قیمت ها عالیه نسبتا من فکر می کردم خیلی بیشتر باشه
RADEON HD 5870 ~ $400.00
RADEON HD 5970 ~$650.00
GeForce GTX 470 ~$350.00
GeForce GTX 480 ~ $500.00
هیچ خبری از کارت های مین استریم و موبایلی نیست ؟
قیمت ها عالیه نسبتا من فکر می کردم خیلی بیشتر باشه
RADEON HD 5870 ~ $400.00
RADEON HD 5970 ~$650.00
GeForce GTX 470 ~$350.00
هیچ خبری از کارت های مین استریم و موبایلی نیست ؟
با سلام
من فقط تستاي xbite قبول دارم البته يه شيطنتايي هم ميكنه
تستاشو نميگذارم چون خيلي زياده و اين صفحه از فرمو سنگين ميكنه خودتون بريد ببنيد
من زوم ميكنم روي اين تستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم تست نيز هاش
اگه اشتباه نگذاشته باشم كيسش اينهSystem case: Antec Twelve Hundred (front panel: three Noiseblocker NB-Multiframe S-Series MF12-S1 fans at 900 RPM; back panel: two Scythe SlipStream 120 fans at 900 RPM; top
ص 4 مشخصات سيستم تست و ورژن دراوارو گذاشته
خوب نظرتون چيه![]()
چه جالبه هر روز یک کاربر تازه با جمله ای مشابهبا سلام
من فقط تستاي xbite قبول دارم البته يه شيطنتايي هم ميكنهالبته فقط سایتهاشون فرق می کنه!
!
حالا اگه از این تستها منظورتون دما و مصرف بوده مصرف که کاملا مشخص هست و هیچ موردی برای بحث نداره اما دما : کیس Antec Twelve Hundred از مدلهای Full Tower هست و با تهویه مناسب و قیمتش در سایت newegg حدود 160 دلاره و نتایج دما همون قبلی هست 90-95 در فول لود بسته به مدل کارت و دمای اتاق ادعای NVIDIA تا الان توسط هیچ کس نتونسته ثابت بشه ولی اضافه کردن دو فن 1000 RPM روی هیت سینک گرافیک چیزی بوده که کاملا جواب داده و دما به راحتی به حدود 80 درجه رسیده این گفته یکی از کابران سایت hothardware هست!و حتی همین سایت و خیلی فرومهای سخت افزاری دیگه بهش اشاره کردن!
اما در مورد سایر موارد به قسمت نتیجه گیری همین سایتی که شما فقط قبولش داریو شیطنت هم می کنه
![]()
رجوع کنیم:
the new GeForce GTX 480 is an average 5 to 15% faster than the Radeon HD 5870 depending on the specific test, quality mode and resolution.
GeForce GTX 480 becomes the fastest single-processor graphics card in the world.
AMD's top-end graphics cards have been selling freely for months and have as many as six official driver versions already whereas Nvidia's GeForce GTX 480 still has no official driver. Its beta version is still being tested. Such a long delay might have been justified only by an overwhelming advantage (50% and more) in performance
over the opponent
the problem of high noise and temperature can be solved by installing an alternative cooler many of which have already been announced by the leading graphics card makers. Nvidia also offers such benefits as PhysX and CUDA and, supposedly, higher performance in DirectX 11 games that use tessellation. I have no doubt that the GeForce driver will be optimized further
That's why the GeForce GTX 480 is really good news for every gamer, even those who stick to the AMD brand
خلاصش که بکنیم همون حرفهای تکراری هست:
-10-15% سریعتر نسبت به همرده های ATI
-نتایج با درایور بتا و بدون در نظر گرفتن پیشرفت و بهینه سازی نرم افزاری
-مصرف بیشتر نسبت به همرده های ATI هیچ چاره ای برای کم کردن مصرف نیست جز مدلهای Green که با کاهش کلاکها کارایی هم پایین میاد!
-اورکلاک کمتر //
-دمای خیلی بیشتر که با هزینه خیلی کم تا حد محسوسی قابل کاهش هست
-کارایی فوق العاده در DX 11 Tessellation
-قیمت بیشتر نسبت به همرده های ATI
,....
اما به نظر من همونطور که قبلا گفتم 470 کاملا با 5850 رقابت می کنه و برتری محسوسی در همه موارد بهش داره (و بزودی خیلی راحت می تونه کنارش بزنه) اما برای 480 بحث 1-اختلاف قیمت با 5870 و 2-دما و مصرفش هنوز در حدی نیست که راحت بشه انتخابش کرد به جای 5870 و دوست من AMD/ATI هم اینو کاملا متوجه شده و برای همینه که داره قیمت 5870 رو کاهش میده و بعدش هم نوبت 5850!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نهایت همه اینها به نفع مصرف کننده هست(در ظاهر)
اطلاعات دقیق و رسمی در کار نیست گفتن سامر عرضه میشه...ولی این جدولم ببینی بد نیست:هیچ خبری از کارت های مین استریم و موبایلی نیست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت به این زودی ها سایر محصولات این سری عرضه نخواهند شد...
موفق باشید![]()
Last edited by Kianoosh; 07-04-2010 at 18:24.
شما چقدر سنگ انودیا رو به سینه میزنی هر مدرکی برات میزارن میگی تغلبیه
سایت HOTHARDWARE.COM هم تغلبیه؟؟؟؟؟؟
این سایت که خودش به برندهایی مثل گیگا واسوس لوح تقدیر میده الکی نمیگه که
من توی 4چهارپنج صفحه آخر از این تاپیک دیدم که فقط حرف خودتونو میزنید وهرکی یه مدرکی علیه انودیا آورده گفتی تغلبیه
شما هم قبول کن که 470 و 480 هنوز به اون درجه نرسیده که با 5870 و5970 رقابت کنه
شاید هم 485 و 490 تونست ما که بخیل نیستیم ونمیگیم که ATI مال بابامونه و چرا باید انودیا قوی باشه
شما مطمئنی حالت خوبه؟!؟شما چقدر سنگ انودیا رو به سینه میزنی هر مدرکی برات میزارن میگی تغلبیه
سایت HOTHARDWARE.COM هم تغلبیه؟؟؟؟؟؟
این سایت که خودش به برندهایی مثل گیگا واسوس لوح تقدیر میده الکی نمیگه که
من توی 4چهارپنج صفحه آخر از این تاپیک دیدم که فقط حرف خودتونو میزنید وهرکی یه مدرکی علیه انودیا آورده گفتی تغلبیه
شما هم قبول کن که 470 و 480 هنوز به اون درجه نرسیده که با 5870 و5970 رقابت کنه
شاید هم 485 و 490 تونست ما که بخیل نیستیم ونمیگیم که ATI مال بابامونه و چرا باید انودیا قوی باشه
اولا تقلبی درسته نه تغلبی!!!
شما چطور برداشت کردین من سنگ Nvidia رو به سینه میزنم؟!خوبه خودم گفتم که تو دما و مصرف گند زده یا اینکه اینم نتونستی بخونی لینک کنم!؟
شما حتی نتونستی متوجه بشی من چی نوشتم با دقت بخون:
اولا اینکه تمام این بررسی ها قبل از این هست که Nvidia چنین ادعایی بکنه و اون تستها رو بزاره درضمن اون سایتی که من این مطلب واکنش به دمای فرمی رو ازش نقل قول کردم هنوز خودش بررسی رو انجام نداده و نتیجه ای اعلام نکرده!حالا اگه از این تستها منظورتون دما و مصرف بوده مصرف که کاملا مشخص هست و هیچ موردی برای بحث نداره اما دما : کیس Antec Twelve Hundred از مدلهای Full Tower هست و با تهویه مناسب و قیمتش در سایت newegg حدود 160 دلاره و نتایج دما همون قبلی هست 90-95 در فول لود بسته به مدل کارت و دمای اتاق ادعای NVIDIA تا الان توسط هیچ کس نتونسته ثابت بشه ولی اضافه کردن دو فن 1000 RPM روی هیت سینک گرافیک چیزی بوده که کاملا جواب داده و دما به راحتی به حدود 80 درجه رسیده این گفته یکی از کابران سایت hothardware هست!و حتی همین سایت و خیلی فرومهای سخت افزاری دیگه بهش اشاره کردن!
حالا کجا من گفتم این مدارک تقلبیه!؟!؟کجا گفتم hothardware تقلبیه؟گفتم کاربرای این سایت گفتن با اضافه کردن دو فن میشه دمای این کارت رو راحت پایین آورد خب از این چطور برداشت کردی من گفتم تقلبیه!؟!؟
لوح تقدیر رو هر سایتی میده و نشانه اعتبار نیست !!!در هر صورت hothardware جز معتبرهاست
نه مثل اینکه شما اصلا نخوندی چی نوشتم !!!
5970 کجا بود!!!مگه خود من نگفتم از قبل مشخص بود که 5970 این کارت رو کاملا شکست میده(480) و فرمانروای مطلق هست؟لینک نیازه یا می تونی پیداش کنی!؟
معلوم که 470 با 5870 مقایسه نمیشه و به اون درجه نرسیده!!!
470 با 5850 و 480 با 5870 مقایسه میشن و رقابت دارن !!
اصلا این صحبتهای شما سر و ته نداشت لطفا بعدا حتما دقت کنید چی می نویسید
اینم بگم چند یوزر دارای IP یکسان هستند و دارن نظم تاپیک رو به هم میزنن هر کسی می خوان باشن بدونن به شدت برخورد میشه!![]()
شیطنتای این سایت تا اونجا که دیدم محدود به بخش کولینگه که از محصولات کولر مسترو بد جلوه میده!!!! همین...............شما فقط قبولش داریو شیطنت هم می کنه
![]()
رجوع کنیم:
شما کافیه درباره XBITE تحقیق کنید ببنید چه جور منبعیه
یه توضیح در مورد شیطنت
mehrdad_ati و من و دیگر دوستان که سایتای معتبری همون تام و XBITE میگذاریم تو فرمای مختلف یه جا سوتی میگیرند
بعد اونو علم میکنند که اقا..........معتبری افتادو.....................
هنر هر کمپانی(منظورم ATI و NVIDIA )اینه که با کمترین جا کمترین حرارت و کمترین مصرف بتونند کارتای قوی درست کنند وگرنه از حالت دسکتاب میاد بیرون میشه ابر کامپوتر کم کردن پارامتر های بالا یه هنره (امیدوارم منظورمو رسونده باشمخلاصش که بکنیم همون حرفهای تکراری هست:
-10-15% سریعتر نسبت به همرده های ATI
-نتایج با درایور بتا و بدون در نظر گرفتن پیشرفت و بهینه سازی نرم افزاری
-مصرف بیشتر نسبت به همرده های ATI هیچ چاره ای برای کم کردن مصرف نیست جز مدلهای Green که با کاهش کلاکها کارایی هم پایین میاد!
-اورکلاک کمتر //
-دمای خیلی بیشتر که با هزینه خیلی کم تا حد محسوسی قابل کاهش هست
-کارایی فوق العاده در DX 11 Tessellation
,....
دوست عزیز اینال واقعیته هم من هم شما میدونید انویدیا مثل سابقش نیست اخرین اماری که دارم(مال سری 4000عرضه شد)40% سهم بازار دست ATI بوده حالا.......در نهایت همه اینها به نفع مصرف کننده هست(در ظاهر)
Last edited by zeus-king; 07-04-2010 at 18:51.
اینکه NVIDIA مثل سابقش نیست هیچ دلیلی برای دفاع از پست 394 نیست !!! و هیچ بخشی از پست 393 رو رد نمی کنه!!! کلی صحبت نکنید!دوست عزیز اینال واقعیته هم من هم شما میدونید انویدیا مثل سابقش نیست اخرین اماری که دارم(مال سری 4000عرضه شد)40% سهم بازار دست ATI بوده حالا.......
بله این حرف شما در کل درسته ولی تو مقایسه دو کارت همه این فاکتورها رو کنار هم قرار میدن و نتیجه میگیرن!هنر هر کمپانی(منظورم ATI و NVIDIA )اینه که با کمترین جا کمترین حرارت و کمترین مصرف بتونند کارتای قوی درست کنند وگرنه از حالت دسکتاب میاد بیرون میشه ابر کامپوتر کم کردن پارامتر های بالا یه هنره (امیدوارم منظورمو رسونده باشم
چیزی که شما بهش میگی شیطنت من میگم تبلیغات می تونه مثبت باشه می تونه منفی وقتی یک برند حامی یه سایت هست خیلی مشخصه که چربش نتایج به سمت اون برند باشه تو مقایسه ها برای همینه یک تست و یک ریویو وو ... اصلا مورد قبول نیستشیطنتای این سایت تا اونجا که دیدم محدود به بخش کولینگه که از محصولات کولر مسترو بد جلوه میده!!!! همین
شما کافیه درباره XBITE تحقیق کنید ببنید چه جور منبعیه
یه توضیح در مورد شیطنت
حالا کار به جایی رسیده که باید در مورد X-bite تحقیق کنم !؟!
زیاد متوجه نشدم چی منظورت بود نقطه چینها رو پر کن!!mehrdad_ati و من و دیگر دوستان که سایتای معتبری همون تام و XBITE میگذاریم تو فرمای مختلف یه جا سوتی میگیرند
بعد اونو علم میکنند که اقا..........معتبری افتادو.....................
Last edited by Kianoosh; 07-04-2010 at 19:07.
خدارا شکرو هیچ بخشی از پست 393 رو رد نمی کنه!!!
والا بنده خدا خودش زبون داره من چرا دفا کنمهیچ دلیلی برای دفاع از پست 394 نیست !!!
هر سایتی هر مجله ای یه بخش واسه تبلیق داره درستچیزی که شما بهش میگی شیطنت من میگم تبلیغات می تونه مثبت باشه می تونه منفی وقتی یک برند حامی یه سایت هست خیلی مشخصه که چربش نتایج به سمت اون برند باشه تو مقایسه ها برای همینه یک تست و یک ریویو وو ... اصلا مورد قبول نیست
یه بخشم واسه برسی ها و مطالب و.............
هیچ منبعی معتبری حق نداره در بخش برسی که تو همون ازمایشگاهشون بخواد دست ببره
اینه که به یک منبع میگن موسق(فکنم غلط نوشتم)
شما چه منبعایی از سایت و مجلات(داخل کشور) قبول داری همینجوری میخوام بدونم
میبخشید که مطلب اصلیمون خارج شدیم
بعد اونو علم میکنند که اقا..........معتبری افتادو.....................چیز بدی قرار نیست توشون باشهزیاد متوجه نشدم چی منظورت بود نقطه چینها رو پر کن!!
از اینجور حرفا سعی تحریف منبع شاید بخوره بش
دیگه داریم خیلی از عنوان تاپیک دور میشیم...هر سایتی هر مجله ای یه بخش واسه تبلیق داره درست
یه بخشم واسه برسی ها و مطالب و.............
هیچ منبعی معتبری حق نداره در بخش برسی که تو همون ازمایشگاهشون بخواد دست ببره
اینه که به یک منبع میگن موسق(فکنم غلط نوشتم)
شما چه منبعایی از سایت و مجلات(داخل کشور) قبول داری همینجوری میخوام بدونم
میبخشید که مطلب اصلیمون خارج شدیم
با این حال
خیر حامی سایت بودن چیزی فراتر از تبلیغات محصولات در صفحات اون سایته! هر برندی می تونه در ازای مبلغی اونجا تبلیغ کنه!!شما بگو نباید ولی تاثیر داشته تو نتایج!این خیلی مشخص هست اما در مورد سوالت هم بنا به دلایلی نمی تونم جواب بدم!![]()
دوستان خواهش می کنم بحث رو از مسیر اصلی و عنوان تاپیک منحرف نکنید تا یه حدی میشه ادامه داد بعدش روش حذفی هست ....
Last edited by Kianoosh; 07-04-2010 at 23:10.
با این حرف شما موافقم.که بحث داره عوض میشه
یکی یه حرفی رو میگه و دیگری هم در عوض میگه فکر کنم تو مریضی و حالت خوب نیست
عزیزم چرا خجالت کشیدی راحت تر میگفتی مریض ام دیگه
شما لطف کنید پست 373 و 375 رو بخونید اونوقت میبینید که من بی دلیل به کسی انتقاد نمیکنم
این جواب شماست که در پاسخ پست 373 بوده
-----------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز حقایق رو با هم قاطی نکنید و نتایج اشتباه نگیرید!
GTX 480 به طور متوسط 10-15% از 5870 قویتره ( و احتمال زیاد با بهینه سازی نرم افزاری و پیش رفت درایورهاش این اختلاف به 20-25 % خواهد رسید!) پس اصلا نمیتونیم بگیم از نظر کارایی کم آورده و برای رقابت با همین کارت عرضه شده هر چند که مشکل اینه که فعلا!خوب اورکلاک نمیشه مصرف و دمای بسیار بالایی داره حتی این دما در حالت عادی ممکنه ناپایداری ایجاد کنه قیمتشم اختلاف زیادی با 5870 داره و ...
هرچند شما قیمتها رو هم اشتباه زدی قیمت جهانی این کارتها:
RADEON HD 5870 ~ $400.00
RADEON HD 5970 ~$650.00
GeForce GTX 470 ~$350.00
(اینا متوسط قیمت هست برای همه سایتها و برندها نه یکی...)
Geforce GTX 470 listed all over Europe
Some European GTX 480 prices fixed
اما از قبل هم مشخص بود که 5970 این کارت رو در کل کاملا شکست میده و فرمانروای مطلق هست و باید منتظر محصولی شاید به اسم 490 باشیم برای رقابت با 5970...
اگه بخوایم دقیق بشیم روی بنچ مارک به قول دوستان گیر بدیم
البته خیلی از تستهایی که برتری یا برتری مطلق 480 هست سانسور شده!و صد البته در حالت SLI باید منتظر پچهای SLI + درایورهای جدید باشید تا نتایج واقعی رو ببینید...
--------------------------------------------------------------------------------
اولآ این قیمتها رو من خودم از سایت آمازون گرفتم وشما اگر بیشتر دقت کنید میبینید قیمتهایی که من درپست 373 نوشتم با مال شما یکی نیست واگه اطمینان به حرف من نداری برو به سایت آمازون یه سری بزن ببین غلط نوشتم یا درست
شما توی این پست مینویسد منم موافقم که 470 و 480 به پای 5870 و 5970 نمیرسه ولی در پست 375 که متنش رو نوشتم.نوشتید :GTX 480 به طور متوسط 10-15% از 5870 قویتره
اونجا یه چیزی میگید اینجا یه چیزی
اگه از دمای 5870 و 480 اطلاع ندارید من بگم . 5870 خیلی خیلی خنک تر از 480 هست 5970 هم 50% خنکتر از 480 است و اگه GPU اون 2 تا نبود مثل 5870 بود
دیگه حرفی برای این تاپیک ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)