از کجا این قیمت ها هست بگو که میخوام فردا برم سریG رو بگیرم
از کجا این قیمت ها هست بگو که میخوام فردا برم سریG رو بگیرم
از سازگار ارقام. یه سرچ بزن تو گوگل برو تو سایتش. اونجا نمایندگی هاشو زده . میتونی بگیری .
بازار رضا و پاساژ ایرانیان دیروز اونجا بودم .
توجه داشته باش بازار اختلاف مغازه های کناری با هم تا 40 50 هزار تومان هم هست .یه مغاز می داد5837z رو 560 و دیگری حتی 610 .
سایت سازگار 30 40 تومن گرون تر از بازار میده .![]()
آره ولی از اونجا که میگی گارانتیش چیه ؟
می ارزه 30 تومن بیشتر بدی ولی حداقل از یه گارانتی معتبر بگیری !!
من پایتخت نیستم اما یه رفیق دارم که رفته پایتخت به نظر شما از پایتخت بخرم بهتره یا از خود سازگار بخرم برام پست کنن من میخوام 5738g بخرم در ضمن از کجا بخرم ارزون تره منظورم کجای تهرانه ؟ بعد من میوام یه مانیتوره 22 اینچ aoc هم بخرم یه جایی ادرس بدین که 2 تاش باشه با قیمت خوب ممنون از تمامی دوستان به خصوص اقا حمید گل اقا رفیق من نا یه هفته دیگه بیشتر تهران نیست خواهشن سریع آدرس بدین برم بخرم این جیگرو !
در ضمن میخوام گارانتی هم باشه ! ببخشید که اینا رو در یک پست نگفتم !
راستی یه چیز دیگه اصفهان هم رفیق دارم اون یکی رفیقم که رفته تهران هیچی حالیش نیست ممکنه بهش بندازن ولی اینه یکی که اصفهان هست حالیشه آیا تفاوت قیمت بین اصفهان و تهران زیاده ببخشید من پست اضافی میزنم محو این لپ تاپ شدم نمیدونم دارم چی کار میکنم !
به نظر من از خود سازگار ارقام بگیری مطمئن تره .خودت نمایندگیهاشو از سایتش ببین
هم تو پایتخت نمایندگی داره هم تو پاساژ ایران تو ولیعصر .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مانیتور aoc هم تو ولیعصر پاساژ رضا و ایران میتونی پیدا کنی . قیمتش همه جا ثابته .
ضمنا تو اصفهان هم 2 تا نمایندگی داره . چون نمیتونم اینجا شماره بدم خودت حتما برو از تو سایتش نمایندگیهاشو ببین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)