تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 218 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا بهترین هارد اکسترنال 1 ترابایتی که سرعت و دوام و ماندگاریش خوب باشه با قیمتش به من معرفی کنید.
    البته نیاز به تغذیه هم نداشته باشه و با usb به کامپیوتر وصل بشه.
    اگر هارد اکسترنالی هم (با هر سایز و قیمت) که با usb3 کار میکنه به بازار ایرن اومده به من معرفی کنید ، ممنونتون می شم.
    ممنونم

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من معنی انگلیسی میکنی واسه من معنیشو خودم میدونم سوالم اینه که به چه عملی میگن
    دوست گرامی شما اگه یه مقدار به همین معنی فارسیش هم دقت میکردی جواب خوتونو میگرفتین
    منظور از عمل نوشتن و خوندن ورود اطلاعات و بازخوانی اونهاست
    سرعت عملکرد هارد تو این دو مورد یکی از ملاکهاییه که مورد توجه قرار میگیره

3. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تعداد پارتیشنها بستگی به کاربرد خود شما داره
    برای ویندوز بین 2 و 6 پارتیشن تفاوت زیادی وجود نداره
    همه چی بستگی به خودتون و نیازتون داره
    درباره بافر هم تفاوت کاراییشون خیلی محسوس نیست
    در حد بنچمارکهای خیلی خیلی تخصصی روش بحث میشه

اصلاً چرا با هارد های جدید بافر افزایش پیدا میکنه مثلاً تو هارد 250 بافر 8 بود تو 500 بافر 16 بود و تو 1 ترا بافر 32 هست مگه این افزایش سرعت هارد رو نمیرسونه یعنی 2 برابر شدن بافر از 16 به 32 تاثیر نامحسوسی تو سرعت داره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلاً چرا با هارد های جدید بافر افزایش پیدا میکنه مثلاً تو هارد 250 بافر 8 بود تو 500 بافر 16 بود و تو 1 ترا بافر 32 هست مگه این افزایش سرعت هارد رو نمیرسونه یعنی 2 برابر شدن بافر از 16 به 32 تاثیر نامحسوسی تو سرعت داره؟
    حقیقت بافر چیزی جز همون حافظه موقت نیست
    زمانیکه سیستم درخواست اطلاعاتی میکنه هارد سیستم علاوه بر اینکه بایستی بازیابی این اطلاعات در خواستی را انجام دهد باید مسوولیت load این داده را در بافر را نیز انجام دهد
    بدین ترتیب در صورتیکه پردازنده درخواست مجدد همان اطلاعات قبلی را داشته باشد این اطلاعات توسط بافر مورد نظر تامین میشه
    با افزایش ظرفیت هارد دیسک احساس نیاز به بافر بیشتر (در نظر داشته باشید حافظه موقت) هم افزایش پیدا میکنه
    بافر 8 مگ برای هارد 250 گیگ و 16 برای 500 و 32 و 64 ایی که جدیدا برای هاردهای 1 ترا در نظر گرفته شده کاملا کافیه
    شما ذهنتون رو درگیر این موضوعات نکنید
    یه سوال از شما دارم:
    مگه از سرعت هارد 250 گیگ خودتون ناراضی هستید؟ از سرعت 500 گیگه چطور؟
    بافرهای نام برده شده متناسب با ظرفیتهایی هست که گفتید
    نگرانی هم بی مورده
    موفق باشید
    Last edited by alpha007; 05-08-2010 at 11:53.

6. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حقیقت بافر چیزی جز همون حافظه موقت نیست
    زمانیکه سیستم درخواست اطلاعاتی میکنه هارد سیستم علاوه بر اینکه بایستی بازیابی این اطلاعات در خواستی را انجام دهد باید مسوولیت load این داده را در بافر را نیز انجام دهد
    بدین ترتیب در صورتیکه پردازنده درخواست مجدد همان اطلاعات قبلی را داشته باشد این اطلاعات توسط بافر مورد نظر تامین میشه
    با افزایش ظرفیت هارد دیسک احساس نیاز به بافر بیشتر (در نظر داشته باشید حافظه موقت) هم افزایش پیدا میکنه
    بافر 8 مگ برای هارد 250 گیگ و 16 برای 500 و 32 و 64 ایی که جدیدا برای هاردهای 1 ترا در نظر گرفته شده کاملا کافیه
    شما ذهنتون رو درگیر این موضوعات نکنید
    یه سوال از شما دارم:
    مگه از سرعت هارد 250 گیگ خودتون ناراضی هستید؟ از سرعت 500 گیگه چطور؟
    بافرهای نام برده شده متناسب با ظرفیتهایی هست که گفتید
    نگرانی هم بی مورده
    موفق باشید
    رضایت یه چیز نسبیه ممکنه شما سرعت انتقال اطلاعات تو کامپوترت (سرعت کپی شدن فایل) 50 باشه و ازش راضی باشی ولی مسلماً اگه این سرعت بالاتر باشه مثلاً 80 راضی تری من روی هارد جدیدم امروز ویندوز نصب کردم سرعت کپی فایل تو هارد قبلیم 58 بود ولی تو این ویندوز که تو هارد 1 ترا نصب کردم سرعت کپی فایل 98 بود
    40 مگابایت در ثانیه اختلاف سرعت نامحسوسه بهر حال خیلی حال کردم این سرعت بالا رو دیدم 66 گیگ اطلاعات از هارد 500 من توی 11 دقیقه به هارد جدیدم منتقل شد خلاصه میخواستم بگم که اختلاف سرعتشون محسوسه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رضایت یه چیز نسبیه ممکنه شما سرعت انتقال اطلاعات تو کامپوترت (سرعت کپی شدن فایل) 50 باشه و ازش راضی باشی ولی مسلماً اگه این سرعت بالاتر باشه مثلاً 80 راضی تری من روی هارد جدیدم امروز ویندوز نصب کردم سرعت کپی فایل تو هارد قبلیم 58 بود ولی تو این ویندوز که تو هارد 1 ترا نصب کردم سرعت کپی فایل 98 بود
    40 مگابایت در ثانیه اختلاف سرعت نامحسوسه بهر حال خیلی حال کردم این سرعت بالا رو دیدم 66 گیگ اطلاعات از هارد 500 من توی 11 دقیقه به هارد جدیدم منتقل شد خلاصه میخواستم بگم که اختلاف سرعتشون محسوسه
    خب مشخصه که محسوسه
    مگه کسی گفت غیر از اینه؟!
    هاردهای ssd هم سرعت بالایی دارن بالاخره سرعت از هاردی به هارد دیگه تفاوت داره
    منم گفتم 8 مگ بافر برای یه هارد 250 یا 16 برای یه هارد 500 کافیه . این به مشخصات فنی هارد بر میگرده و من هم مشخصه فنی هارد مد نظرم بود حرفی از محسوس بودن یا نبودن سرعت در هاردهای مختلف نزدم

مدل و مشخصات هارد 1 ترا ت چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تعداد پارتیشنها بستگی به کاربرد خود شما داره
    برای ویندوز بین 2 و 6 پارتیشن تفاوت زیادی وجود نداره
    همه چی بستگی به خودتون و نیازتون داره
    درباره بافر هم تفاوت کاراییشون خیلی محسوس نیست
    در حد بنچمارکهای خیلی خیلی تخصصی روش بحث میشه

پس این که نوشتین تغییر بافر خیلی محسوس نیست و فقط در حد بنچمارکهای خیلی خیلی تخصصی روش بحث میشه چیه من رو همین حساب میخواستم از هارد 500 به عنوان هارد اصلی که ویندوز روش نصبه استفاده کنم ولی پشیمون شدم و روی هارد جدیدم هم ویندوز نصب کردم و این 2 تا رو با هم مقایسه کردم که دیدم خیلی فرق دارن
    هارد 1 ترا من سامسونگ 32 مگ بافر hd103sj هست

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس این که نوشتین تغییر بافر خیلی محسوس نیست و فقط در حد بنچمارکهای خیلی خیلی تخصصی روش بحث میشه چیه من رو همین حساب میخواستم از هارد 500 به عنوان هارد اصلی که ویندوز روش نصبه استفاده کنم ولی پشیمون شدم و روی هارد جدیدم هم ویندوز نصب کردم و این 2 تا رو با هم مقایسه کردم که دیدم خیلی فرق دارن
    هارد 1 ترا من سامسونگ 32 مگ بافر hd103sj هست
    دوست عزیز...
    منظور من اندازه بافر تو هاردهای با ظرفیتهای یکسانه
    مثلا بافر 8 تو هارد 250 هیتاچی با سامسونگ یا مابقی برندها زیاد توفیری نداره و این تغییر زیاد محسوس نیست
    تو هاردهای 500 و 1 ترا از برندهای مختلف هم همینطور
    این بنچمارکهای خیلی تخصصی هستش که میاد سرعت رو مثلا بین 3 یا 4 برند مختلف با بافر و ظرفیت یکسان مورد بررسی قرار میده
    منظور من اینه

11. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت تمام کاربران و مدیران
    میخوام یک هارد WD Caviar Black 500 GBبگیرم.اگر ممکنه در مورد این هارد توضیح بدین که کارایش در چه حده و در مقایسه با samsungf3چطوریه؟
    در ضمن در مشخصاتش نوشته WD Caviar Black 500 GB, SATA 3 Gb/s, 32 MB Cache, 7200 RPM یعنی ساتا 3 هست پس باید مادربردم هم ساتا3 پشتیبانی کنه؟
    مادربردم اینه p55a-ud3pالبته هنوز مادربردو نگرفتم ولی تصمیم دارو اینو بگیرم اگر در موردش نظری دارین بفرمایید

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت تمام کاربران و مدیران
    میخوام یک هارد WD Caviar Black 500 GBبگیرم.اگر ممکنه در مورد این هارد توضیح بدین که کارایش در چه حده و در مقایسه با samsungf3چطوریه؟
    در ضمن در مشخصاتش نوشته WD Caviar Black 500 GB, SATA 3 Gb/s, 32 MB Cache, 7200 RPM یعنی ساتا 3 هست پس باید مادربردم هم ساتا3 پشتیبانی کنه؟
    مادربردم اینه p55a-ud3pالبته هنوز مادربردو نگرفتم ولی تصمیم دارو اینو بگیرم اگر در موردش نظری دارین بفرمایید
    این هارد sata 3 نیست ولی مادربردتون sata 3 پشتیبانی میکنه
    مادربرد با کیفیت و مطلوبیه
    اما در مورد هارد انتخابهاتون میتونه همین دو موردی باشه که خودتون اشاره کردید+سیگیت 500 گیگ
    همه اینها انتخابهای خوبیه و پشیمونی بدنبال خودش نداره

14. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •