اين عكس بنظر s10 مياد!
اين عكس بنظر s10 مياد!
اره انگار ولی من به نیت v10 گذاشتم شمام به همین چشم نگاش کن![]()
خدا از این نمایندگیها که به ادم اطلاعات غلط میدن نگذره![]()
این عکس مال مدل C10 هست.
نه از کیفیت کم نمیشه, دیسک کپی حساب میشه مثل دیسک های کپی فیلم های dvd و...مگه كپي بشه عيبي داره؟ از كيفيتش كم ميشه؟!
اون 21 تومن هم مطمئنا تا حالا ارزونتر شده.
ارزون تر شدن مطمنن شده اما نه دیگه زیر 10 تومن .
مخلصیم امیر جون
مدل 875 ایران اومده ؟ پرسیدی از نمایندگی ؟ اگر خواستی پلیر بلو ری بخری در کنار این مدل, حتما ps3 slim از برند سونی که هارد 120 گیگ هم داره بخر(حدود 350 370 قیمتشه)
SC-BT300 حدود قیمتش آمازون زده 640 دلار .
به نظرم اگه ایران بیاد با توجه به سود و هزینه های گمرکی ,بیشتر 1.200 نمی تونه باشه نهایت همون 1.200 بهترین حالت قیمت 1 تومن تخمین می زنم .
بله mkv پلی میکنه .
usb آره متاسفانه یه مدل پایین تر از این مدل که 5.1 کانال هست usb ساپورت میده .این از سیاست های کمپانی هاس برای فروش باقی مدل هاشون .
من یه پک مستند بی بی سی تو دبی دیدم دو سال نیم پیش حدود 320 330 دلار قیمتش بود 4 تا دیسک بلو ری بود !!. برق سه فاز از سرم پرید![]()
Last edited by Ami R 940; 12-10-2009 at 20:51.
راستش امروز سرم شلوغ بود ولی تو سایت بانیان که نگاه میکردم تو تبلیغاتشون این مدلم زده بودن اون بالایه سایتشو میگم همون جا که z1 و v10 رو زده
همین که یو اس بی نداره یه مشکل بزرگه چون یو اس بیش خیلی به دردم میخوره البته قیمتش 1.200زیادی بالاست من نمی تونم انقدر واسه سینمایه خانگی بزارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی اگه ریوییویی از این مدل 875 پیدا کردی ممنون میشم بزاری
راستی این وی 10 فقط اس دی کارت میخوره یا یو اس بی هم داره
راستی اقا مهدی این 4تا اپیکر کوچولوها ساروندایه این SC-BT300 هست و 4تاش بیسیم هست
این چیدمانه اینارو یه توضیحی بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)