سلام
کسی می دونه چه جوری میشه فایل های گلوسری (bgl) رو به excel تبدیل کرد؟؟؟
سلام
کسی می دونه چه جوری میشه فایل های گلوسری (bgl) رو به excel تبدیل کرد؟؟؟
سلام يكي به من بگه توي بابيلون 8 نميشه عين ورژن هاي قبلي پوشه ي گلوسري رو بهش بدي تا خودش همه رو نصب كنه؟ من حدود 150 تا گلوسري دارم كه اگه بخوام روي تك تك كليك كنم تا نصب بشه كه پير مشم
جالبه يه چيزي رو الآن فهميدم بابيلون خليج فارس رو خليج معني مي كنه البتهوقتي كه به صورت تكي بنويسي
Last edited by bargozideh; 15-06-2009 at 13:56.
اين ليست لغاتي كه ميشه دانلود كرد و به بابيلون اضافه كرد رو از كجا ميتونم دانلود كنم؟!
دوستان یکی یه کرک درست حسابی واسه babylon 8.0.0 r20 بده
یه کرک دان کردم که همونی بود که miladzahraei داد اما وقتی اونو توی محل نصب کپی می کنم و patch رو میزنم پیغام میده که فایل رو پیدا نمیکنه
برنامه رو هم میبندم اما کار نمیکنه
سلام دوستان فایل Glossary (با فرمت bgl ) دیکشنری HmT - Persian to English Glossary.bgl رو می خواستم لطفا !
با سلام .دوستان مفتخرم اعلام نمايم كه بنده اولين ديكشنري فارسي به عربي براي بابيلون رو ساختم.براي اطلاعات بيشتر ودانلود اون به وبلاگم سري بزنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جواب میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اومیدوارم جواب بده.
سلام به همه ی دوستان و مهندسین عزیز ، من بابیلون 8 رو دارم و مترجم متنش کار نمی کنه و این ارور رو میده :
"
Babylon failed to connect to the server.
If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0000)
"
چی کار باید بکنم ؟ یهکی بهم گفت برای آنتی ویروسمه ، ربطی داره ؟ من ند32 دارم
ممنون میشم کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)