تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 120 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1198

نام تاپيک: کلوپ HTC Touch ViVA

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام.
    چون خیلی تو انتخاب گوشی حساسیت به خرج میدم که بهترین رو توی مقدار مایه ای که دارم بخرم ، هر 39 صفحه ی این تاپیکو با چندتا از صفحات

تو موبایلستان و .... خوندم.(ریویوی خوبی پیدا نکردم.چرا GSMArena و Mobilereviwe هیچ ریویویی برا این PPC ندارن؟)ریویوی phonearena رو هم

خوندم!!!

چند تا سوال و درخواست دارم:

1.شما تا حالا از گارانتی یاس و ... خیری بهتون رسیده تا به اینجای کار؟

2.از تهران بگیرم بهتره یا بگم از ابوظبی برام بیارن؟

3.من که تا حالا 6120 داشتم و ازش تا اونجا که شده کار کشیدم تا اینکه حالا بعد 14 ماه یه MP3 player و یه 1200 نوکیا

بهم بدن با گوشیم هیچ فرقی ندارن چون که که کاملا از گوشیم خسته شدم.من خاطرات خوبی از سیمبین دارم اما حالا

ازش خسته شدم.به نظر شما مثلا N78 منو میتونه راضی کنه؟مطمئنا جواب منفیه چون که واقعا N78 چیزی نداره که بخواد

منو تا مدت حداقل یه سال به خودش جذب کنه.پیشنهاد بعد 5800 هست که مثلا از N78 و حتی N95 و N96 حتی (از نظر

من برا سرگرم کردن) بهتره.اون هم میتونه تجربه ی خوبی باشه چون که لمسی هست ولی اون هم نهایتا با اون سیتم

عامل نسخه ی 5 شاید بتونه منو تا 4-5 ماه سرگرم کنه.مهم اینه که سیمبینه و تغییر اساسی نسبت به 6120 خودم

نداره.پس فقط ویندوز موبایل میمونه و توی پولی که من میتونم بدم برا گوشی فقط VIVA موجوده.به نظرتون VIVA میتونه

منو واقعا راضی کنه؟

4.اینجا کلوپ VIVA هستش ولی خلییا از 3G هم پرسیدن.پس منم میپرسم.الآن قیمت 3G چنده؟شاید VIVA که رسیده به

225 اونم به پول من بخوره ... .

5.مدیریت توی این گوشی چطوره؟روی برنامه ها تسلط کامل هست؟می شه هرکاری که میخوای انجام بدی؟مثلا کپی و

پیست و رینیم و ... .

6.از نظر بدنه مقاومت گوشی چطوره؟من خودم اگه جای 6120م بودم تا حالا 7 تا کفن پوسونده بودم اما اون الآن فقط یه

ترک روی شیشه ی روی LCDش هست.(چون میدونم سگ جونه باهاش بد رفتاری میکنم وگرنه باهاش با احساسات رفتار

میکردم!!!)

7.هماهنگی با PC چطور هست؟مثلا توی SE هر پوشه ای بسازی توی گوشی هم همون شکله اما توی نوکیا فقط توی

FileManager مث توی PC هست که FileManager نوکیا هم خیلی ضعیفه و اگه X-Plore نداشته باشی کارت زاره چون

توی گالری کاملا به هم میریزه.

8.موزیک پلیر گوشی چطوره؟تنظیماتش در چه حده؟پیشرفتست؟اکولایزرش در حد حرفه ای یا اینکه نه؟

9.چون من تا حالا با ویندوز موبایل (اونم فک کنم 5 بود) بالای 1 دقیقه کار نکردم هیچی ازش نمیدونم.اگه توضیحات خاصی

هست لطف کنید بگید.

10.لطفا چندتا اسکرین شات از جاهای مختلف گوشی (مث منو اصلی ، تنظیمات ، گالری یا هرچیزی مث اون و ... ) اگه

مقدوره بذارید.

11.باطری گوشی چطوره؟چقدر دووم میاره؟

12.مدیریت مخاطبا چطوره؟

13.تا حالا به جایی از گوشی برخورد کردین که چون گوشی تاچ هست با مشکل رو به رو بشید؟

14.ممکنه توی نسخه های بعدی ویندوز رادیو به گوشی اضافه بشه؟چون فک نمیکنم قطعه ی خاصی نیاز باشه برا رادیو.

15.این رام همون فریمور تو گوشی های نوکیا هست؟(به نظرم تعدادشون نسبت به فریمور کمتر و تغییرات بسیار بیشتر

باشه.درسته؟)

16.این قضیه ی Dead شدن چیه؟توی چه حالت هایی اتفاق میفته؟توی VIVA هم این احتمال هست؟اگه گوشی مرد دیگه

زنده نمیشه؟

17.Organiser توی VIVA شامل چه چیزایی هست؟یه توضیح هم اگه میشه در موردشون بدید.به طور مثال آلارم به راحتی

و به هر اندازه ای که بخوایم میتونه باشه؟

18.برنامه و بازی هایی که توشون قابلیتی برای گوشی های لمسی تعبیه نشده چی میشه؟کیبرد مجازی میاد؟

19.پشتیبانی از فرمت های صوتی و تصویری چطوره(بدون برنامه ی جانبی)؟

20.اونایی که هنزفری گرفتن برای گوشی هنوز نگفتن هندزفریشون خوب جواب داده و کیفیتش چطوره.اگه ممکنه یه

مقایسه بکنید.

21.این برنامه های ویندوزموبایل چجوریه قضیشون؟با چه پسوندی هستن؟چیزی مث هک برای ساپورت کامل برنامه ها

مث توی سیمبین نیاز هست یا اینکه همه ی برنامه ها راحت و کاملا بدون دردسر جواب میدن؟

22.حجم اکثر برنامه و بازی ها چقدره؟میانگین؟

23.فایل هایی که با بلوتوث ارسال میشن از طرف مقابل کجای گوشی میرن؟

24.این گوشی به اینترنت که هیچ وابستگی نداره درسته؟

25.رم این گوشی کم نمیاره؟چون من توی 6120 با تم و والپیپر دلخواه،فقط میتونم X-Plore ، پلیر TTPod و نهاتا اگه گوشی

خیلی حال کنه یه چیز سبک مث بازی Gravityd... اجرا کنم و بیشتر از این گوشی کم میاره.یا مثلا برا اجرای N.Gage حتی

مجبورم تم گوشی رو روی تم اولیه ی گوشی نتظیم کنم و همه ی برنامه ها رو ببندم تا یکمی باهام راه بیاد.

26.مکالمات توی گوشی چطوره؟بلندی اسپیکر؟ویبره خوب عمل میکنه؟

27.آخرین سوال.به نظرتون این گوشی میتونه یه حال اساسی به من بده؟

اینا سوالاتی هستن که واقعا منو درگیر کردن.با خرید این گوشی قید چیزایی مث دوربین خوب و GPS رو باید زد.من که بچه

مایه دار نیستم که اگه ازش خوشم نیومد بپرم یه گوشی دیگه بگیرم.مجبورم این حجم عظیم سوالات رو سرازیر کنم که

شما لطف کنید به سوالام جواب بدین و منو راهنمایی کنین تا بهترین رو انتخاب کنم.

پیشاپیش ممنون.
    Last edited by ahmad72; 24-08-2009 at 13:33.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

راستی یه چیز دیگه.چرا گوشی شاپ ، گوشی رو زده ساخت تایوان؟مگه نگفتید فقط چینیه؟

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

حالا طبق این قرارداد شرایط چطوریه؟
    خوب اینجور که گفته میشه 20 درصد یعنی 20 هزار تومن

اگر خیلی قابش داغون باشه اگر بشه عوض کرد باید یه چیزی هم بدی

یه عکس بزار ببینم چقدر داغون شده

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

راستی یه چیز دیگه.چرا گوشی شاپ ، گوشی رو زده ساخت تایوان؟مگه نگفتید فقط چینیه؟
    HTC تایوانیه اما این گوشیو چون خاستن ارزون تموم شه واسشون دادن به چین زیر نظر خود اچتیسی

در مورد سوالات

ببین گارانتی به خودت بستگی داره اما من که تاحالا رام ائنطرفا نخورده

از تهران یا ابوظبی؟ هر جا که راحتی

مدیریت کپی پست بله داره

برنامه هاش پسوندش CAB و EXE هستش راححححححححححححححت نصب میشه

مثه آب خوردن

محیطشو میتونی عوض کنی

به دلخاه خودت

بازی و برنامه همجوره هست حجماش از 200 کیلو بایت تا بازی های حجم بالا 200 مگابایت

باتری گوشی عالیییییی بهترین گوشی هستش تو نگه داشتن شارژ بین پاکت پیسیها

در مورد پلایرش خوب میتونی پلایر دلخاتو نصب کنی فایلهای زیادی هم ساپورت میکنه که اینم مثه کامپیوتر

وقتی یه چیزو نخونه یا....... برنامشو نصب میکنی ردیف میشه از نظر ساپورت برنامه و بازی عالی هستش ویندوز

بدنه خوش دست و مقامی داره البته در مقابل خطو خش در مقابل ضربه تا حالا ضربه نخورده که بخام بگم

فولدر بسازی میره تو فایل منجر

صدای اسپیکر خوبه واسه مکالمه کامل و واضح

به اینترنت بستگی نداره ؟ نه اصلا هیچ ارتباطی نداره

سوالاتو دونه دونه بپرسی بهتره ممنون

5. 2 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

خوب اینجور که گفته میشه 20 درصد یعنی 20 هزار تومن

اگر خیلی قابش داغون باشه اگر بشه عوض کرد باید یه چیزی هم بدی

یه عکس بزار ببینم چقدر داغون شده
    سروش جان چیزیش نشده یه خش افتاده بغلش آدم روش نمیشه ببره بگه این خش افتاده عوضش کنید
    فقط خواستم بدونم بیمه نامه این رو قبول میکنه دیگه که افتاده و باید بر اساس قرارداد خسارت بده

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ممنون از توجه و راهنماییتون.
    HTC تایوانیه اما این گوشیو چون خاستن ارزون تموم شه واسشون دادن به چین زیر نظر خود اچتیسی
    این رو میدونم اما اگه یه سر به لینک زیر بزنید بزنید میبینین که گوشی شاپ گوشی رو زده ساخت تایوان.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (وای کار غیر قانونی کردم!)
    در مورد سوالات

ببین گارانتی به خودت بستگی داره اما من که تاحالا رام ائنطرفا نخورده

از تهران یا ابوظبی؟ هر جا که راحتی

مدیریت کپی پست بله داره

برنامه هاش پسوندش CAB و EXE هستش راححححححححححححححت نصب میشه

مثه آب خوردن

محیطشو میتونی عوض کنی

به دلخاه خودت

بازی و برنامه همجوره هست حجماش از 200 کیلو بایت تا بازی های حجم بالا 200 مگابایت

باتری گوشی عالیییییی بهترین گوشی هستش تو نگه داشتن شارژ بین پاکت پیسیها

در مورد پلایرش خوب میتونی پلایر دلخاتو نصب کنی فایلهای زیادی هم ساپورت میکنه که اینم مثه کامپیوتر

وقتی یه چیزو نخونه یا....... برنامشو نصب میکنی ردیف میشه از نظر ساپورت برنامه و بازی عالی هستش ویندوز

بدنه خوش دست و مقامی داره البته در مقابل خطو خش در مقابل ضربه تا حالا ضربه نخورده که بخام بگم

فولدر بسازی میره تو فایل منجر

صدای اسپیکر خوبه واسه مکالمه کامل و واضح

به اینترنت بستگی نداره ؟ نه اصلا هیچ ارتباطی نداره

والله من جواب این سوالا رو نگرفتم اگر هم شما جواب دادید چون یه خورده (نه خیلی ها) به هم ریخته بود من نفهمیدم.اگه ممکنه ...
    3.من که تا حالا 6120 داشتم و ازش تا اونجا که شده کار کشیدم تا اینکه حالا بعد 14 ماه یه MP3 player و یه 1200 نوکیا بهم بدن با گوشیم هیچ فرقی ندارن چون که که کاملا از گوشیم خسته شدم.من خاطرات خوبی از سیمبین دارم اما حالا ازش خسته شدم.به نظر شما مثلا N78 منو میتونه راضی کنه؟مطمئنا جواب منفیه چون که واقعا N78 چیزی نداره که بخواد منو تا مدت حداقل یه سال به خودش جذب کنه.پیشنهاد بعد 5800 هست که مثلا از N78 و حتی N95 و N96 حتی (از نظر من برا سرگرم کردن) بهتره.اون هم میتونه تجربه ی خوبی باشه چون که لمسی هست ولی اون هم نهایتا با اون سیتم عامل نسخه ی 5 شاید بتونه منو تا 4-5 ماه سرگرم کنه.مهم اینه که سیمبینه و تغییر اساسی نسبت به 6120 خودم نداره.پس فقط ویندوز موبایل میمونه و توی پولی که من میتونم بدم برا گوشی فقط VIVA موجوده.به نظرتون VIVA میتونه منو واقعا راضی کنه؟
    4.اینجا کلوپ VIVA هستش ولی خلییا از 3G هم پرسیدن.پس منم میپرسم.الآن قیمت 3G چنده؟شاید VIVA که رسیده به 225 اونم به پول من بخوره ... .
    10.لطفا چندتا اسکرین شات از جاهای مختلف گوشی (مث منو اصلی ، تنظیمات ، گالری یا هرچیزی مث اون و ... ) اگه مقدوره بذارید.
    12.مدیریت مخاطبا چطوره؟
    14.ممکنه توی نسخه های بعدی ویندوز رادیو به گوشی اضافه بشه؟چون فک نمیکنم قطعه ی خاصی نیاز باشه برا رادیو.
    15.این رام همون فریمور تو گوشی های نوکیا هست؟(به نظرم تعدادشون نسبت به فریمور کمتر و تغییرات بسیار بیشتر باشه.درسته؟)
    16.این قضیه ی Dead شدن چیه؟توی چه حالت هایی اتفاق میفته؟توی VIVA هم این احتمال هست؟اگه گوشی مرد دیگه زنده نمیشه؟
    17.Organiser توی VIVA شامل چه چیزایی هست؟یه توضیح هم اگه میشه در موردشون بدید.به طور مثال آلارم به راحتی و به هر اندازه ای که بخوایم میتونه باشه؟
    18.برنامه و بازی هایی که توشون قابلیتی برای گوشی های لمسی تعبیه نشده چی میشه؟کیبرد مجازی میاد؟
    20.اونایی که هنزفری گرفتن برای گوشی هنوز نگفتن هندزفریشون خوب جواب داده و کیفیتش چطوره.اگه ممکنه یه مقایسه بکنید.
    23.فایل هایی که با بلوتوث ارسال میشن از طرف مقابل کجای گوشی میرن؟
    25.رم این گوشی کم نمیاره؟چون من توی 6120 با تم و والپیپر دلخواه،فقط میتونم X-Plore ، پلیر TTPod و نهاتا اگه گوشی خیلی حال کنه یه چیز سبک مث بازی Gravityd... اجرا کنم و بیشتر از این گوشی کم میاره.یا مثلا برا اجرای N.Gage حتی مجبورم تم گوشی رو روی تم اولیه ی گوشی نتظیم کنم و همه ی برنامه ها رو ببندم تا یکمی باهام راه بیاد.
    27.آخرین سوال.به نظرتون این گوشی میتونه یه حال اساسی به من بده؟
    .
    .
    .
    در مورد این باید بگم که تا اونجایی که یادمه میگفتن تمام عرایض رو یه جا بفرمایید که تاپیک شلوغ نشه ولی اگه شما راحتید چشم این سوالام که جواب بگیرم دیگه بعدش همه ی سوالامو دونه دونه میپرسم.
    اگر ممکنه جواب سوالا رو که میدید قبلش شماره ی سوالو بنویسید که معلوم بشه کدوم جواب مال کدو سواله.
    بازم خیلی خیلی خیلی ممنون.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

در مورد این باید بگم که تا اونجایی که یادمه میگفتن تمام عرایض رو یه جا بفرمایید که تاپیک شلوغ نشه ولی اگه شما راحتید چشم این سوالام که جواب بگیرم دیگه بعدش همه ی سوالامو دونه دونه میپرسم.
    اگر ممکنه جواب سوالا رو که میدید قبلش شماره ی سوالو بنویسید که معلوم بشه کدوم جواب مال کدو سواله.
    عزیزم اختیار با شماس که یدونه یدونه بپرسی یا جدا جدا.. فقط لطف کن وقتی این همه سوالت زیاده یکم بین خط ها رو فاصله بده که آدم سرش گیج نره.. ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

این رو میدونم اما اگه یه سر به لینک زیر بزنید بزنید میبینین که گوشی شاپ گوشی رو زده ساخت تایوان.
    سیلام

شما به GSM.IR هیچ وقت اطمینان نکن دیگه گوشی شاپ که سایت فروشه دیگه خودت تا آخرشو بخون

واسه خودش گفته ...................ویوا چینیه .

والله من جواب این سوالا رو نگرفتم اگر هم شما جواب دادید چون یه خورده (نه خیلی ها) به هم ریخته بود من نفهمیدم.اگه ممکنه .
    من کلی توضیح دادم اگر میخونی جواب اکثر سوالات توش بود عزیز

4_قیمت از همون گوشی شاپ بگیر

12_خوبه

14_نه

15_بله تقریبا

16_والا حرفا زیاده در این مورد ولی به خاطر همینه میگن با گارانتی بگیر

17_عزیزم ویوا ویندوز هستش و خوراک برنامه هر کار بخای میتونی انجام بدی

18_ این همه برنامه واسه ویندوز هستش شما میخای برنامه غیر وین نصب کنی؟؟؟؟؟؟؟؟ نه کیبورد نمیاد

23_ مای داکیومنت البته شاید بشه تنظیم کرد جای دیگه بره من تاحالا سرک نکشیدم چون از بلوتوث استفاده نمی کنم

25_ نه کم نمیاره

27 _ نمیدونم من اخلاق شمارو نمیدونم

هر جور راحتی

چون سوالات زیاد بود بخاطر این گفتم اگر سوالات حداکثر 5 تا 5 تا بپرسی بهتره مرسی جیگر

10. 2 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Phenomenon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید!!
    من حسابی کیج شدم
    در صفحه ی قبلی یکی نوشته بود که من اردیبهشت ماه ویوا رو با گارنتی خریدم 225
    بعد توی همین سایت که معرفی کردید زده 263 تومان !! اخرش کدوم ؟؟؟؟
    1-اگر بگردیم دونبالش می تونی ارزون تر از 263 پیدا کرد؟؟؟
    2- من می خوام برنامه های مثل vb6 و +c کار کنم ! برای ویوا این برنامه ها هست من خودم +c رو دیدم !! و اگر ای برنامه ها رو اجرا کنیم می شه باهاشون کار کردن یعنی کم نمی یاره! ویوا
    3- فرق گارانتی یاس و پرشين تلكام چیه! ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

1_ الان 225 هستش

2_این کم نمیاره جریانش چیه من نمیدونم اگر کم میوورد HTC این گوشی نمی داد بیرون

3_ جفتشون گارانتی های اصلی HTC در ایرانن البته یاس قدیمی تره

13. 2 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •