اره فعلا برای نسخه کنسولی
در ظمن حجم بازی حدود 7gig هست
oh !! اولین review با نمره 8 !! ها ؟!!!!!!!!!
اولین نمره نمره ی EDGE بود!!!!!!!!!! که 8 دادنش کاره حضرت فیله![]()
درسته امتیاز خیلی خوبی گرفته...اگه درست یادم مونده باشه gow3 هم 8 گرفته بود از این سایت..... .
تو نقدشم کلی از بازی تعریف کرده ...ولی بعضی ایرادا هم گرفته مثه کوتاه بودن بازی..
کلا مراد جان خیلی به این نمراتedge توجهی نکنید
همینطور دلش خوشه یه نمره میده !
این معیار ها و ملاک هاش برای به چالش کشیدن یک بازی رو که می خونیم به این نکته پی می بریم که اصلا در اون حد و اندازه هایی نیست که بخواد بازی ها رو Review کنه !
واقعا بی منطق ترین بی معیار ترین و آماتور ترین نقد ها همه و همه در edge Magazine !
شما اصلا فکر کنید تا الان نمره نگرفته این بازی
من نمی دونم این مجله با این سطح انتظارات و معیار هایی که داره چرا خودش یه بازی نمی سازه ؟
بگو شما که خیلی سطحتون بالاست و خیلی بلدید یه بازی بسیازید خیال ملتو راحت کنید !
بعدشم میگن Game Spot سخت گیره !
صبح بخیر :بازی برای 360 مثل اینکه اومده رو نت
صفحه قبل لینکش هست![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بازی نمره عالیه 9.3/10 رو داد!
Conviction is a Splinter Cell game in name more than anything else.
خیلی جالبه! امتیاز بازی به این صورت هست:IGN به بازی نمره عالیه 9.3/10 رو داد!
Presentation 9
Graphics 8.5
Sound 9
Gameplay 9
Lasting Appeal 8
بعد میانگین این چه جوری 9.3 میشه! این IGN هم یه چیزی میشهبیشتر سایتا فکر کنم میانگین اینو به عنوان امتیاز بازی در نظر می گیرن ولی IGN مثل اینکه ایجوری نیستش. الان مثلا امتیاز این بازی 8.7 می شدش.
خود IGNگفته:بعد میانگین این چه جوری 9.3 میشه! این IGN هم یه چیزی میشه بیشتر سایتا فکر کنم میانگین اینو به عنوان امتیاز بازی در نظر می گیرن ولی IGN مثل اینکه ایجوری نیستش. الان مثلا امتیاز این بازی 8.7 می شدش.
It's important to note that the overall rating is not an average of the five individual categories.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)