چيزي که فقط توي دهان مربيا و بازيکناي ايرانيه ولي بهش عمل نميشهاین فعل خواستن چی بود؟؟؟
چيزي که فقط توي دهان مربيا و بازيکناي ايرانيه ولي بهش عمل نميشهاین فعل خواستن چی بود؟؟؟
صرف کردش دیگه ! : خواستم ، خواستی ، خواست ، خواستیم ، خواستید ، خواستند .....
======================
جدا از بحث فنی و در حد و اندازه نبودن بعضی از بازیگر ها برای این طنز ، اساسی دم این مهران مدیری گرم .
من که به شخصه از ته دل خندم میگیره !![]()
ولی خیلی از قسمتهاش سانسور شده
تابلو که کم اوردن به همین خاطر اول هر قسمت یه سه چهار دقیقه قسمت قبل رو نشون میدادن
این سانسور ها توی بخش فوتبال خیلی زیاد بود
راجع به فوتبال ، هر چي كه خواست گفت ، ديگه فكر نميكنم چيزي باقي مونده باشه
انصافا توي 2 قسمت ،همه مسايل و مشكلات فوتبالو گفتن ، سخت بود
ولي مديري خيلي خوب اين دو قسمتو در آورد كه همه رو پوشش داد
در ضمن نظرات دوستان هم جالبه و بيشترشون ارزش خوندن رو دارن
خیلی ممنون . ما منتظر بودم یکی به این نکته اشاره کنه !در ضمن نظرات دوستان هم جالبه و بيشترشون ارزش خوندن رو دارن
دوستان فکر کنم این تاپیک بدردتون بخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون صحنه ای که خبر نگار ها هی داشتن سوال میکردن مهران مدیری گفت شما غلط میکنین حال کردم انقدر ازشون بدم میاد که نگو یه جایی هم صدا زد جمشید یا فکر کنم منصور جان اومد خبرنگار پرت کردن بیرون بعضی هاشون به نظر من فقط بلدن چرت و پرت سوال کنن.
پشت صحنه دیشبش واقعا با حال بود.
اینا فکر کنم 200 بار یه صحنه رو میگیرن تا درست در بیاد!
ولی خوده مهران مدیری از همه بیشتر میخنده!
سلام دوستان
تا حالا دقت کردین که موزیک هایی که روی سریال پخش میشه خیلی زیبان؟ فکر کنم آثار مشهوری هم باشن.یکیشو فهمیدم این بود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برزو خیلی جالب ادای پیروانی رو در می اورد ... اینکه تو تعویض ها دخالت می کرد و.... و اینکه میگفت باید ستاره ها رو بازی بدی ! دقیقا مثل پیروانی که نیکبخت رو با این که آماده نبود بازی میداد !!!
از همه جالب تر این بود که به کنایه تیم استقلال زنگ میزنه و پول میدن تا سیکاد جلوشون ببازه !! و دقیقا با واقعیت هم خوانی داره !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)