تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 133 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1322

نام تاپيک: Battlefield: Bad Company 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza2099's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یه نظر من بازی خیلی جالبیه. فیزیک بازی که من رو کشته .خدایی cod6 چی داشت که این همه ازش تعریف میکنین.به نظر من cod4 بسیار بهتر از 6 بود به خدا من نقشه های مولتی 4رو به کل بازی 6 ترجیح میدم انلاین هردو رو هم تجربه کردم 4از هر لحاظ سرتره.
    این بازی هم واقعا واقع گرایانه طراحی شده مثلا توی Cod باید 10تا تیر توی reguler بخوری تا بمیری ولی این روی نرمال با 3_5تیر میمیره.
    Cod که شکر خدا فیزیک نداشت ولی این فیزیک داره در حده خدا

2. 2 کاربر از alireza2099 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض

یکی ما رو راهنمایی کنه !
    تو مرحله ی SNOWBLID وقتی می خوام سوار هلیکوپتر بشم از بازی میپره بیرون !
    یکی راهنمایی کنه !

مشکل حل شد !
    Last edited by hadi h; 09-03-2010 at 07:15. دليل: حل شدن مشکل !

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم بازیو گرفتم. از نظر گرافیک متاسفانه باگ ها زیاد تو چشم میزنه.

من با صدای این بازی خیلی مشکل دارم.اولا اینکه صدای هواپیما ها و تانک ها فقط از گوش گوش سمت چپی میاد دوماً در حین بازی صدای صحبت کردن هم تیمی ها اصلا نمیاد.لطفا یکی کمک کنه اینطوری اصلا بازی کردن حال نمیده.
    Last edited by Mostafa NBA; 09-03-2010 at 02:09.

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یه نظر من بازی خیلی جالبیه. فیزیک بازی که من رو کشته .خدایی cod6 چی داشت که این همه ازش تعریف میکنین.به نظر من cod4 بسیار بهتر از 6 بود به خدا من نقشه های مولتی 4رو به کل بازی 6 ترجیح میدم انلاین هردو رو هم تجربه کردم 4از هر لحاظ سرتره.
    این بازی هم واقعا واقع گرایانه طراحی شده مثلا توی Cod باید 10تا تیر توی reguler بخوری تا بمیری ولی این روی نرمال با 3_5تیر میمیره.
    Cod که شکر خدا فیزیک نداشت ولی این فیزیک داره در حده خدا
    کاملا باهات موافقم. من که شخصا با این بازی بیشتر حال میکتم تا cod 6
    'گرافیک و تنوع بازی واقعا جالبه . اینجوری از یه نواختی هم در اومده

اگه نباشه جاش خالی می مونه KAHAKDAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

سلام.به نظر من که خیلی بد شد.حالا اومدیمو مرحله هاش تموم شد حالا چی.فکر کنم باید مثل cod بندازیم دور.بچه ها نمیدونید چطوری LAN میشه؟

داره خودمونی میشه mamad_rammstein_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

وقتی میری تو بازی سیستم CRASH میشه،مشکل چیه؟؟؟کسی این مشکل رو نداره؟!؟!؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

Battlefield: Bad Company 2 باعث شد بفهمم که سری Modern Warfare عجب شاهکاریه!
    من فقط در مورد قسمت Single Player نظر می دم. چون که امکان انجام multi Player این بازی رو ندارم.

نسبت به MW قسمت single player این بازی تقریبا در همه ی شاخه ها ضعیف تره. برای مثال در :

موسیقی : در بازی تقریبا به غیر از Cutscene ها خیری از موسیقی نیست. بویژه در صحنه های درگیری که موسیقی در کنار سایر عناصر مکملیه برای القای حس هیجان، هیچ خبری ازش نیست! بر خلاف MW که از Hans Zimmer یکی از بزرگترین آهنگسازان هالیوود که 8 بار نامزد اسکار و یکبار برنده ی اسکار شده استفاده می کنه.

داستان : یکی از کلیشه ای ترین داستان هایی که تا حالا در بازی های رایانه ای دیدم. روابط و اتفاقات و تصمیم گیری های ساده و تکراری، بدون نوآوری و بدون تاثیرگذاری خاصی. داستان تنها برای این ایجاد شده که معنی و قالبی باشه برای فعالیت های gamer و چه قالب مضحکی!

گرافیک : این قسمت هم ضعف این بازیه و هم نقطه ی قوت! ضعفش در قسمت طراحی و جزئیات اسلحه هاست. اسلحه در بازی های اول شخص چیزیه که بیشتر از هر شی دیگری از محیط همواره جلوی چشم گیمره و چقدر کم جزئیات ساخته شدند اسلحه های این بازی! علاوه بر این، تنوع سلاح ها نسبت به بازی هایی مثل MW و Crysis بسیار کمتره.
    انفجارها هم چنگی به دل نمی زنند. اغلب انفجارها از افکت هایی استفاده می کنند که در کنار افکت های انفجار بازی هایی مثل Crysis ، MW و حتی GTA IV بسیار حقیر به نظر میرسند. نه هیجان انگیزند و نه طبیعی. البته بعضی از انفجارها زیبا کار شدند . مثلا وقتی پس از بعضی ازانفجارها، از روی زمین خاک بلند میشه طبیعی و زیبا کار شده.

چیزی که در گرافیک این بازی بسیار چشم نوازه استفاده ی عمده از افکت های HDR و گرد و غبار بسیار در محیطه.

صداگذاری : بسیاری از صداهای اسلحه ها و انفجارها کاملا مشخصه که در استدیو و جایی که کاملا پوشیده است ضبط شده اند. به عبارت دیگه صداگذاری متناسب با اتمسفر محیط نیست. نکات مثبتی هم البته داره مثل صداگذاری محیط اطراف و تخریب ها.
    یکی از بزرگترین ضعف هاش، کم بودن صحنه های سینماتیک در بازیه. ماموریت ها هم اغلب یک شکل اند و به غیر از کشتن و پیشروی تقریبا کار خاصی نباید انجام بدیم. مقایسه کنید با صحنه ها ی مخفی کاری موجود در MW که هدفش کشتن اصلی ترین دشمن بازی بود.

در نهایت اگه فقط می خواید قسمت single player این بازی رو امتحان کنید، بهتره طرفش نرید. هم خیلی کوتاهه و هم خیلی خسته کننده.

9. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

اقا صدا گذاری بازی واقعا زیباست به نظرم جای ایرادی نیست مخصوصا وقتی تو کل جاها صدای تیر میپیچه
    و اینکه دوستان میگن باگ این باگ مخصوص نسخه pc هست و بازی اصلا باگی نداره , نه اینکه نداشته باشه ها خیلی خیلی کمه

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

Battlefield: Bad Company 2 باعث شد بفهمم که سری Modern Warfare عجب شاهکاریه!
    من فقط در مورد قسمت Single Player نظر می دم. چون که امکان انجام multi Player این بازی رو ندارم.

نسبت به MW قسمت single player این بازی تقریبا در همه ی شاخه ها ضعیف تره. برای مثال در :

موسیقی : در بازی تقریبا به غیر از Cutscene ها خیری از موسیقی نیست. بویژه در صحنه های درگیری که موسیقی در کنار سایر عناصر مکملیه برای القای حس هیجان، هیچ خبری ازش نیست! بر خلاف MW که از Hans Zimmer یکی از بزرگترین آهنگسازان هالیوود که 8 بار نامزد اسکار و یکبار برنده ی اسکار شده استفاده می کنه.

داستان : یکی از کلیشه ای ترین داستان هایی که تا حالا در بازی های رایانه ای دیدم. روابط و اتفاقات و تصمیم گیری های ساده و تکراری، بدون نوآوری و بدون تاثیرگذاری خاصی. داستان تنها برای این ایجاد شده که معنی و قالبی باشه برای فعالیت های gamer و چه قالب مضحکی!

گرافیک : این قسمت هم ضعف این بازیه و هم نقطه ی قوت! ضعفش در قسمت طراحی و جزئیات اسلحه هاست. اسلحه در بازی های اول شخص چیزیه که بیشتر از هر شی دیگری از محیط همواره جلوی چشم گیمره و چقدر کم جزئیات ساخته شدند اسلحه های این بازی! علاوه بر این، تنوع سلاح ها نسبت به بازی هایی مثل MW و Crysis بسیار کمتره.
    انفجارها هم چنگی به دل نمی زنند. اغلب انفجارها از افکت هایی استفاده می کنند که در کنار افکت های انفجار بازی هایی مثل Crysis ، MW و حتی GTA IV بسیار حقیر به نظر میرسند. نه هیجان انگیزند و نه طبیعی. البته بعضی از انفجارها زیبا کار شدند . مثلا وقتی پس از بعضی ازانفجارها، از روی زمین خاک بلند میشه طبیعی و زیبا کار شده.

چیزی که در گرافیک این بازی بسیار چشم نوازه استفاده ی عمده از افکت های HDR و گرد و غبار بسیار در محیطه.

صداگذاری : بسیاری از صداهای اسلحه ها و انفجارها کاملا مشخصه که در استدیو و جایی که کاملا پوشیده است ضبط شده اند. به عبارت دیگه صداگذاری متناسب با اتمسفر محیط نیست. نکات مثبتی هم البته داره مثل صداگذاری محیط اطراف و تخریب ها.
    یکی از بزرگترین ضعف هاش، کم بودن صحنه های سینماتیک در بازیه. ماموریت ها هم اغلب یک شکل اند و به غیر از کشتن و پیشروی تقریبا کار خاصی نباید انجام بدیم. مقایسه کنید با صحنه ها ی مخفی کاری موجود در MW که هدفش کشتن اصلی ترین دشمن بازی بود.

در نهایت اگه فقط می خواید قسمت single player این بازی رو امتحان کنید، بهتره طرفش نرید. هم خیلی کوتاهه و هم خیلی خسته کننده.
    فکر کنم کمی زیادی اغراق به خرج دادی.

نوشتی هم خیلی کوتاهه هم خیلی خسته کننده. این خیلی حای حرف داره.

این بازی شاهکار گرافیک و صداست. به خصوص گرد و غبار ها, شبیه سازی محیطهای جنگلی و سردسیر به زیبایی هر چه تمام هستند.

ولی یه چیزی که هست اینه که یه بازی هیچ وقت نمیتونه رضایت همه رو جلب کنه.

شرط میبندم اگر این بازی زودتر از Cod 4 و 6 میومد, شما اون رو با این مقایسه میکردی و احتمال زیاد همین ضعف ها رو به اون نسبت میدادی.

هیچ چیز کامل نیست و هیچ وقت یه چیز نمیتونه رضایت همه رو جلب کنه.

12. 2 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلیقه هست دیگه. من بیشتر با سلاح های بازیهایی مثل کانتر و IGI حال میکنم چون یه جوری هستن که آدم احساس میکنه واقعی هستن. مثلا وقتی با AK47 در IGI 1 شلیک میکنی خیلی واقعی شلیک میکنه تازه خیلی شبیه به واقعیش هست. سلاح هاشون متانت و سنگینی خاصی داره.

سلاح بازیهای جدید معمولا اینطور نیست و باب دل من نیست. فکر کنم امثال من هم چنین نظری داشته باشن (کسانی که سه چهار سال پیش بازی خور بودن )
    یادش بخیر IGI. داغ دلمون رو تازه کردی من الان 15 ساله بازی می کنم هیچ بازی مثل این ندیدم. منم مثل تو از این سلاح های جدید خوشم نمیاد...بازی هم بازی های قدیم

14. این کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •