا 2 قیمتش حدود 520 30 دلاره میشه 400 یورو تقریباً
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)