هیچ کاری نداره . فقط باید با جوی استیک سعی کنی از روی اسب نیوفتی . بعد از چند ثانیه اسبه رام میشه
هیچ کاری نداره . فقط باید با جوی استیک سعی کنی از روی اسب نیوفتی . بعد از چند ثانیه اسبه رام میشه
خوب قربون شکلت! کردم این کارو! می دونم باید با آنالوگ برعکس حرکت اسب حرکت کنم اما لامصب با کلی زور فقط یکیش رام شد!
خب دوست عزیز خودت که دیگه راهشو میدونی باید چشمات باز باشه
تا که دیدی کج شدی و داری از اسب میوفتی سریع آنالوگ دسته رو بدی به جهت مخالف
بعضی اسبها خیلی سمجن باید تحمل کنی طول میکشه![]()
بالاخره کسی نمیدونه بازی تو چند درصد تموم میشه ؟
آره! بعضی اسباش بدجور گیرن! دفعه اول افتادی!
رام کردن اسبها به چه دردی می خوره؟می شه اسبها رو فروخت؟
سلام دوستان
آقا من بازی را تمام کردم.(البته فکر کنم راهی هم باشه تا بتونی اون همه آدمو که فکر کنم 15 20 نفر باشن با هم بکشی !!!!! ) حالا دیگه مراحل open هست و میشه تو شهر با شخصیت جدید دور بزنی و کارهای مختلف (مچ انداختن ، شرط بندی ها و .......) رو انجام بدی.محتوای مخفی: ظرفیت ندارید نبینید
سوالم این هست که میشه تو اون مرحله آخر که در رو باز می کنی Red Eye جوری باشه تا بتونی همه رو هم زمان بکشی ؟ آخه با چه سلاحی با چه هفت تیری ؟ باید 20 تیر باشه !! یعنی تو اسلحه فروشی چیزی داره ؟ ممنونم
مثل اینکه ظاهرا بازی یه انجین داره و اون پروسه باید اتفاق بیوفته و بعد با جک باید انتقام بگیری
جای حساس متن ویرایش شده !!!!!
Last edited by parhamsoft; 08-06-2010 at 12:08. دليل: اصلاح متن
اگه میشه به ما هم آدرسش رو بگین ... خیلی کنجکاو شدم ...![]()
1-اقا شما میدونی اسپویلر چیه؟؟؟وقتی یسری بازی نکردن تو با این پستت کل حال بازی رو میگیری همین کارو یکی دیگه کرده بود منم کل بازی هی میگفتم الان دیگه جان میمیره،میرفتم پیش بیل میگفتم میمیره ،داشتم میرفتم طرف مزرعه گفتم الان میکشنش اقا جان لطفا به حقوق بقیه احترام بزار
2-حداقل یه سرچ میکردی دوستان بار ها گفتن
محتوای مخفی: جواب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)