من گوشي رو به نسخه 2 آپديت کردم اما هم ديگه شورتکاتها رو ندارم هم اينکه صفحه شماره گير ديگه نمياد نميدونم چيکار کنم بدون صفحه شماره گير هم نمي دونم چجوري هارد ريست کنم اگر کسي راه حل رو ميدونه کمک کنه ممنون
من گوشي رو به نسخه 2 آپديت کردم اما هم ديگه شورتکاتها رو ندارم هم اينکه صفحه شماره گير ديگه نمياد نميدونم چيکار کنم بدون صفحه شماره گير هم نمي دونم چجوري هارد ريست کنم اگر کسي راه حل رو ميدونه کمک کنه ممنون
با نرم افزار NSU آپدیت کردی یا با جف و فونیکس؟
آخه منم می خواستم به 20 آپدیت کنم الان دو دل شدم![]()
سلام
من میخام این گوشی رو بخرم
اما امروز علا الدین میگفتن 240 با ارانتی اصل بعد توش کیف نداره
حالا میارزه 240 با گارانتی اصل پول بدم؟از کجا بفهمم وسایلش و خود گوشی اصلن؟تو جعبه رم چند گیگ داره؟
ممنون اگه سریعتر جواب بدید.(میدونم تکراریه سوالم اما مهمه که جواب بدید)
کیف که توش نداره ، رمش هم 4 گیگه .
گارانتی اصل باید ببینی چی هست . علاالدینی ها بیشترا گارانتی هاشون تقلبیه.
چه گارانتی ای بود بخرم .ولی کلا به نظرم بهتره بدون گارانتی بخرم
دستتون درد نکنه که جواب دادین!!!! یکی به منه غریب جواب این سوال رو بده ثواب یا صواب ! داره![]()
با NSU آپديت کردم. ديشب تحقيق کردم ديدم خيلي از کسايي که 5800 داشتن هم به مشکل من برخوردن که بعد از آپديت، Dial Pad و شورتکات غير فعال ميشه و کلا گوشي مشکل پيدا ميکنه که با يه هارد ريست مشکل حل ميشه.
روش هارد ريست 5800 اين بود که بايد دکمه قرمز و سبز و دکمه دوربين رو نگه ميداشتين و بعد گوشي هارد ريست ميشد و در مواردي که Dial Pad غير فعال نبود با کد *#7370# هارد ريست انجام ميشد. حالا من ديشب تو حالتي که گوشي روشن بود سه دکمه قرمز + سبز + دوربين رو چند لحظه گرفتم و ول کردم و Dial Pad ظاهر شد و تونستم کد هارد ريست رو بزنم و گوشي ريست شد و همه چي درست شد.
پيشنهاد ميکنم حتما آپديت کنين سرعت گوشي و برخي مشکلات و باگها رفع ميشن.
من از وليعصر مرکز خريد ايرانيان گرفتم. بيشتر قيمتها روي 230-240 بود اما يه جا با گارانتي اصلي ميداد 225 که در نهايت 220 برام حساب کرد.سلام
من میخام این گوشی رو بخرم
اما امروز علا الدین میگفتن 240 با ارانتی اصل بعد توش کیف نداره
حالا میارزه 240 با گارانتی اصل پول بدم؟از کجا بفهمم وسایلش و خود گوشی اصلن؟تو جعبه رم چند گیگ داره؟
ممنون اگه سریعتر جواب بدید.(میدونم تکراریه سوالم اما مهمه که جواب بدید)
دوست عزيز اين باگهايي كه با آپديت رفع شدند شامل مشكل answering و آلارم هم كه قبلا اشاره كرده بودي ميشه؟ يعني اون مشكلات برطرف شدند؟
Last edited by kambizdeli; 17-12-2009 at 11:43.
بله دوست عزیز داره ، هم فارسی هم انگلیسی! البته فارسی رو اگه زبان فارسی رو گوشی نصب باشه داره ، موقع خرید دقت کنید![]()
سلام
این گوشی که هنگ و اینا تو کارش نیست؟
معایبش چی هست؟در عقبش لق نمیشه؟
باتریش با اس ام اس زیاد زدن 2 روز دوام میاره؟
صفحه نمايش زير نور خورشيد چطوره؟
الان ساخت کجا تو بازار هست و کدوم بهتری مجار.. چین؟!
جای دست رو بدنه میمونه ؟چربی پوستم یکم بالاست!
انگلیسیشو بگیرم میشه کیبورد فارسی ریخت روش؟
هرچیشو بلدید ج بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)