تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 1024 اولاول ... 303637383940414243445090140540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض سلام

یک توصیه به دوستان اینکه اگه روشهای خلاصه برداری رو بلد نیستید اینکار رو نکنید چونکه وقتتون رو خیلی تلف میکنه و به جای اینکه اینقدر وقت تلف بشه کتابی بگیرید که اینکارو براتون کرده باشه
    خیلی ممنونم ازتون. آخه مطمئن نبودم که کتاب اینطور هست.

با اینکه این تاپیک جای معرفی کتاب نیس
    ولی عزیزم واسه تاریخ ادبیات برو گاج رو بگیر
    هم تاریخ ادبیات داره که بر اساس قرنها طبقه بندی شده با تست
    و هم درآمد های ادبیاتو داره
    تست هم داره
    به نظرم خوبه دیگه : دی

درصدای چی ؟ دولتی یا آزاد؟
    مرسی! حتما میگیرم

هردو! بیشتر دولتی. کجا میشه گیر اورد؟

بعضی موقع ها خلاصه برداری های خودتون خیلی بهتره چون جاهایی که براتون مهمه رو خلاصه برداری میکنین اما این کتابا ( نمیگم بده ) همه جاهای مهم درس ها رو خلاصه برداری کردن که شاید شما بهشون نیاز نداشته باشین
    به پیشنهاد برادرم از اول سال داشتم شروع میکردم به خلاصه کردن، اما دیدم با روشی که دارم پیش میگیرم (خیلی دوره کردن) دیدم زیاد لازم ندارم خلاصه کنم.
    اما در مورد ادبیات چون یه سری چیزا رو اصلا لازم نیست بخونم. (مثل جزئیات تاریخ ادبیاتها) واسه همین خواستم خلاصه داشته باشم.
    با توجه به اینکه خلاصه کردن خیلی وقتم رو میگیره، خواستم آماده ش رو بگیرم. (البته واسه درس هرچی وقت بذاری کمه اما من این وقت رو نمیخوام برای خلاصه کردن ادبیات که بیرون هم موجوده، هدر بدم و از وقت خوندن درسهای دیگه بگیرم براش)

اگه بلد نباشی هم حالتو و هم وقتتو میگیره ولی اگه توی مراحل پنج گانه ای که گفتم توجه کنی یک قسمت برای نت برداری هست که خیلی مفیده
    کاملا تایید میشه!

فلش کارت فکر کنم خوب باشه میتونی با لایتنر هم بخونیش...
    ممنون.
    لایتنر چیه؟

جدی نفهمیدی؟ بقیه فهمیدن؟
    من فهمیدم

من که اکثرا شبا میخونم تا بعد از ظهر ، بعدش میخوابم تا شب
    توی تاپیک " روش های برتر مطالعه برای کنکور " یکی از دوستان گفته بود " اگه خودتون رو به یه ساعت خاص عادت بدید ذهنتون شرطی میشه و دفعات بعد در همون ساعت تمرکزتون بالاتر میره "
    حالا به نظر شما منم اینکارو بکنم ؟ چون شب بهتر میفهمم ولی خودم اصلا دلم نمیخواد شب بیدار بمونم . دوست دارم روز بخونم .
    به نظر خودم خوابم رو تنظیم کنم و روزا بخونم تا عادت کنم . به نظر شما اینکار درسته ؟
    منم توی امتحان نهایی ها دقیقا مثل شما بودم!!!!
    عصر حدود 6 تازه شروع میکردم به خوندن! بعدم تا 5 صبح (با استراحت) یه ریز میخوندم! بعدم که اگه وقت میکردم 1 ساعت میخوابیدم و بعدم میرفتم واسه امتحان! اما خداییش بازده ام اومد پایین با این کم خوابی! بعد هم میومدم خونه و یه ریز میخوابیدم و بعدم روز از نو و روزی از نو!
    بعد که تعطیل شدیم تازه برگشتم به حالت قبل!
    به نظر من اگه میخواین ترکش کنین این عادت رو دو راه به نظرم میرسه که کمک میکنه:
    1. سعی کنید که یه روز رو اصلا نخوابید. یعنی شبش رو که نخوابیدید، هیچ! ظهرشم نخوابید و یا اگه میخوابید کم باشه. که بعد شب خوابتون ببره. کار سختیه اما اگه سعی کنین میشه.
    2. برعکس 1! سعی کنید مثلا ساعت 7 صبح به زور بخوابید.
    این دو مورد رو با تمرین چند روزه میتونید درست کنید. من که خودم همینکارو کردم. چند وقتی بود میخواستم صبح زود پاشم. آخه 12 پا میشدم و میخوندم. بعدم شب 4 فکر کنم خوابم میبرد! بعد اون روزی که کنکور آزاد آزمایشی دادم، وقتی اومدم خونه سعی کردم اصلا نخوابم. تا ساعت 4. اما 4 دیگه نتونستم طاقت بیارم! خوابیدم تا 5. بعدم رفتم زبان و وقتی اومدم سروحال بودم! بعدشم شب راحت خوابم برد. از اون روز صبح پا میشم!

دوست من یک بحثی توی روانشناسی هست که به موضوع شما برمیگرده و اون اینه که اگه یک چیزی رو تلقین کنی و این تلقین رو باور کنی غیر اون نمیتونی عمل کنی و شما هم بر این باور شدی که شبها درس رو بهتر میفهمی که این اش اتباهه پس بیا روز بخون ولی برای اینکه قدرت تمرکزت بالا بره هر20 دقیقه 10 دقیقه چشماتو ببند و به مغزت استراحت بده و دیگه شب خونی رو بذار کنار
    کاملا تایید میشه!
    من اون مدتی بود که گفتم با آهنگ درس میخوندم. کاملا با تلقین بود! الان که نیاز به تلقینش ندارم، میفهمم که چقدر حواسم با آهنگ پرت میشه!!!

2. 4 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه juventuss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه چیزی میخوام بگم اما امیدوارم بقیه دوستان ناراحت نشن !

من تمام این 391 پست این تاپیک رو خوندم ام به نظر من به جز 20 تا 30 تا پستش مفید نیست و به نوعی اسپم هست و باید پاک

بشن ! از مدیران محترم و خود شما خواهش دارم که سطح این تاپیک رو بالاتر ببرین !

با تشکر از همه دوستان !

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه چیزی میخوام بگم اما امیدوارم بقیه دوستان ناراحت نشن !

من تمام این 391 پست این تاپیک رو خوندم ام به نظر من به جز 20 تا 30 تا پستش مفید نیست و به نوعی اسپم هست و باید پاک

بشن ! از مدیران محترم و خود شما خواهش دارم که سطح این تاپیک رو بالاتر ببرین !

با تشکر از همه دوستان !
    توی همه ی تاپیکها این موردها هست. اگه قراره پاک کنن باید همه جا رو پاکسازی کنن.

5. این کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون.
    لایتنر چیه؟
    جعبه لایتنر یه جعبست که یه روش واسه خوندن مطالب حفظی داره که کمکت میکنه مطالبو درست حفظ کنی و از یادت نره

این جعبه رو هم میتونی خودت درست کنی هم آمادش هست تو بازار..

توی لینک زیر برین یه توضیحاتی در موردش هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن کتاب کنکورتو قورت بده هم کامل در مورد روش کار باهاش توضیح داده...

7. 2 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آیا کلاس رفتن یا مدرسه رو میشه جزو ساعات مطالعه درسی محسوب کرد؟!
    یه سوال دیگه، میدونم که راندمان و سرعت مطالعه مهمه و نه ساعات مطالعه ولی برای بدست آوردن رتبه های زیر 500 چند ساعت بطور متوسطه برای اون کسی که تا الان زیاد درس خون نبوده لازمه؟
    /
    سوال بعدی
    میگم شرکت کننده های کنکور ریاضی امسال چند نفر بود؟
    به ترتیب سالهای 85-86-87-88 چند نفر هر سال کنکور ریاضی شرکت کردن؟
    پذیرش چقدر افزایش پیدا کرده؟

ممنون

9. این کاربر از siafu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نه........

11. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

یه سوال دیگه، میدونم که راندمان و سرعت مطالعه مهمه و نه ساعات مطالعه ولی برای بدست آوردن رتبه های زیر 500 چند ساعت بطور متوسطه برای اون کسی که تا الان زیاد درس خون نبوده لازمه؟
    /
    سوال بعدی
    میگم شرکت کننده های کنکور ریاضی امسال چند نفر بود؟
    به ترتیب سالهای 85-86-87-88 چند نفر هر سال کنکور ریاضی شرکت کردن؟
    پذیرش چقدر افزایش پیدا کرده؟

ممنون
    سال 86 315 هزار نفر و امسال[سال88] 308 هزار نفر...!

13. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asroma08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیلی ممنونم ازتون. آخه مطمئن نبودم که کتاب اینطور هست.

مرسی! حتما میگیرم

هردو! بیشتر دولتی. کجا میشه گیر اورد؟

به پیشنهاد برادرم از اول سال داشتم شروع میکردم به خلاصه کردن، اما دیدم با روشی که دارم پیش میگیرم (خیلی دوره کردن) دیدم زیاد لازم ندارم خلاصه کنم.
    اما در مورد ادبیات چون یه سری چیزا رو اصلا لازم نیست بخونم. (مثل جزئیات تاریخ ادبیاتها) واسه همین خواستم خلاصه داشته باشم.
    با توجه به اینکه خلاصه کردن خیلی وقتم رو میگیره، خواستم آماده ش رو بگیرم. (البته واسه درس هرچی وقت بذاری کمه اما من این وقت رو نمیخوام برای خلاصه کردن ادبیات که بیرون هم موجوده، هدر بدم و از وقت خوندن درسهای دیگه بگیرم براش)

کاملا تایید میشه!

ممنون.
    لایتنر چیه؟

من فهمیدم

منم توی امتحان نهایی ها دقیقا مثل شما بودم!!!!
    عصر حدود 6 تازه شروع میکردم به خوندن! بعدم تا 5 صبح (با استراحت) یه ریز میخوندم! بعدم که اگه وقت میکردم 1 ساعت میخوابیدم و بعدم میرفتم واسه امتحان! اما خداییش بازده ام اومد پایین با این کم خوابی! بعد هم میومدم خونه و یه ریز میخوابیدم و بعدم روز از نو و روزی از نو!
    بعد که تعطیل شدیم تازه برگشتم به حالت قبل!
    به نظر من اگه میخواین ترکش کنین این عادت رو دو راه به نظرم میرسه که کمک میکنه:
    1. سعی کنید که یه روز رو اصلا نخوابید. یعنی شبش رو که نخوابیدید، هیچ! ظهرشم نخوابید و یا اگه میخوابید کم باشه. که بعد شب خوابتون ببره. کار سختیه اما اگه سعی کنین میشه.
    2. برعکس 1! سعی کنید مثلا ساعت 7 صبح به زور بخوابید.
    این دو مورد رو با تمرین چند روزه میتونید درست کنید. من که خودم همینکارو کردم. چند وقتی بود میخواستم صبح زود پاشم. آخه 12 پا میشدم و میخوندم. بعدم شب 4 فکر کنم خوابم میبرد! بعد اون روزی که کنکور آزاد آزمایشی دادم، وقتی اومدم خونه سعی کردم اصلا نخوابم. تا ساعت 4. اما 4 دیگه نتونستم طاقت بیارم! خوابیدم تا 5. بعدم رفتم زبان و وقتی اومدم سروحال بودم! بعدشم شب راحت خوابم برد. از اون روز صبح پا میشم!
    یه توصیه میکنم چون میخوام به اشتباه من مبتلا نشید !
    منم دقیقا اوج ساعت درس خوندنم شب ها تا سحر بود و ساعت 6 صبح میخوابیدم اما اگه 6 ماه اینطور درس بخونید عادت میکنید و عمرآ نمیشه عوض کرد !
    من 1ماه مونده بود به کنکور تازه فهمیدم چه اشتباهی کردم و توی این 1ماه هرکاری کردم نتونستم تایم خوابم رو درست کنم و اخرش شب کنکور حتی 1دقیقه هم نخوابیدم که بنظرم کارایی من رو به نصف کاهش داد !
    سعی کنید بیشتر بین ساعات 7صبح تا 1 ظهر درس بخونید چون کنکور و کنکورهای ازمایشی توی این زمان هست

15. 5 کاربر از asroma08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

دوست عزیز برای اوردن رتبه ای خاص ساعات مطالعه در افراد مختلف متفاوت است پس نباید دنبال این موضوع باشیم که فلانی با روزی 10 ساعت درس خوندن زیر 500 اورده و باید همه ی فکر و ذهنتو روی کارت معطوف کنی و به امید خدا نتیجه ی خوبی هم بگیری

17. 2 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه juventuss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این لینک مصاحبه با دبیران درس های مختلف است و در ان دبیران نکات جالب و مفیدی رو معرفی کردند ! حتما بخونید !

اسامی دبیرانی که باهاشون مصاحبه شده :
    -عربی : ایاد فیلی
    -ادبیات :خانم رضایی
    -دیفرانسیل : ماشاالله رضوی
    -شیمی : بهمن بازرگان
    -فیزیک :بهمن قمری
    -معارف: خانم کاغذی
    زبان: آقای مفتون
    ریاضی : آقای ملاک پور
    زیست شناسی: خانم شریفی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

19. 7 کاربر از juventuss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •