دوستان تو کدوم قسمت فصل 15 اون هایلوکس که قطب رفت رو میبرن آتشفشان؟کسی میدونه این هایلوکس مدل چه سالی هست؟
دوستان تو کدوم قسمت فصل 15 اون هایلوکس که قطب رفت رو میبرن آتشفشان؟کسی میدونه این هایلوکس مدل چه سالی هست؟
به سّبک James May :
GOOD NEWS !
فصل 21 ام Top Gear بعد از یک انتظار طولانی از دیروز (2Feb 2014) شروع شد
محتوای مخفی: Mercedes AMG 6x6 - Offroad test - UAE Desert - by Rich Hammond @ Top Gear S21E04
درود
دوستان Top GeaR را در این تاپیک دنبال کنید!(فصل 21ـم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم اپیزود 4 فصل 21 تاپ گیر رو دیدین یا نه ولی دیدنش به شدت پیشنهاد میشه
هموند برای آزمایش یه مرسدس G-Wagen 6*6 به امارات میره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسدس
بگذریم از اینکه ماشین عجیبه و شش چرخه و از این داستانا،چیزی که خیلی برام جالب بود اینه که تنها 2 نمونه از این مرسدس ساخته شده(در حال حاضر) که یکیشون سفارش عرباست!
واقعا آدمای عجیبی هستن این عربا.از هر فرصتی برای خودنمایی و نشون دادن خودشون به دنیا استفاده میکنن و به شدت هم آدمای تجملی ای هستن.البته نوش جونشون باشه چون از قدیم الایام گفتن دارندگی و برازندگی
.فرهنگ و اخلاق و رفتارشون واقعا برام جالبه و من یکی که توش موندم
برای نشون دادنِ عجیب بودنشون این تصاویر رو هم یه نگاهی بندازین بد نیست.خودِ هموند هم هاج و واج مونده بود
اونتادور پلیس
فراری FF و مرسدس SLS پلیس
پاترول نسل جدید که این بلا رو سرش آوردن
بنز
در آخر هم این جیپ که هموند میگفت حتی حرکت هم میکنهfacepalm
breaking news:
جرمی کلارکسون به دلیل استفاده از کلمات ناشایست و با ته مایه های نژاد پرستانه در آستانه اخراج از BBC قرار گرفت!!!
جرمی کلیپی رو هم من باب عذر خواهی از مردم پخش کرده.
کلیپ و متن خبر رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وب پیج میتونین ببینید.
_____________________--
یک لحظه هم نمی تونم تاپ گیر رو بدون مجری افسانه ایش تحمل کنم، تاپ گیر USA کم روی اعصاب نبوده، که بخواد تاپ گیر بریتانیا هم اینجوری بشه..![]()
لینکی که از ویدئوی صحبتش نگذاشتی ولی یک جستجوی ساده نشون میده هر چی که گفته سر و صدا بپا کرده.اخبار انگلیس هم همین الان به این موضوع اشاره کرد که یک شعر قدیمی دارای اشاره ای به سیاه پوستان رو خونده بوده ولی قضیه مربوط به گذشته بوده و تازه افشا شده. ضمن اینکه بار اولش هم نیست.
اما خاطرت جمع. هر کی از هر جا اخراج بشه کلارکسون از بی بی سی اخراج نمیشه. خواهی دید 4 روز دیگه لقب sir هم بابت خدماتش خواهد گرفت (بابت ساخت و کارگردانی پر بیننده ترین مستند خودرویی دنیا، حمایت همه جانبه از خاندان سلطنتی و ... و... که بعضاً اینجا جای گفتنش نیست!)
Last edited by 3274; 02-05-2014 at 16:21.
جالبه دوستان
توی خبرگزاری ها گفته شده که N-Word رو استفاده کرده بعبارتی کلارکسون فقط کلمه ی nigger (چیزی توی مایه های کاکاسیاه) رو توی یک شعر خونده! همین و بس![]()
واژه ایکه خیلی از ما ایرانیها اونقدر توی فیلمهای هالیوودی شنیدیم که شاید فکر کنیم خیلی هم عادی هست!
حالا نه اینکه کلارکسون خیلی هم مبادی آدابه و یا بند دهن داره که اینطور مساله رو بزرگش کردند!اصلا این مرد عادتشه (ترک عادت هم که موجب مرض است!) و کسانیکه از قدیم با این برنامه آشنایند میدونند که تابحال کلی از اصطلاحات و حتی تصاویری که توی تاپ گیر استفاده میکنه با پخش صدای بیب و یا چرخاندن دوربین، سانسور میشه!
من عاشخ این برنامه هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)