ارادت دارم
من که پایمتا امشب صبر میکنیم اگه کسی خواست اعلام کنه...
ارادت دارم
من که پایمتا امشب صبر میکنیم اگه کسی خواست اعلام کنه...
****************************توجه**********توجه**************توجه*****************************
دوستان از خرید هر گونه اکانت ماهواره ایی روی دبلیو 3 خوداری کنید!!!
سرویس های این ماهواره در ایران توسط مخابرات بلوکه شده و شما به هیچ عنوان نمی تونید به سرور این شرکت وصل بشید.
در حال حاظر هم اکثر گروه های آفلاین ایرانی کار آفلاین هم تعطیل کردن.
من چند روز پیش 120 تومان یک اکانت فلت پرو از Opensky خریداری کردم 2 روز یست وصل نمیشم.
ایمل زدم به شرکت opensky الان جواب دادن . و گفتن چندین گزارش داشتیم که از خاورمیانه با سرویس های ما مشکل دارن. سرویس های ما مشکلی ندارن مشکل از پروایدر (ISP) شما می باشد.
این حرف دقیقآ درست می باشند. مخابرات این اکثر وی پی ان ها رو مسدود کرده .
این سرعتیه که speedtest واسه من نشون میده :
ARTHome
64kb
راستی این PING جریانش چیه ؟
Last edited by A.J; 28-09-2009 at 15:58.
پینگ زمان پاسخگویی سرور مورد نظر به درخواست فرستاده شده توسط ماست.مثلآ اگه بخوای یه بازی آنلاین بدی(که توش باید ارسال و دریافت بدون وقفه داشته باشی)و پینگت بالا باشه دچار مشکل میشی![]()
سلام:
اگه يخورده انگليسي بلد باشيد و دفترچه مودمتون رو بخونيد به راحتي ميتونيد عمليات confige رو انجام بدين، من خودم دفترچه D.Link و TP-LINk رو خوندم خيلي راخته البته هنوز انجام ندادم.
یه 1 ساعتیه نمیدونم چرا هی پشت سرهم دیسکانکت میشه موقع کار .....
ماله بقیه هم همینطوره ؟
سرویس که گفتم 128 3گیگ.17000 تومن!!
اره سرعت دانلود از 60 کمتر نمیشه.جدیدا اینطور شده.مثل اینکه رفاتک احساس خطر کرده!
پینگم به نظر من چرت زده وگرنه 4.2.2.4 پینگ رو 200 نشون میده و تو بازی انلاین هم به اصطلاح هیچ لگی نداره.
ای خدا پس ما فیبر نوری ها کی میتونیم به ADSL دسترسی پیدا کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من وایرلس 128 دارم سرعت دانلودم خیلی نوسان داره 15 8 9 17 7 20 . ماهی 35 تومان هم باید شارژ بدم.
همه ی شرکتا هم که ادعاشون میشه ما بهتریم هنوز دارن از IPW استفاده می کنند.
تهران مشهد شیراز اکثر ISp ها سرویس وایرلس شون WiMAX هستش(نوسان سرعت اصلآ ندارن)
چی بگم که دلم خین ه![]()
اگه هممون شاتل هستیم فکر خوبیه . من پایم . خبرش رو بهم بدین
اگر از شاتل سرویس میگیری که مشکل قطعیش رو حل کرده... احتمالا نویز خط شما بالاست یه تماس با پشتیبانی تهران بگیر حله.
منم پایه ام ولی خب همین 10روز پیش 3 ماهه گرفتم.در ضمن فکر کنم اگر بیشتر از 3 نفر از اکانت استفاده کنند رپید بن کنه اکانت رو...
Last edited by T I M S A R; 28-09-2009 at 21:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)