سلام.
چون خیلی تو انتخاب گوشی حساسیت به خرج میدم که بهترین رو توی مقدار مایه ای که دارم بخرم ، هر 39 صفحه ی این تاپیکو با چندتا از صفحات
تو موبایلستان و .... خوندم.(ریویوی خوبی پیدا نکردم.چرا GSMArena و Mobilereviwe هیچ ریویویی برا این PPC ندارن؟)ریویوی phonearena رو هم
خوندم!!!
چند تا سوال و درخواست دارم:
1.شما تا حالا از گارانتی یاس و ... خیری بهتون رسیده تا به اینجای کار؟
2.از تهران بگیرم بهتره یا بگم از ابوظبی برام بیارن؟
3.من که تا حالا 6120 داشتم و ازش تا اونجا که شده کار کشیدم تا اینکه حالا بعد 14 ماه یه MP3 player و یه 1200 نوکیا
بهم بدن با گوشیم هیچ فرقی ندارن چون که که کاملا از گوشیم خسته شدم.من خاطرات خوبی از سیمبین دارم اما حالا
ازش خسته شدم.به نظر شما مثلا N78 منو میتونه راضی کنه؟مطمئنا جواب منفیه چون که واقعا N78 چیزی نداره که بخواد
منو تا مدت حداقل یه سال به خودش جذب کنه.پیشنهاد بعد 5800 هست که مثلا از N78 و حتی N95 و N96 حتی (از نظر
من برا سرگرم کردن) بهتره.اون هم میتونه تجربه ی خوبی باشه چون که لمسی هست ولی اون هم نهایتا با اون سیتم
عامل نسخه ی 5 شاید بتونه منو تا 4-5 ماه سرگرم کنه.مهم اینه که سیمبینه و تغییر اساسی نسبت به 6120 خودم
نداره.پس فقط ویندوز موبایل میمونه و توی پولی که من میتونم بدم برا گوشی فقط VIVA موجوده.به نظرتون VIVA میتونه
منو واقعا راضی کنه؟
4.اینجا کلوپ VIVA هستش ولی خلییا از 3G هم پرسیدن.پس منم میپرسم.الآن قیمت 3G چنده؟شاید VIVA که رسیده به
225 اونم به پول من بخوره ... .
5.مدیریت توی این گوشی چطوره؟روی برنامه ها تسلط کامل هست؟می شه هرکاری که میخوای انجام بدی؟مثلا کپی و
پیست و رینیم و ... .
6.از نظر بدنه مقاومت گوشی چطوره؟من خودم اگه جای 6120م بودم تا حالا 7 تا کفن پوسونده بودم اما اون الآن فقط یه
ترک روی شیشه ی روی LCDش هست.(چون میدونم سگ جونه باهاش بد رفتاری میکنم وگرنه باهاش با احساسات رفتار
میکردم!!!)
7.هماهنگی با PC چطور هست؟مثلا توی SE هر پوشه ای بسازی توی گوشی هم همون شکله اما توی نوکیا فقط توی
FileManager مث توی PC هست که FileManager نوکیا هم خیلی ضعیفه و اگه X-Plore نداشته باشی کارت زاره چون
توی گالری کاملا به هم میریزه.
8.موزیک پلیر گوشی چطوره؟تنظیماتش در چه حده؟پیشرفتست؟اکولایزرش در حد حرفه ای یا اینکه نه؟
9.چون من تا حالا با ویندوز موبایل (اونم فک کنم 5 بود) بالای 1 دقیقه کار نکردم هیچی ازش نمیدونم.اگه توضیحات خاصی
هست لطف کنید بگید.
10.لطفا چندتا اسکرین شات از جاهای مختلف گوشی (مث منو اصلی ، تنظیمات ، گالری یا هرچیزی مث اون و ... ) اگه
مقدوره بذارید.
11.باطری گوشی چطوره؟چقدر دووم میاره؟
12.مدیریت مخاطبا چطوره؟
13.تا حالا به جایی از گوشی برخورد کردین که چون گوشی تاچ هست با مشکل رو به رو بشید؟
14.ممکنه توی نسخه های بعدی ویندوز رادیو به گوشی اضافه بشه؟چون فک نمیکنم قطعه ی خاصی نیاز باشه برا رادیو.
15.این رام همون فریمور تو گوشی های نوکیا هست؟(به نظرم تعدادشون نسبت به فریمور کمتر و تغییرات بسیار بیشتر
باشه.درسته؟)
16.این قضیه ی Dead شدن چیه؟توی چه حالت هایی اتفاق میفته؟توی VIVA هم این احتمال هست؟اگه گوشی مرد دیگه
زنده نمیشه؟
17.Organiser توی VIVA شامل چه چیزایی هست؟یه توضیح هم اگه میشه در موردشون بدید.به طور مثال آلارم به راحتی
و به هر اندازه ای که بخوایم میتونه باشه؟
18.برنامه و بازی هایی که توشون قابلیتی برای گوشی های لمسی تعبیه نشده چی میشه؟کیبرد مجازی میاد؟
19.پشتیبانی از فرمت های صوتی و تصویری چطوره(بدون برنامه ی جانبی)؟
20.اونایی که هنزفری گرفتن برای گوشی هنوز نگفتن هندزفریشون خوب جواب داده و کیفیتش چطوره.اگه ممکنه یه
مقایسه بکنید.
21.این برنامه های ویندوزموبایل چجوریه قضیشون؟با چه پسوندی هستن؟چیزی مث هک برای ساپورت کامل برنامه ها
مث توی سیمبین نیاز هست یا اینکه همه ی برنامه ها راحت و کاملا بدون دردسر جواب میدن؟
22.حجم اکثر برنامه و بازی ها چقدره؟میانگین؟
23.فایل هایی که با بلوتوث ارسال میشن از طرف مقابل کجای گوشی میرن؟
24.این گوشی به اینترنت که هیچ وابستگی نداره درسته؟
25.رم این گوشی کم نمیاره؟چون من توی 6120 با تم و والپیپر دلخواه،فقط میتونم X-Plore ، پلیر TTPod و نهاتا اگه گوشی
خیلی حال کنه یه چیز سبک مث بازی Gravityd... اجرا کنم و بیشتر از این گوشی کم میاره.یا مثلا برا اجرای N.Gage حتی
مجبورم تم گوشی رو روی تم اولیه ی گوشی نتظیم کنم و همه ی برنامه ها رو ببندم تا یکمی باهام راه بیاد.
26.مکالمات توی گوشی چطوره؟بلندی اسپیکر؟ویبره خوب عمل میکنه؟
27.آخرین سوال.به نظرتون این گوشی میتونه یه حال اساسی به من بده؟
اینا سوالاتی هستن که واقعا منو درگیر کردن.با خرید این گوشی قید چیزایی مث دوربین خوب و GPS رو باید زد.من که بچه
مایه دار نیستم که اگه ازش خوشم نیومد بپرم یه گوشی دیگه بگیرم.مجبورم این حجم عظیم سوالات رو سرازیر کنم که
شما لطف کنید به سوالام جواب بدین و منو راهنمایی کنین تا بهترین رو انتخاب کنم.
پیشاپیش ممنون.