اگه لطف كنيد روش فلش كردن درايو هيتاچي رو هم بذارين ممنون ميشيم![]()
اگه لطف كنيد روش فلش كردن درايو هيتاچي رو هم بذارين ممنون ميشيم![]()
اخرین ورژن ه ک LT2 هستش یا LT2+?
در واقعlt2نداریم همونLt+2هست
بعد از کلی استرس خودم تونستم ال تی پلاس 2 رو بریزم واقعا ساده بود فقط یکم دقت میخواد از آموزشی که توی همین تاپیکا بود استفاده کردم جا داره از تمام کسانی که این آموزشارو گذاشتن تشکر کنم فقط یه نکته باز کردن قابش خیلی سرطانه!!!
بله دوسته من سخت ترین قسمت همینه ... من Xbox قبلیم رو زدم قابش رو شکوندم اما الان دیگه قلق کار دستم اومده.فقط یه نکته باز کردن قابش خیلی سرطانه!!!
میشه بگید اون چند تا خار پشتو چطور باز میکنید من داغونش کردم تا تونستم بازش کنم یه آموزش از یو تیوب گرفتم تو آموزش راحت باز میشد ولی برای من خیلی سخت بود در ضمن چند تا از خاراش هرز شده ولی بازم به زور باز میشه با پیچ گوشتی افتادم به جونش
شما چی کار داری با یوتیوب بیا اینجا
خوب توضیح داده فقط بگم اون خارها طوری ان که مثلا اونور که4تاخار داره هر چهارتاشو باید با هم باز کنی و اونور که دوتا داره هر دوتاشو باید با هم باز بکنی و خار هارو هم باید به طرف پایین فشارشون بدیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا منم از اون آموزش سایت نتونستم ، چون باید یه جسم سخت بازش کنه... کاور سی دی نمیتونه فشار بیاره... ضمنا ساجد نیازی به همزمان باز شدن هم نیست...
شما با یه پیچ گوشتی ریز ، اول اون 3 تای داخلی ردیف 4 تایی رو باز کنین ، بعد دستتونو بزارین بین دو تا قسمت و فشار بیارین ، در همون حین 4ــمی که توی حاشیه هست رو با آچار ریز بزنین... همین کارو واسه 2 تایی هم بکنین...
دوستان چه جوری با جانگل فلشر DVD Key رو بدون روش سوزن کشید بیرون ؟
واسه لایت آن ها همین روشه فقط... البته با یه سری کیت و میت و اینا میشه از روش های دیگه هم در آورد فکر کنم... اگه 83850ورژن2 (اگه اشتباه نکنم) با فرمویر استاک باشه میشه با Open Half Tray هم در آورد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)